Witaj
Gość

Wątek: Reniek = scammer  (Przeczytany 20848 razy)

• Pochwał: 2

Reniek = scammer
« dnia: Kwiecień 11, 2007, 11:30:55 pm »
W clanie OOWW był do dzisiaj WC o nicku Reniek pochodzący ze Szczecina okradł nasz clan z 3 setów DC i 2 łuków A grade z SA. Jeśli ktoś coś wie o nim to proszę informacje na PM, z góry dziękuje.
Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone

• Pochwał: 15

• Urażona dzidzia, urażona dzidzia!
Odp: Reniek = scammer
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 12, 2007, 09:54:56 am »
Jak wam ukradł?.... takich ludzi trzeba tępić...

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 12, 2007, 10:19:27 am »
Z tego, co widac (SCAMMER) - to dali sie okrasc ... Pewnie obiecal superuppa na bron albo set (OMG),
troche glupie tak dac sie robic w balonika...

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 12, 2007, 01:26:29 pm »
racja;]

• Pochwał: 11

• www.xyberdesign.pl
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 12, 2007, 03:32:07 pm »
Teraz przypomniał mi się temat z tym kolesiem co został okradziony z itemków w Tibii :P Pamiętacie jak jechaliście na kolesia, który próbował je odzyskać? Tutaj mamy podobną sytuację.

« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 12, 2007, 03:34:24 pm »
Co to za temat? Mozesz podac link?

• Pochwał: 9

• Showtime!
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 12, 2007, 03:38:32 pm »
http://forum.lineage2.bo.pl/index.php?topic=11706.0
Ja podam ale juz ciii i bez offtopow bo "góra" bedzie miala do mnie pretensje, ze porzadku nie trzymam ;)

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 12, 2007, 05:02:17 pm »
Nie znam sprawe dokładnie, bo sie dowiedziałem nie dawno o niej dzisiaj będe wiedział o wszystkim, ale z tego co wiem już mają jego dokładny adres + nr. telefonu :D

• Pochwał: 0

• Random player
« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 12, 2007, 06:00:58 pm »
lmao
nastepny lolowaty temat, ciekawe jak was okradl ? podszedl i ciach ... rofl
dostaliscie wala i tyle

Nie znam sprawe dokładnie, bo sie dowiedziałem nie dawno o niej dzisiaj będe wiedział o wszystkim, ale z tego co wiem już mają jego dokładny adres + nr. telefonu :D
owned , go go pk him in rl

dymek69 a tak  z ciekawosci to co planujecie mu zrobic .........   :rotfl:... Policja czy od razu wp****ol jak macie juz adres
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 12, 2007, 06:07:07 pm wysłana przez PKer »
teh forum warior deluxe

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #9 dnia: Kwiecień 12, 2007, 07:28:13 pm »
Mi ojebali konto miesiąc temu, jakbym miał adres tego kogoś to zrobiłbym to samo co oni  :dw_3_2:

« Odpowiedź #10 dnia: Kwiecień 12, 2007, 09:23:49 pm »
... Temat robi sie na prawde lolowaty - niech ktos to zamknie prosze!

« Odpowiedź #11 dnia: Kwiecień 12, 2007, 09:32:07 pm »
Koszałek dlaczego zamknąć temat? Niech się Dzieci Neo uczą, że zmienne IP nie zapewni im bezkarności.

• Ban nie śpi
« Odpowiedź #12 dnia: Kwiecień 12, 2007, 09:40:06 pm »
Ok, powiem na ally, że No Comment jest słabsze o parę DC i łuków :p
[OOWW Dymka to nasi wrogowie ;p]

Ale nie no... łączę się z Wami w bólu i będę miał na uwadze trzymać tego pana z dala od vsAll

« Odpowiedź #13 dnia: Kwiecień 12, 2007, 10:12:21 pm »
Oszustów jest coraz więcej, aż dziwi mnie co ludzie mogą robić dla jedynie głupiej gry. Niedawno zostałem okradziony z hawkeya 57lvl:(

« Odpowiedź #14 dnia: Kwiecień 12, 2007, 10:14:08 pm »
Kolesia prawdobnie czeka rozmowa telefoniczna z clanowiczami, jeśli nie odda, to pewnie pofatygują się żeby pojechać i pogadać w cztery oczy jeśli jest młody to pewnie odda itemki od razu ;)

• Pochwał: 7

« Odpowiedź #15 dnia: Kwiecień 12, 2007, 11:09:55 pm »
Widze szykuje sie niezla akcja PVP ala DVP vs ten drgui rusek w realu ;p Prosze was chlopaki dorosnijcie >< Najlepiej to zatluc kolesia co wam ukradl rzeczy z Lineage2 o.0 OMG to juz jest cos nie tak chyba...
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

« Odpowiedź #16 dnia: Kwiecień 13, 2007, 09:53:05 am »
@Abramek - z jednej strony masz racje, a z drugiej tylko czekalem, az pojawi sie taki komentarz jak Siny'ego.
@Shiny - te "rzeczy" dzieja sie wszedzie - tylu ludziom miesza sie VR i RL, ze glowa boli.
Pogadac mozna i trzeba, tylko wszystko w granicach.
Czesto emocje rosna zupelnie niepotrzebnie. Mam przyklad na sasiadach - jeden wlasnie dostal wyrok.
Zaczelo sie od bluzgania na jakims forum, pozniej jeden zjechal kompletnie drugiemu prywatna strone www,
dwa dni pozniej dowiedzieli sie, ze sa sasiadami, odwiedzili sie, zeby "pogadac" i "wyjasnic" sprawy i skonczylo sie bijatyka.
Qrcze - dorosli, powazni ludzie, zonaci, dzieciaci, jeden z nich jest nauczycielem, drugi informatykiem... idiotyczne.

