System L2 DEX

Zaczęty przez Dohid, Marzec 19, 2007, 08:31:52 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dohid

Ktoś tam miał problemy z pobraniem patcha i z instalacją DEXa.
Jak coś to spakowany folder system na którym śmiga u mnie:
[link przedawniony]

Kryko1

dzieki Dohid za ten folder.mysle ze podziala.
EDIT
niedziala :? czy ktos moze jeszcze jakos poratowac???
mam pytanie
czy server ABYSS jest porownywalny do DEX???[CHODZI MI CZY W DUZYM STOPNIU PRZYPOMINA OFFICJALNY]

AyGo

No wlasnie :] co zobaczycie po wejsciu na teren TheAbyss ( przyznam sie ze gram na x3 i z tej perspektywy to przedstawie - i tak wsio co nowe najpierw trafia tutaj )
Pierwsze co was uderzy w lokacjach startowych to :..... ludzie ^^ Paradokaslnie jednak - ludzie, tlumy,sterty,kopy ludzi - tutaj startowki wygladaja tak jak na niejednym servie nie wyglada Giran , sklep na sklepie,skupy,manufaktury - tak tak, manufaktory(jak zaczynalem server chodzil jeszcze na C3 i ich manu faktury byly dla mnie szokiem gdyz wczesniej nawet na Paradzie ich nie bylo )
Co jeszcze ?? CYRULICA -taaaaaa , nie myslcie ze jestescie w swiecie Aden , jestescie w srodku Mateczki Rasyji, Server (x3;x300) znajduje sie w Moskwie wiec nic w tym dziwnego ze mowia swoim jezykiem, poszczegulne jednostki mowia po angielsku, lub mysla ze mowia^^ Jednak przy odrobinie uporu mozna sie dogadac a z czasem rozumiec spora czesc tego co bedziecie widzieli na shoutach.
Qwesty na profy- jakto na serverach hardcore (niskoratowcy) trzeba je robic samemu,powoli i mozolnie jednak kazdy wie ze sie to oplaca.
Wbrew pozorom nie kazdy rosjanin to idiota/Pk, nie nie, trafiaja sie calkiem fajne ludki, poza tym jest troche Czechow,Wegrow- ogolnie ekipy ze srodkowej Europy + reszta Rosji. Polacy ??? :] jak mrowek, czy jak kto woli- jak stonki ziemniaczanej ale o tym wiecej w temacie o sytuacji polityznej lub dyplo.
Dzialajace bajery ?? Nie mozna nie wspomniec o conajmniej 2 :
-Manor- jest ,dziala poparawnie i daje kopa pod katem matsow czy adeny dla kazdej profesji,w miastach gdzie padly zamki(Gludio,Dion,Giran,Oren,Inadrill/Heine) wladcy zamkow maja prawo wystawic na sprzedaz ludnosci postronnej nasiona- te nasiona "sieje" sie na mobach w podobny sposob do spoila, tylko ze zbiera sie owoce ktore pozniej wymienia sie na materialy- jakie matsy?? Ile matsow?? To juz zalerzy odwladcy danego miasta i ceny oraz limitow ktore on ustali.
-mining(Kopalnie)- no to juz jest kop tylko dla 2 ras- krasi oraz orkow- czamu?? otorze tylko te dwie rasy maja mozliwosc wydobywania soul ore oraz spiryt ore we wszelkiego rodzaju jaskiniach- od Mithryl Mine w startowce krasi az po FoG na nowych terenach C4 na polnoc od Goddard - ale soul ore oraz spiryt ore to nie jedyne co mozan wydobyc- podczas kryszenia skal wypadajaczasem takze kawalki rudy- teoretycznie smiec ale w praktyce mozna ta rude dodatkowo mieli urzywajac "rafinera" , co jakis czas przy odrobinie szczescia z takiej rudy mozna dostac takie matsy jak enria czy thorns - mile prawda?? Kras wychodzacy ze startowki na 20 lvl (kowal) moze miec przy sobi juz dosc spora gotiowke na dalsze interesy^^
- 7S- no oczywiscie jest i dziala poprawnie, mamon system rowniez co bywa sporym udogodnieniem poniewarz ten pan naprawde ma sporo do zaoferowania na swoim skladzie za AA

