Witaj
Gość

Wątek: Problem z SOM  (Przeczytany 2079 razy)

• Pochwał: 0

Problem z SOM
« dnia: Kwiecień 28, 2007, 09:28:11 am »
Witam....otoz posiadam SOMi chcialbym go zrobic zeby byl z ACUMENEM...i wlasnie tu jest pytanie jak? wiem tylko tyle ze trzeba to zrobic gdzies u blackmisth of mammon czy jakos tak, lae zkolei nie wiem gdzie ten sie znow znajduje, bardzo prosze o pomoc...PZDRO

• Pochwał: 5

• DN forum staff member
Odp: Problem z SOM
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 28, 2007, 09:52:13 am »
Po zakonczeniu 7S, jesli byles w wygranej frakcji, to bedzie sie spawnowal co 30min losowo w:
Catacomb of Dark Omens
Catacomb of Branded
Catacomb of Witch

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 28, 2007, 12:35:30 pm »
eee co ty bredzisz? ;p
on owszem, co 30min, ale we wszystkich katach i w ustalonej kolejnosci, nie zadne losowo ^^
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 28, 2007, 12:37:05 pm »
a jaka jest ta kolejnosc???

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 28, 2007, 02:50:24 pm »
lool respownuje sie losowo a nie w kolejnosci :/
Nigdy nie dyskutój z Debilem, gdyż najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu a następnie pokona doświadczeniem.

• Pochwał: 20

• Siła!
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 28, 2007, 03:08:35 pm »
mamon nie pojawi sie w cata lub necro zalezy co wygralo. jezeli wygral dawn to sie pojawia w catacumbach, jesli dusk to necropoliach
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 28, 2007, 05:27:05 pm »
i tu sie nie zgodze bo bez roznicy co wyga zawsze blacksmith MAMMON jest w catacumbach
w necropolich pojawia sie merchant of mammon

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 29, 2007, 08:44:13 am »
jak wygra gnosis jest  blacksmith w cata, wygra avarice jest merchant w necro, mammon w cata, wygra to trzecie, to jest tylko merchant w necro

• Pochwał: 8

« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 30, 2007, 12:28:04 pm »
Jeśli chcesz zrobić SOM na Acumena potrzebujesz najpierw Blue Soul Crystal - Stage 12
Jeśli już go masz, czekasz aż się skończy 7 sign po którym pojawia się Blacksmith of Mammon. (Znalazłam informacje, że nie pojawia się losowo ale jak to jest na dragonie to nie wiem). Pojawia się on w takich katakumbach: 
1:00am   Witch
2:30am   Heretics
3:33am   Dark Omen
6:25pm   Apostate
6:45pm   Branded
7:42pm   Dark Omen
8:05pm   Witch
8:20pm   Heretics
8:35pm   Forbidden Path

(Jeszcze raz zaznaczam, że nie wiem jak to się  tyczy do DN)

Najczęściej można go zastać w Catacomb of Dark Omens niedaleko wioski mrocznych elfów. Dodam jeszcze, że aby dostać się do katakumb trzeba zapisać się u Priest of Dawn (według mnie najlepiej do Gnosis).
MYSTERIUM TREMENDUM