Witaj
Gość

Wątek: co sie dzieje NIEPOROZUMIENIE  (Przeczytany 8823 razy)

• Pochwał: 2

• Sh!t happens... So do I XD
Odp: co sie dzieje NIEPOROZUMIENIE
« Odpowiedź #25 dnia: Marzec 04, 2007, 04:08:06 pm »
kolejny maly szczegól .. by miec noobles trzeba miec najpierw retailowa sub ^^  ale wiadomo na "Drake-network"  wszystko mozliwe  ^^

to zasada retailowa :) podobnie jak to że w olymp. biroą udział Noobless

• Pochwał: 1

• OSmember!
« Odpowiedź #26 dnia: Marzec 04, 2007, 06:29:00 pm »
bleee ale sh1t ;P to znaczy jedno ... he/pph ma duze szanse ;P bo sie może zbuffować :D

matim

« Odpowiedź #27 dnia: Marzec 04, 2007, 11:28:25 pm »
bleee ale sh1t ;P to znaczy jedno ... he/pph ma duze szanse ;P bo sie może zbuffować :D

matim
a tak w ogóle to jak to działa ?? ile jest hero i na jakiej zasadzie się ich wybiera ?

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #28 dnia: Marzec 10, 2007, 09:00:07 am »
ale z was nooby boze idzcie na oficjala grac... hunter to ma z eventu i dostal od gma bo jego druzyna wygrala event olympic i teraz ma bron no grade +50 i to nie dagger nooby tylko club czy takie cos. a hero zostaja tylko donatorzy lub ci co maja szczescie i bron na +16++

• OSmember!
« Odpowiedź #29 dnia: Marzec 10, 2007, 11:09:31 am »
hero zostaja tylko donatorzy lub ci co maja szczescie i bron na +16++

bardziej bym stawiał na umiejętności, bo donator noob, to zawsze doantor noob. nawet nie wiesz jak łatwo rozwalić kolesia z czerwoną ( tudzież różową ) bronią ... ;P co do hero -> jest to miesięczny event ciągłych walk na arenie ( i tu mam brak info -> czy walczą ze sobą wszystkie klasy, a potem jest ranking klas, czy walczą klasy osobno i jest ranking ... mniejsza z tym ) i za wygraną dostajesz +1 pkt, a za przegraną -1 pkt. ofc masz czas na przygotowanie się ( na początku tego czasu kasują Ci się wszystkie buffy, potki, kondycje ) i można wtedy sobie wrzucić swoje self buffki, etc. wiem tyle, że walka ma swój ograniczony czas, po przekroczeniu którego zwycięzcą zostaje osoba z większą liczbą hp ;P ( teoretycznie taki he/bishop zawsze wygra ... bo walke jakoś przetrzyma a na koniec zawsze może sobie na maxa życie wrócić ;P )

mat

« Odpowiedź #30 dnia: Marzec 10, 2007, 12:08:03 pm »
duzo hero ma donatowane bronie, ale sa tez tacy co po prostu umieja grac i graja dlugo swoja postacia
ale z was nooby boze idzcie na oficjala grac... hunter to ma z eventu i dostal od gma bo jego druzyna wygrala event olympic i teraz ma bron no grade +50 i to nie dagger nooby tylko club czy takie cos. a hero zostaja tylko donatorzy lub ci co maja szczescie i bron na +16++
jesli nie wiesz to sie nie wypowiadaj a tym bardziej nie nazywaj innych noobami. znam przynajmniej 5 hero z dragona co nigdy nie donatowali i maja normalne nie enchanotwane bronie
infinite........................

