Filmik <3

Zaczęty przez NetSuuN, Luty 03, 2007, 07:12:10 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

NetSuuN

Szperając w panu Google znalazłem to > http://www.maxior.pl/?p=index&id=13869&0

Jak oceniacie ten filmik ?
Ja wypowiem się potem xD

Cririus

Cytatpanu Google

ciekawe określenie :D

Teledysk jest stary, bardzo stary. Ogólnie według mnie nie różni się niczym od pozostałych. Ogólna ocena +7/10

Ale wydawało mi się że w tym dziale umieszczamy swoją twórczość. Gdzieś jest temat "Teledyski L2"(chyba w dziale "Inny").
Zaufaj różowej sile :*:*:* || Lineage jest bogiem, expienie nałogiem, skille podstawą, a pk zabawą. || Graveland.

NetSuuN

Tam ktoś poszukuje filmów.
Ja tutaj poszukuje opinii ^^

Cririus

Ops, mój błąd  :oops:

W tym teledysku podoba mi się to że sceny są dobrze dobrane do muzyki. Jak jest dynamiczny kawałek w piosence, to w scenach coś się dzieje ;) To stwarza duży plus dla teledysku.
Zaufaj różowej sile :*:*:* || Lineage jest bogiem, expienie nałogiem, skille podstawą, a pk zabawą. || Graveland.

serdel

Generalnie Linkin park pasuje do wszystkiego, wiec nie ma co sie dziwic, filmik jest jednak jednym z przystepniejszych i ciekawszych :P

Cubu$

Linkin <3
Daje 100/10 za muzyke <3

Cririus

CytatGeneralnie Linkin park pasuje do wszystkiego

nie tak do końca, wyobrażasz sobie tą piosenkę zawartą w tym teledysku w partii szachów lub scrabble ?  :o :shock:

NetSuuN

Taak moment kulminacyjny, gdy zbijam królową. xD

A tak Ps. też kocham ten teledysk za LP, ale jest wiecej rzeczy które mi się podobają.

Ephium

LOL Linkin Park, królowie kiczu. Lol nu metal (który z metalem ma wspólnego tyle co z Disco Polo)...LoL @ that movie !!!11!

fedur

a mam pytanie od kiedy LP jest zespołem metalowym?

NetSuuN

LP to nu metal czyli połączenie metalu z hip hopem.  :?
No ale oceniać filmik..

Tyr

E... To jest oficjalny filmik tylko dali LP który nie pasuje...

Teraz wiem, że to bylo w WoA :D
Lineage 2 Classic EU