Witaj
Gość

Wątek: IP Infinity  (Przeczytany 1864 razy)

• Pochwał: 0

IP Infinity
« dnia: Luty 01, 2007, 10:02:07 pm »
czy zna ktos moze ardres IP servera Infinity? chcialbym zaprogramowac prosty alarm glosowy  ktory by mnie powiadamial np ulubiona muzyczka o tym ze Infi   UPnol sie albo zapodac Gorgorotha kiedy serwer padnie. przydatne to kiedy wystawia sie w nocy kraftera :P
Nigdy nie dyskutój z Debilem, gdyż najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu a następnie pokona doświadczeniem.

• Pochwał: 2

• Sh!t happens... So do I XD
Odp: IP Infinity
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 01, 2007, 11:31:21 pm »
z tego co wiem Winda prowadzi rejestr połączeń i zapisuje IP wszystkich serwów z którymi się łączysz. Poszukaj w Helpie, albo w necie :P

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 02, 2007, 08:42:46 am »
no tak a jesli uda ci się zrobic takie cudo -to po co??jak inf leży cały czas??

czekałem na ten serwer i byłem optymista ale juz nadzieje straciłem
epi-warrior--->glad 30+lvl..up klan busters
infnity glad 74+lvl..klan busters

« Odpowiedź #3 dnia: Luty 02, 2007, 10:03:35 am »
poto chce takie cudo bo wierze ze infi wstanie to po pierwse/ po drugie chce jenak byc na rodzimym serwerze jak najszybciej- tak sie stesknilem ;] poza tym jak juz bedzie dzialal normalnie to przyda sie kiedy bedzei down w nocy- ladnie zabrzmi mi alarm ze infinitu znowu up i loguje. komp u mnie chodzi i tak 24h wiec czas ten mozna poswiecic na wystawienie np sklepiku :P
Nigdy nie dyskutój z Debilem, gdyż najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu a następnie pokona doświadczeniem.

• Pochwał: 2

• Sh!t happens... So do I XD
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 02, 2007, 08:02:33 pm »
no wiecie dragon też miał wstać po ok 9 dniach a sie przedłużyło. Tkaie już mają poślizgi i tyle :)

« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 13, 2007, 06:47:59 am »
po dlugim czasie zapomnienia tematu  udalo mi sie w koncu zdrobic programik o jakim napisane wyrzej. dziala bardzo dobrze ale jest jedna mala wada ktorej nie przewidzialem. drake ladnie zabezpieczyl swoja siec i dostalem bana na IP za nieustanne pingowanie serwera :P problem z banem rozwiazany szybko :P zmienilem obie IP aczkolwiek juz nie prubuje pingowac infinity :P