« Odpowiedź #31 dnia: Marzec 11, 2007, 12:52:59 pm »
butchie ,crovley, krogan, cazum. butchie to hero hmmmchyba nie destro, crovley sorcow, krogan gladow, cazum mial 2 miejsce ale zostal hero ale broni nie dostal :P a locdog, richgirl itd. to donatorzy. nutter bylby hero wlow ale nie startowal bo go ojebali podobno. sa takie klasy jak glad ze nikt nie donatuje sobie duali (jest jedna para duali dragon slayer +26) aq cazum mial soma+acu+16 to sie nie dziwie ze hero zostal :p

btw: donatorzy to nie nooby, tez potrafie pknac donatora ktory jest afk lol, a grac potrafia z4jebiscie (z malymi wyjatkami)

« Odpowiedź #32 dnia: Marzec 11, 2007, 01:49:15 pm »
nie wiem w czym sie objawia ta zajebistosc donatorow o ktorej mowisz...
mnostwo jest np. he/pp z draconicami rozowymi na dragonie ktorzy uzywaja l2walkerow do autotargetowania przeciwnikow i uwierz mi, w ciaglym naciskaniu f1, gdy masz wiekszosc ludzi na 1-2 hity, nie ma nic trudnego ani nie trzeba umiec zajebiscie grac. bo zajebistosci w l2 mozna nauczycy tylko grajac swoja wlasna posatcia i poznajac ja, a gdy taki donator caly czas tylko naciska jeden klawisz to sie niczego nie nauczy

« Odpowiedź #33 dnia: Marzec 11, 2007, 02:00:57 pm »
Carnage Bow (dziwne żę a grade 0.o) +2X tez ma z ewentu ?
nie wiem w czym sie objawia ta -_-'istosc donatorow o ktorej mowisz...
mnostwo jest np. he/pp z draconicami rozowymi na dragonie ktorzy uzywaja l2walkerow do autotargetowania przeciwnikow i uwierz mi, w ciaglym naciskaniu f1, gdy masz wiekszosc ludzi na 1-2 hity, nie ma nic trudnego ani nie trzeba umiec -_-'iscie grac. bo -_-'istosci w l2 mozna nauczycy tylko grajac swoja wlasna posatcia i poznajac ja, a gdy taki donator caly czas tylko naciska jeden klawisz to sie niczego nie nauczy
też nie dokońca rozumiem dlaczego to donatorzy umieją "zajebiście" grać... mając taka broń czasem nie trzeba skili używać bo i po co się męczyć.

« Odpowiedź #34 dnia: Marzec 11, 2007, 02:04:38 pm »
ten carnage huntera jest +25, na dodatek +qr (kolejny dowod na to ze dla drejka nie ma rzeczy nie mozliwych) - prawdopodobnie najlepszy luk na serwerze, w pvp nawet lepszy od draconica rozowego

« Odpowiedź #35 dnia: Marzec 11, 2007, 04:15:15 pm »
na dodatek +qr

/lol 0.x

chyba lekka przesada....

edit: Czasem naprawde zastanawiam się czy nie przejść na shadow jak wstanie...
« Ostatnia zmiana: Marzec 11, 2007, 04:18:28 pm wysłana przez Daab »

« Odpowiedź #36 dnia: Marzec 11, 2007, 05:18:58 pm »
robimy akcje "wisla" i przesiedlamy wszystkie noob na shadow!!! omg daab ze mi sie jescze chce pisac ;) sa nooby (Ty) przecietni (a grade) pro gracze (s grade lub swietnie umieja w to grac- ja) donatorzy (s grade +25 bronie) to od tego zacznijmy. prawie ze smiechy z krzesla spadlem jak mi powiedziales ze carnage+qr+25 jest silniejsze niz draconic+f+25 a tak w ogóle to najlepszy luk w grze ma babka z sezamkow shnita + zielono lub lessPain. a jak sie nie podoba to nikt cie nie trzyma i mozesz sobie isc na shadowa. a hodiel ehh zrob sobie l2 walkera i sobie taretuj kolesi bo tak mowia nooby co chca takie cos miec(to tego nie trzeba walkera noobie tylko w alt+I ) albo taka ikonka zielona do auto targetowania i to nie jest walker XD

