Kamael: The First Throne

Zaczęty przez Sengaia, Kwiecień 04, 2007, 02:21:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sengaia

http://www.lineage2.co.kr/kamael/intro.asp wygląda na to że niedługo ujrzymy nowy dodatek do l2, zwróćcie uwage na postacie ukazane w tym intrze i symbol.Wygląda na to że Arteias pojawią się już w tym dodatku :D
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

fedur

no właśnie sie teraz też tego obawiam... że beda wypuszczać coraz to nowe wersje tylko po to by zaspokoic fundusze ...

NetSuuN

Ja jestem bardzo ciekawy nowej klasy. Fajne ma skrzydelka ta dziewczyna, taki upadły anioł. ; P

fedur

no tylko ciekawe jakie bedą profesje... w sumie to rasa wiatru tyle że juz mamy władajacego tymi siłami SH... no ciekawie ciekawie bedzie

~a wszystko juz za tydzień :)

NetSuuN

Widzisz, ona ma karnacje taką troche podobną do delfów.

Sengaia

Cytat: NetSuuN w Kwiecień 04, 2007, 07:14:19 PM
zobaczymy co powiedzą 11 kwietnia na ten temat ;) już nie moge się doczekać ...T1 pewnie na naszym Offku po wakacjach będzie ~~
Nie gram w L2.

fedur

Cytat: NetSuuN w Kwiecień 04, 2007, 07:14:19 PM

no ma ale nie mogą zrobić rasy na wzór innej i b.podonej... bo wtedy bedzie klops

Morgul

Pytanie czy zrównoważą te nowe klasy, w wielu grach normalnych (nie online) które doczekały się kontynuacji dorobione klasy czy rasy były albo za słabe albo wypasione. Ciekawe jak będzie tutaj.
Żegnam panie i panowie, zapowiada się (a nawet dokonała się) kolejna długa przerwa w graniu w L2. Wyjeżdżam za granicę w poszukiwaniu pracy - cóż typówa. Serdecznie was wszystkich pozdrawiam i do zobaczenia.

NetSuuN

Zarąbiście wygląda ta postać, bede bankowo nią grać.
A jak sie ona nazywa?

Sengaia

Cytat: NetSuuN w Kwiecień 04, 2007, 08:52:57 PM
A jak sie ona nazywa?

Arteia ,rasa wiatru :)
Nie gram w L2.

Cubu$

Bedzie ciekawie. Tak jakby powiew świerzości :P Ciekawe jaka ta postać będzie ;]

NetSuuN

Cytat: Sengaia w Kwiecień 04, 2007, 08:57:51 PM
A jak sie ona nazywa?

A jakie są servery na retailu?
Może poświęce to 50zł :(

Sengaia

Cytat: NetSuuN w Kwiecień 04, 2007, 09:04:51 PM
Cytat: Sengaia w Kwiecień 04, 2007, 08:57:51 PM
A jak sie ona nazywa?

A jakie są servery na retailu?
Może poświęce to 50zł :(
jest 10 serwerów, wszystkie różnią się tylko ekonomią oraz sytuacją polityczną
Nie gram w L2.

NetSuuN

A ile bedzie trwało przejście z ratail na privy?

montezuma

Cytat: Sengaia w Kwiecień 04, 2007, 07:16:43 PM
zobaczymy co powiedzą 11 kwietnia na ten temat ;) już nie moge się doczekać ...T1 pewnie na naszym Offku po wakacjach będzie ~~

Nie sadze, 11kwietnia beda dopiero wstepne informacje o T1 a do pts koreanskiego nie mowiac juz o PTS na jeszcze daleka droga.

Cytat: serdel w Kwiecień 04, 2007, 05:33:42 PM
Kolejny dodatek, ale komercha..... omg I gdzie tu miejsce na grywalnosc :D?

A czego ty sie spodziewales? Kazda gra mmorpg jezeli chce zatrzymac starych graczy i przyciagnac nowych musi sie rozwijac, a dodanie nowej rasy jest sprawdzonym sposobem zatrzymania/przyciagniecia graczy.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

izo

Cytat: NetSuuN w Kwiecień 04, 2007, 09:19:45 PM
na zadnym privie nie ma tego co na retailu :D jest tylko namiastka :P
teraz jest w miare niezle bo sa C4pts - jednak to tylko PTS a moze AŻ - jest w nich masa bugow trudnych a czasem prawie niemozliwych do usuniecia przez ludzi nie zajmujacych sie tym profesjonalnie.

privy nigdy nie dogonia offa i na privach nie nigdy bedzie tego co na offie - taka smutna prawda

obecne privy C5 to c4 i 1/4 w najlepszym wypadku  :D , a i czasem te C4 to C1 + tona nakladek :P

no to wlasnie jako gracz priva zjechalem je rowno :D
ale kiedys raczej poswiece te pare groszy i pogram sobie na offie - ale dopiero wtedy jak ncsoft zlikwiduje boty :D