« Odpowiedź #17 dnia: Kwiecień 13, 2007, 02:59:05 pm »
uwazajcie zeby sie nie skonczylo jak sprzeczka tych ziomow z retaila: pijani zaczeli na siebie bluzgac i jeden zabil drugiego(byl tu o tym temat) pzdr ale jak jestescie pewni ze to on to dajcie mu nauczke:]

« Odpowiedź #18 dnia: Kwiecień 13, 2007, 04:41:53 pm »
Przeciez ja o zadnym biciu nie wspominałem poprostu koleś musi oddac te itemy i koniec, i nikt tu nikogo nie bedzie bił, no jedynie, że sam zaatakuje...

• Ban nie śpi
« Odpowiedź #19 dnia: Kwiecień 14, 2007, 12:44:12 am »
Jak tam pojedziecie to weźcie frapsa i nagrajcie... oh, pomylił mi się VR z RL, fak :D
Dymek normalnie będę się teraz bał No Commentów. Wygramy jakieś pvp to nas jeszcze czeka rozmowa telefoniczna z CLem :D

A skąd macie jego dane? Oo

« Odpowiedź #20 dnia: Kwiecień 14, 2007, 12:56:49 am »
heheeh :P tępić takich luji :P
<<<L2-DeX>>>

• Pochwał: 20

• JUŻ 18 LAT z lineage2.com.pl !!
    • Age Of Splendor
« Odpowiedź #21 dnia: Kwiecień 14, 2007, 07:41:23 am »
Takiego kogos miec w klanie eh...
W sumie 2lata temu na historycznym serwie L2X STARIS [x7] też jeden klanowicz ojebal mi ale nie tylko itemy lecz cale jedno z lepszych na serwie kont. (DS +13, DLM z eventu bo wtedy craftowac sie ich nie dalo... i cala masa B-gr na innych postaciach :])

Takich kolesi to trzeba uswiadomic na realu ze kradziez czegos na co ktos dlugo pracowal nie poplaca, bo dlugo to sie mozna pozniej leczyc...
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #22 dnia: Kwiecień 14, 2007, 09:34:12 am »
heh, a wedlug mnie to rozgraniczenie VR/RL musi  byc nie do przelamania, bo potem sa takie wspomniane cyrki
jesli ktos cie okradl w grze - ukaraj go w grze
jesli ktos cie okradl w rl - ukaraj go w rl
to, co chcesz zrobic jest imo rownie bez sensu jakbys chcial PKnac kogos, bo ci matke zabil o.O
zreszta nadal sie nie pochwaliles jak wam to ukradl, pokazaliscie mu wszyscy naraz do przymierzenia? a moze twierdzil ze umie je zenchantowac?
nie wiem jak mozna oscammowac kilka osob naraz tak zeby sie nawzajem nie zorientowaly, ale gratz dla was o.O
podzielcie sie tym, jestem strasznie ciekawy jak on to zrobil (nie, nie mam zamiaru tego powtarzac, jedynie dla przestrogi dla innych)

ps. denerwuje mnie podobienstwo jego nicku do mojego  :shock:
zapewniam ze to nie ja  :D :D
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

• Pochwał: 20

• JUŻ 18 LAT z lineage2.com.pl !!
    • Age Of Splendor
« Odpowiedź #23 dnia: Kwiecień 14, 2007, 12:16:23 pm »
Widze szykuje sie niezla akcja PVP ala DVP vs ten drgui rusek w realu ;p Prosze was chlopaki dorosnijcie >< Najlepiej to zatluc kolesia co wam ukradl rzeczy z Lineage2 o.0 OMG to juz jest cos nie tak chyba...

o co chodzi z dvp ? bo ja nie w temacie.
o ile kojarze to dvp to chyba byl saggitarius na jednym z retailowych serwow - dosyc znany?
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

• Random player
« Odpowiedź #24 dnia: Kwiecień 14, 2007, 12:36:42 pm »

o co chodzi z dvp ? bo ja nie w temacie.
o ile kojarze to dvp to chyba byl saggitarius na jednym z retailowych serwow - dosyc znany?

koles z teona , sagit/advent/mystic muse wysztko 77, 78 s grady po +7 , i ponad 5 k pvp
koles sam zabijal cale party , zobacz filmiki na youtube ,
ale pewnego dnia na spotkaniu w rl zapekowal kolesia z wrogiego ally i teraz siedzi  w pierdlu
teh forum warior deluxe