Witaj
Gość

Wątek: dropy ???  (Przeczytany 1719 razy)

• Pochwał: -4

dropy ???
« dnia: Kwiecień 21, 2007, 05:00:07 pm »
Mam pytanko od czego zależą dropy mobów dokładniej mówiac idac w party do majej kieszeni zawsze wpadna najmiej matsów dlaczego ktoś wie ? od czego to zależy oco chodzi  :shock: napoczątku myślałem że ten co naj. hp zabierze dla moba to ma największy łup ale to napewno nie to ! (jak cos to w opcjach mam kip.finders, a w kieszeni kupe miejsca)

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
Odp: dropy ???
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 21, 2007, 08:04:53 pm »
jesli party ma ustawienie random (nie liczy sie co ty masz, a co pisze na koronie obok lidera (chyba ze ty nim jestes) to masz poprostu pecha
jesli jest by turn, to moze dosstajesz w kolko  ten sam mats i myslisz ze masz malo ;)
jesli jest finders keeps to wtedy musisz biegac za mobkami i pick upowac co sie da ;)

"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 22, 2007, 05:10:38 am »
finders keeps jest dobre tylko kiedy robisz za pick up mashine :D w karzdym innym wypadku Random to najlepsze rozwiazanie
Nigdy nie dyskutój z Debilem, gdyż najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu a następnie pokona doświadczeniem.

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 22, 2007, 10:55:17 am »
Cyli wychodzi na to co ma lider ustawione. Cholera ostatnio byłem na katakumbach goscie mieli po kilkadziesiat tysiecy stonow a ja tylkokilka nascie  :shock:  to było świetne. Czyli ja sobie ustawie na random, lider na cos tam to i tak nic niebede mial super. Party do debilna sprawa heheehee. Chyba zostane wiecznym liderem  :D :D

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 22, 2007, 02:58:16 pm »
podczas zapraszania do party, pisze ci, jakie ustawienie jest w party, jak ci nie odpowiada - nie wchodz albo popros o zmiane ;)

obok nicku lidera jest korona, ktora tez ci wskaze to ustawienie, gdy juz bedziesz w srodku
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 22, 2007, 03:32:03 pm »
 :D Dzięki ziom  :D krutko i na temat