Sengaia

Cytat: izo w Kwiecień 04, 2007, 10:25:16 PM
Cytat: NetSuuN w Kwiecień 04, 2007, 09:19:45 PM
na zadnym privie nie ma tego co na retailu :D jest tylko namiastka :P
teraz jest w miare niezle bo sa C4pts - jednak to tylko PTS a moze AŻ - jest w nich masa bugow trudnych a czasem prawie niemozliwych do usuniecia przez ludzi nie zajmujacych sie tym profesjonalnie.

privy nigdy nie dogonia offa i na privach nie nigdy bedzie tego co na offie - taka smutna prawda

obecne privy C5 to c4 i 1/4 w najlepszym wypadku  :D , a i czasem te C4 to C1 + tona nakladek :P

no to wlasnie jako gracz priva zjechalem je rowno :D
ale kiedys raczej poswiece te pare groszy i pogram sobie na offie - ale dopiero wtedy jak ncsoft zlikwiduje boty :D

boty na offie nie przeszkadzają(przynajmniej mi) , zresztą jakby NCsoft zlikwidowałby boty to ekonomie by tak ostro rozwaliło , że po miesiącu nikt na offie nie zostałby :D
Nie gram w L2.

R.I.P.

Koniec offtopa

Mam parę informacji na temat Kamael z forum l2guru.com

- Będą posiadać coś w stylu wysysania duszy (tak jak Soul Crystale) które następnie będą mogli użyć w walce albo zamienić i użyć ich jako skill
- Będą mogli taktycznie wykorzystać otoczenie np do zakładania pułapek
- Prawdopodobnie będą mogli władać Dużym Mieczem (jednak większym i cięższym niż te obecnie używane przez Destroyera), kuszą i szpadą
- Nowa rasa będzie całkowicie różnić się od tych obecnych
- Nowa rasa obudziła się po ponad 500-letnim śnie, co miało wpływ na posiadanie tylko jednego skrzydła ale ich wygląd będzie się zmieniał wraz z wypuszczaniem nowych dodatków/zmianą chronicle.

cdn..

Cubu$

Cytat: R.I.P. w Kwiecień 11, 2007, 04:27:25 PM
Koniec offtopa

Mam parę informacji na temat Kamael z forum l2guru.com

- Będą posiadać coś w stylu wysysania duszy (tak jak Soul Crystale) które następnie będą mogli użyć w walce albo zamienić i użyć ich jako skill
- Będą mogli taktycznie wykorzystać otoczenie np do zakładania pułapek
- Prawdopodobnie będą mogli władać Dużym Mieczem (jednak większym i cięższym niż te obecnie używane przez Destroyera), kuszą i szpadą
- Nowa rasa będzie całkowicie różnić się od tych obecnych
- Nowa rasa obudziła się po ponad 500-letnim śnie, co miało wpływ na posiadanie tylko jednego skrzydła ale ich wygląd będzie się zmieniał wraz z wypuszczaniem nowych dodatków/zmianą chronicle.

cdn..
Fajnie wyglądają. Powtarzam się :P

poza tym ciekawe będzie z tą kuszą... Czy tylko oni będą mogli jej używać czy all :P I jakie będą te różnice w stosunku do innych ras ;]

Tyr

Raczej All z tą kuszą, a co DE nie może biegać z wielkim mieczem :P
Lineage 2 Classic EU

Sengaia

Cytat: Tyr w Kwiecień 11, 2007, 05:56:07 PM
Raczej All z tą kuszą, a co DE nie może biegać z wielkim mieczem :P
ta tylko mastery beda mieli "Karmelki" :P
Nie gram w L2.

Ryltar

Cytat- Prawdopodobnie będą mogli władać Dużym Mieczem (jednak większym i cięższym niż te obecnie używane przez Destroyera), kuszą i szpadą

Dokladnie to jest tak:
Mezczyzna:Dlugi miecz i Rapier
Kobieta:Rapier i Kusza

Mnie ciekawi ten system wchlaniania dusz.Czyli jak? Gram,zabijam SK to moge uzywac jego niektorych dusz tak? Rozumiem ze to ja sobie moge zbudaowac postac?

Morgul

O jezu, jedno skrzydło???  :o Chyba bym poprosił znajomego Orka Konowala (destro :P ) o amputację  :P
Żegnam panie i panowie, zapowiada się (a nawet dokonała się) kolejna długa przerwa w graniu w L2. Wyjeżdżam za granicę w poszukiwaniu pracy - cóż typówa. Serdecznie was wszystkich pozdrawiam i do zobaczenia.

Ryltar

Oni maja sie rozwijac z dodatku na dodatek.Ale z tego co czytalem na innej stronie to maja wraz z ranga/lvl sie zmieniac az dojda do swojej ostatecznej formy.

Tyr

Ta drugie skrzydlo na 80lvl wyrośnie i będą latać i szyć do nas z kusz! :)
Lineage 2 Classic EU