Witaj
Gość

Wątek: 2 pytania o EVENT MEDAL  (Przeczytany 2382 razy)

• Pochwał: 0

2 pytania o EVENT MEDAL
« dnia: Kwiecień 04, 2007, 07:43:50 pm »
1.Czy na Dragonie 15x ci EVENT MANAGAROWIE bedą już zawsze czy tylko przez jakiś czas (jeśli tak to przez jaki)?

2.Te medale też będą wypadać przez cały czas czy przez jakiś okres?

Odp: 2 pytania o EVENT MEDAL
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 04, 2007, 07:56:19 pm »
Za dawnych czasów był to quest weekendowy. Czyli zabawa sie zaczynała w sobote czy tam piątek i do niedzieli sypały sie medale. Koty pojawiały sie też tylko w weekendy.Teraz niby jest cały czas ale mysle że za niedługo powróci do starego systemu.

• Pochwał: 2

• Sh!t happens... So do I XD
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 04, 2007, 11:39:35 pm »
Za dawnych czasów był to quest weekendowy. Czyli zabawa sie zaczynała w sobote czy tam piątek i do niedzieli sypały sie medale. Koty pojawiały sie też tylko w weekendy.Teraz niby jest cały czas ale mysle że za niedługo powróci do starego systemu.
Ewent zacyznał się od 16 w sobote z tego co pamiętam (16 naszego czasu) ale koty to chyba zawsze sobie stały (?)

• Pochwał: 8

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 05, 2007, 01:52:09 am »
A mi się wydaje że właśnie na odwrót. Medale leciały cały tydzień a koty były dopiero na weekend.
MYSTERIUM TREMENDUM

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 05, 2007, 08:21:19 am »
nie ;p, koty staly a medale nie lecialy badz lecialy zaleznie czy event byl czy nie

• Pochwał: 2

• Sh!t happens... So do I XD
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 05, 2007, 12:59:04 pm »
nie ;p, koty staly a medale nie lecialy badz lecialy zaleznie czy event byl czy nie
Medale były BANKOWO w soboty o 16 naszego czasu ^^ zawsze czekałem na nie bo na początku względna kasa była. CO do kotów nie wiem wtedy nie kożystałem ale to tak jakby donator manager pojawiał się tylko jak ktos zdonuje...

• Pochwał: 8

« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 05, 2007, 03:21:35 pm »

Root endl ma rację. Koty były tylko w sobotę i niedzielę i rzeczywiście medale leciały tylko wtedy.
MYSTERIUM TREMENDUM