Witaj
Gość

Wątek: EVENT MEDAL  (Przeczytany 5906 razy)

• Pochwał: 0

EVENT MEDAL
« dnia: Kwiecień 02, 2007, 11:52:04 pm »
Mam pytanie dotyczace event medal.
Gram na NM i mam duzo event medali , z czasów zanim sevr zostal zamkniety.
Teraz wróciłem i nie wiem co mam  tym zrobic wyrzucic czy może gdzieś się to jeszcze zamienia na itemki czy cóś>:P
Help pliz.

• Pochwał: 8

Odp: EVENT MEDAL
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 03, 2007, 03:56:15 am »
Dzisiaj był update i koty wróciły, przynajmniej na Dragonie znowu zbiera sie medale. To był update chyba całego DN więc powinny być też na Nightmare. Poszukaj kotów w mieście.
MYSTERIUM TREMENDUM

• Pochwał: 1

• OSmember!
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 03, 2007, 08:18:17 am »
@-@ dobrze wiedzieć :D bo też mam medalsy. A tak serio to drake zapowiadał, że wszystkie stare i cykliczne eventy będą wznowione :)

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 03, 2007, 12:00:09 pm »
faktycznie macie rcje thxs

• Pochwał: -4

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 04, 2007, 11:30:22 am »
No tak ale te  koty daja bardzo mało tych potków pisze że za 10 medali jest 1x jakis tam potek. A ludzie za grubą kase kupują  :shock:  bez sensu może z tym jeszcze sie coś robi ?  napiszcie co wiecie        DZIEKI

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 04, 2007, 12:17:21 pm »
po uzbieraniu gittering medali podwyzszasz poziom zbieracza ( ;) ) i  masz dostepne kolejne itemki, najpierw to sa enchanty ewd i ead, potem coraz lepsze, nawet BSOE i BSOR ;)
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

• Pochwał: -4

« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 04, 2007, 12:23:16 pm »
" gittering medali "  co to znaczy  :shock:   hehehe  :P  możesz dokładniej ?  :D    i     jak podwyższyć ten poziom ?  skąd mam wiedzieć kiedy już moge ? :shock:    DZIEKI WIELKIE  teraz sam bede zbieral już nic nie sprzedam  :P

• Pochwał: 5

« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 04, 2007, 12:38:16 pm »
" gittering medali "  co to znaczy  :shock:   hehehe  :P  możesz dokładniej ?  :D    i     jak podwyższyć ten poziom ?  z kąd mam wiedzieć kiedy już moge ? :shock:    DZIEKI WIELKIE  teraz sam bede zbieral już nic nie sprzedam  :P

jak znasz angielski to zagadaj z kotem - on ci wszystko powie :P zagrasz z nim w orla i reszke.
tam gdzie gram udalo mi sie za pierwszym razem zdobyc ostatnia odznake :) reszte glittering medali sprzedalem po 5k adena :D

• Pochwał: 8

« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 04, 2007, 08:24:55 pm »
" gittering medali "  co to znaczy  :shock:   hehehe  :P  możesz dokładniej ?  :D    i     jak podwyższyć ten poziom ?  skąd mam wiedzieć kiedy już moge ? :shock:    DZIEKI WIELKIE  teraz sam bede zbieral już nic nie sprzedam  :P

http://www.lineage2.com/archive/2006/09/heavy_medal_1.html

Tu masz link do stronki gdzie jest wszystko pokazane.
MYSTERIUM TREMENDUM

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #9 dnia: Kwiecień 04, 2007, 08:48:01 pm »
gitteringi to poprostu drugi rodzaj medali, one tez dropia, tyle ze nieco rzadziej ;)
na 30nazbieranych medali mialem 12 gitteringow (tak dla porownania)
u jednego kota wymieniasz medale na rozne itemy, u drugiego uzywasz gitteringow zeby podwyzszyc sobie "odznake zbieracza"
ofc moze ci sie to nie udac - kwestia farta
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

• Pochwał: 1

• OSmember!
« Odpowiedź #10 dnia: Kwiecień 04, 2007, 10:05:47 pm »
wiem, że poprzednim razem można było zamienić medale za soul crystal stage 12 ( wszystkie kolorki ), ale coś GMowie mówili, że tym razem ma nie być. Właśnie nie wyczaiłem, czy to było jako joke, czy na serio. Jeśli ktoś ma info to będę bardzo wdzięczny ;D

« Odpowiedź #11 dnia: Kwiecień 05, 2007, 01:49:56 pm »
Soul Kryształy możesz kupić... przynajmniej na Nightmare. Stage 11 5k medali, stage 12 (zbieram  :P) 10k medali.