« Odpowiedź #37 dnia: Marzec 11, 2007, 05:44:13 pm »
robimy akcje "wisla" i przesiedlamy wszystkie noob na shadow!!! omg daab ze mi sie jescze chce pisac ;) sa nooby (Ty) przecietni (a grade) pro gracze (s grade lub swietnie umieja w to grac- ja) donatorzy (s grade +25 bronie) to od tego zacznijmy. prawie ze smiechy z krzesla spadlem jak mi powiedziales ze carnage+qr+25 jest silniejsze niz draconic+f+25 a tak w ogóle to najlepszy luk w grze ma babka z sezamkow shnita + zielono lub lessPain. a jak sie nie podoba to nikt cie nie trzyma i mozesz sobie isc na shadowa. a hodiel ehh zrob sobie l2 walkera i sobie taretuj kolesi bo tak mowia nooby co chca takie cos miec(to tego nie trzeba walkera noobie tylko w alt+I ) albo taka ikonka zielona do auto targetowania i to nie jest walker XD
nie bardzo wiesz kto to noob dzieciuchu... po co przyszedłeś na to forum ? Żeby wyzywać na około od noobów ?? Mało że to nudne i zacofane, ale i bezsensowne.... to raz... dwa nie JA napisałem o carnage.... (naucz się lepiej czytać) a po trzecie mam prawo myśleć żę dragon śmiedzi donatorstwem więc sie łaskawie odwal.... Przykro mi ale to forum różni się troche od dragon-community i tutaj żadko sie widzi wyzwiska ty noobie (w zasadzie prawie w ogóle)itp.... (przynajmniej w tej sekcji) dlatego też uwazam żę możesz sobie darować.... 
omg daab ze mi sie jescze chce pisac
nie obraziłbym sie gdybyś nei pisał... ledwo co się nauczyłeś pewnie i już kozaczysz....

btw.... eh... gdyby dzieci dostawały na komunie co innego niż neostrade....

« Odpowiedź #38 dnia: Marzec 11, 2007, 06:57:01 pm »
gdyby dzieci na komunie dostawaly co innego niz eostrade to bys w L2 nie gral no ale to chyba byloby lepiej. jak ktos jest noobem i plecie glupoty to mu to mowie. a jezeli mowisz ze dragon smierci donatorstwem to na nim nie graj

« Odpowiedź #39 dnia: Marzec 11, 2007, 06:58:30 pm »
gdyby dzieci na komunie dostawaly co innego niz eostrade to bys w L2 nie gral no ale to chyba byloby lepiej. jak ktos jest noobem i plecie glupoty to mu to mowie. a jezeli mowisz ze dragon smierci donatorstwem to na nim nie graj
na razie dla ciebie wszyscy są noobami tylko nie ty więc chyba najlepiej wiesz jak to jest nim być.... naprawde daruj sobie arogancje...
« Ostatnia zmiana: Marzec 11, 2007, 07:03:09 pm wysłana przez Daab »

« Odpowiedź #40 dnia: Marzec 11, 2007, 07:36:36 pm »
wlasnie ja jestem be a res jest cacy dokladnie. jestem brzydki bo bije ludzi z resu i traca ciezko nabite %. gdyby nie res to bym sie nudzil na servie no ale alfiarze jeszcze zostali :D masz cos jeszce daaaaaaaab???

BTW: wiecie co to znaczy ResistancE?? mi sie to kojarzy z jakims kondonem :D

« Odpowiedź #41 dnia: Marzec 11, 2007, 08:43:29 pm »
ten carnage huntera jest +25, na dodatek +qr (kolejny dowod na to ze dla drejka nie ma rzeczy nie mozliwych) - prawdopodobnie najlepszy luk na serwerze, w pvp nawet lepszy od draconica rozowego
tak dla sprostowania... +24 :D

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #42 dnia: Marzec 11, 2007, 08:51:54 pm »
i dlatego nie lubie DRAGON  x 15 :D 

Shadow wróc....

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #43 dnia: Marzec 11, 2007, 08:58:07 pm »
i dlatego nie lubie DRAGON  x 15 :D 

Shadow wróc....
zaraz po tym "quick recovery" mogłoby pisac "off hand parry"... tak dla śmiechu ^^

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #44 dnia: Marzec 11, 2007, 08:59:30 pm »
rownie dobrze mogłby byc qr/focus/cb ^^

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #45 dnia: Marzec 11, 2007, 09:03:07 pm »
rownie dobrze mogłby byc qr/focus/cb ^^
Haste (?) [/offtop]

