Jak zrobic homunkulusa??

Zaczęty przez Tompior, Kwiecień 12, 2007, 05:28:49 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tompior

Jak mam zrobic homunkulusa?? Wiem, ze musze kupic jaka laske w luxury shop (ktora??), potem isc do mammona i on zamieni mi (za ile?) ta laske na homunkulusa. Wiem,ze musze enchant czerwonym soul crys stg 7 zeby byl acumen.

Wiec tylko 2 pytania: ktora?? i za ile :D

coshoo

Cytat: Tompior w Kwiecień 12, 2007, 05:28:49 PM
Jak mam zrobic homunkulusa?? Wiem, ze musze kupic jaka laske w luxury shop (ktora??), potem isc do mammona i on zamieni mi (za ile?) ta laske na homunkulusa. Wiem,ze musze enchant czerwonym soul crys stg 7 zeby byl acumen.

Wiec tylko 2 pytania: ktora?? i za ile :D

Było już 100 razy. Kupujesz top luxury broń i wymieniasz u mammona.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Tompior

a nie wiesz za ile on to wymienia??

PKer

teh forum warior deluxe

jaro146

Kupujesz Sage Staff z Luxury Shop szukasz blacksmith of mammon w cata i zamieniasz za free na homka ;)

PKer

Cytat: jaro146 w Kwiecień 12, 2007, 07:35:44 PM
Kupujesz Sage Staff z Luxury Shop szukasz blacksmith of mammon w cata i zamieniasz za free na homka ;)

kupujesz top z luxa nie koniecznie sagesa , zreszta wyszystko zostalo napisane wiec po co jeszcze mieszasz
teh forum warior deluxe

jaro146

Cytatkupujesz top z luxa nie koniecznie sagesa , zreszta wyszystko zostalo napisane wiec po co jeszcze mieszasz

Eeee ominelo mnie jakies posiedzenie gdzie ogloszono zakaz wypowiadania sie na temat??  :shock:

CytatWiem, ze musze kupic jaka laske w luxury shop (ktora??)
wiec napisalem ze ma kupic Sage Staffa...

... ehhh  :(

Erronis

ta ja mam pytanie od razu, homa wymienia sie za darmo a za eminence bow juz musze doplacic zeby go wymienic za akata? bo slyszalem ze 2kk AA trzeba doplacic

izo

Cytat: Erronis w Kwiecień 22, 2007, 02:22:25 PM
ta ja mam pytanie od razu, homa wymienia sie za darmo a za eminence bow juz musze doplacic zeby go wymienic za akata? bo slyszalem ze 2kk AA trzeba doplacic
:o :shock: to ty chcesz doplacic aby miec gorsza bron? :D

akat + ~2.3kk AA = emi

Erronis

Cytat: Erronis w Kwiecień 22, 2007, 02:22:25 PM
ta ja mam pytanie od razu, homa wymienia sie za darmo a za eminence bow juz musze doplacic zeby go wymienic ZA akata? bo slyszalem ze 2kk AA trzeba doplacic

chodzilo mi wlasnie o to moze niejasno napisalem :)
dzieki na info :D

Ryltar

Musi ci sie nie udac transmutacja czlowieka...