Im dalej idziesz tym wiecej ludzi, czasem trudno o moba, walka??? Oczywiscie- zawsze i wszedzie- nie tylko servery x300+ maja statusPvP- tu bedziecie mieli tego pelno,czasem az sie ulewa juz ale wkoncu L2 to nie RPG a gra ukierunkowana na pvp oraz mass PvP.
-Raid Boss?? - duze i brzytkie -ale jest ich sporo i nawet ktos bezklanowy moze sie na niego zalapac- w miastach takich jak Gludio czy nawet Gludin co chwila zwoluja sie ludzie na jakiegos RB- ludzie ktorzy widza sie po raz pierwszy na oczy.
tradycyjnie zbugowane tereny takie jak okolice Heine - zapomnijcie- tu wszystko jest ok, wiadomo ze cos zawsze moze sie znalesc ale tak naprawde to jest tego znikomy % .
kiedys musicie trafic do Giran - i tu kolejny szok- bosheeeee ale tu ludzi handluje- handel jest na takim poziomie ze niejedna gielda papierow wartosciowych chciala by miec taki ruch - od GK po Taurina, po Luxry , w druga strone- no ciezko przejsc- zaleta?? Jesli masz adene - tu kupisz wszystko lacznie z poszczegolnymi reckami na A grade bron czy armor (tak tak - sa ludzie co w tym biegaja juz jakis czas)Odrobina czasu oraz dobrych checi moze uczynic z ciebie magnata;]
-ToI - jasne- pikne ,sliczne, bez wpadajacych przez sciany mobow itp :]

Wysokie skille- dzialaja !!!! przynajmniej 99%, oczywiscie osobiscie nie sprawdzilem wszystkich jednak obserwuje forum i ostatnimy czasy jest coraz mniej info o jakis bugach pod tym katem- nawet Gladio zaczyna miec sie niezle :]

Gra na takim servie ciagnie za soba pewne problemy- wchodzi tu czasem wiele dominujacych na mniejszych serverach klanow - i tu sie rozpadaja w pyl- czemu?? tu sie nie dominuje , tu sie stara przetrwac .Nie polecam ludkom poczatkujacym- nie nie, lepiej jakies mniejsze, bardziej hermetyczne i sympatyczniejsze miejsca do nauki gry oraz poznawania zasad klanowych- za to weterani stwierdza byc moze ze tafili do raju :]

Zapomnialem dodac ze oczyiscie 3 profesja i subklasy sa dostepne.

By DyanS

Tak to mniej wiecej wyglada...
AyGo

Sambor

newmateusz ale o czym ty tu w ogóle piszesz ? Czy ktoś może mi powiedzieć co się dzieje czy ja jestem z deka jebnięty ?
Cień Mistrza

AyGo

Cytat: Sambor w Marzec 20, 2007, 09:33:19 AM
newmateusz ale o czym ty tu w ogóle piszesz ? Czy ktoś może mi powiedzieć co się dzieje czy ja jestem z deka jebnięty ?
Cytat: Kryko1 w Marzec 19, 2007, 08:58:04 PM
mam pytanie
czy server ABYSS jest porownywalny do DEX???[CHODZI MI CZY W DUZYM STOPNIU PRZYPOMINA OFFICJALNY]

A tym jaki jest Abyss zeby @Kryko1 mogl sobie przeczytac o tym seriwe i porownac do DEXa

AyGo

Sambor

Kryko1 na tym forum masz dział abyss wiec zajzyj tam, poczytaj i popytaj.
Cień Mistrza

Kryko1

Sambor spojrz na mego posta,i co zauwazyles??ze te pytanie jest na koncu posta czyli jest przy okazji.
sorry jak Ciebie urazilem

Dohid

Wracając do tematu to ja gram właśnie z tym systemem. Nie wiem dlaczego nie działa, ja mam kilka systemów pod różne serwery w folderze gry i tylko zmieniam im nazwy. Wszystko śmiga.
Może reinstal gry?

Kryko1

na to chyba bedzie potrzebny format  :evil:

Yasiu

Spróbuj  pare razy spaczowac tym paczem. Ja musialem to zrobić chyba 4 razy :P, aż wszystkie pliczki się zciągly.
A wcześniej usuń calą zawartość "System" :P
And I, I do not dare deny
The basic beast inside
It's right here
It's controlling my mind
And why do I deserve to die
I'm dominated by
This animal thats locked up inside