« Odpowiedź #46 dnia: Marzec 12, 2007, 01:43:41 pm »

twoja ekhm... skromnosc mnie dobila... po 2, lesspain nie ma zadnego luka bo to th oO tylko as czy tam demona czerwonego.. po3, ludzie z ally legends otwarcie przyznaja sie do tego ze uzywaja l2walkera do autotargetowania ,nawet pokazywali screeny tyle ze drake laskawie nie ruszy dupy zeby ich zbanowac czy co... po4, nigdy nie widzialem na dragonie zielonego luka, bo takiego nie mozna dostac nawet z dotacji czy drakowi dac w lape... po5, tak wszytskich od noobow wyzywasz a i tak wychodzi na to ze to ty jestes najwiekszym noobem... i jestem pewny ze nie tylko ja tak sadze
tak na koniec, wez czasami poczytaj oficjalne forum dn bo tam mozesz sie wielu ciekawych rzeczy dowiedziec, np. jak pisac zeby inni cie za nooba nie uwazali - cos dla ciebie
jak na razie poziom twoich postow jest.. uhm, nieco niski

do carnage moze health? albo critical dmg :D

• OSmember!
« Odpowiedź #47 dnia: Marzec 12, 2007, 02:43:28 pm »
Nawiązując do wypowiedzi Nerasha ... carnage +25 + QR jest o wiele razy silniejszy niż DB + 25 +f, choćby i przede wszystkim z tego względu, iż w jednostce czasu zadaje więcej DMG. Poza tym, -chyba nie wiesz- ale każdy dobry łucznik wie, że lepiej zainwestować w podrasowanego BOPa z kilkukrotnie mniejszym p atak + z QR niż np podrasowanego carnage ( bez qr -> jak to twórcy Lineage 2 wymyślili ). Więc, nie wiem czemu prawie z krzesła spadłeś ... a polecam, przetestuj sobie na arenie, zobaczysz.
Racja, akcja "wisła" by się przydała, choćby dla tego, żeby donatorzy grali z donatorami, a my szaraki bez kasy, gracze którzy potrafią na coś zapracować na shadow ( nie mów mi, że zaatakowałem DG, nie burz się ... w koncu odpowiadam tym samym na Twoje )

"shnita" ? a nie przypadkiem shining bow !?

« Odpowiedź #48 dnia: Marzec 12, 2007, 04:11:13 pm »
gralem lucznikiem i mialem bopa+qr+8 zamiast jakis a grade bo a grade luki smierdza. a porownaj draconica+f+25 z carnagiem +qr+25 a poza tym to bylo by oplacalne dopiero po 2 godzinach nawalania bo kazdego mas na kilkanascie strzalow i jak critic siadzie to sie dobrze robi. lesspain to he/wk (chyba ze ma retaila) moge dac ci screena. a poza tym nie znacie ludzi na servie a razwydrzeni jestescie jak chooj. gdzie pisze ze ludzi z legends nieuzywaja walkera. hmm powinno zrobic dzial dla jakis pro graczy czy donatorow i by byl spokuj z takimi noobami. twoja glupota mnie przeraza i jak piszecie wy "szaraki bez kasy" co oszczedzaja na ssach nie potraficie zarobic i siedzicie w jakis smiesznych resistancach to sie wam nie dziwie

« Odpowiedź #49 dnia: Marzec 12, 2007, 05:08:56 pm »
jak mialbym nieznac ludzi na serwie jak gram na dragonie od hmm... 2 lat :?
a ty wcale nie jestes "pro graczem" za jakiego sie uwazasz bo pro graczem wcale nie jest ten co ma wiecej pvpointow czy tam lepiej umi grac tylko ten z ktorego inni gracze mogliby czerpac przyklad... np. Lotta, ktora moze i na serwi nie ma najlepszej opini ale przynajmniej nie zachowuje sie w stosunku do innych tak jak niektorzy "pro gracze", a chyba nikt nie zaprzeczy ze na dragonie sporo osiagnela jako gracz. a te plotki ze w jakis sposob przykupila drejka to zwykle plotki...  :)
nie zebym trzymal strone alphy ale na razie nie jestem w zadnym klanie i patrze na polityke serwera nieco z gory