Witaj
Gość

Wątek: DUAL TALLUM BLADE  (Przeczytany 2938 razy)

• Pochwał: 0

DUAL TALLUM BLADE
« dnia: Kwiecień 28, 2007, 07:02:53 pm »
witam mam dual tallum blade i nie wiem jakim kryształem go doładować pomożecie :)
a i do ilu można go bezpiecznie enczantować:)

• Pochwał: -1

• I NEED HORN !!!!!!!!
Odp: DUAL TALLUM BLADE
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 29, 2007, 02:07:49 pm »
W rzadnych DUALACH nie wklada sie krysztalu. Po prostu jak zenchatujesz je do +4 to dostajesz odpowiednie SA do nich . Jesli chodzi o Enchant to wydaje mi sie jak z reszta broni czyli do +3 bezpieczne a poźniej jest juz tylko twoje szczeście  :D So good luck :P

I HATE EMO KIDS

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 29, 2007, 11:12:41 pm »
dokladnie tak
a ja ci dodam, ze dual tallum jest tyle warty, ze enchantowanie go na +4 byloby szalenstwem, wiec dodaj mu +3 i jak znajdziesz Blessed EWS to dopiero, bo stracic taka bron to o masakra ;p
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 30, 2007, 10:15:20 am »
i tu oboje panowie sie mylicie :D  bo tallum*tallum jest wyjątkiem i nie uzyskuje SA poprzez +4 tak jak sls*sls,damascus*damascus czy dle*tallum  jezeli nie wierzycie poproście kogos kto ma taki i zobaczcie w jego opis, tak jak przy reszcie pisze że przy +4 dostają SA  to ten tego nie ma..  poza tym zapraszam na http://www.dragon-community.net/sa.html     gdzie też nie zastał ujęty
Grajac na Dragon x15  podczas gdy Shadow mial DOWN, widzialem tam własnie tallum*tallum z SA, spytalem sie goscia jak go uzyskał, to powiedzial ze niestety poprzez Soul 13  ale dostal za to niezle SA juz nie pamietam jakie ale gosc zachwalal i mowil ze jest przez to o wiele lepszy niz dle*tallum   sadze że moglo byc to Haste (jakie ma kash*kash) albo Focus

POZDRO

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 30, 2007, 11:37:33 am »
Nie wiedziałem o tym że Duale Tallum*Tallum mogą posiadać SA przynajmniej pod opisem tych mieczy nic takiego nie pisze ,chyba że z tym soul 13 . Osobiście wybrałbym Tallum*DLE bo te SA mają napewno i przy okazji Tallum * Tallum pobiera 2 albo 3 SSS i BSSS juz dobrze nie pamiętam a Tallum * DLE po 1

• I NEED HORN !!!!!!!!
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 30, 2007, 03:20:32 pm »
No "powiedzmy" że sie pomyliłem z uzyskaniem tego SA, ale jak Thorns mowisz że słyszales od tego goscia ze wolał by tallum*tallum to ten twoj informator  :P jest w błedzie , poniewaz ostatnio w aden widzalem takie duale i SA było HEALTH +25% wiec nie bardzo wychodzą w porównaniu z DLE * Tallum  8)
BTW nie pytałem sie kolesia jak zrobił to SA lecz były +4 wiec moge sądzic ze przez Enchant i stąd moja wcześniejsza odpowiedz :P

I HATE EMO KIDS

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 30, 2007, 04:47:49 pm »
A nie przyszlo ci do głowy ze przez kolor 13 mozna wybrac SA?  :P

poza tym we wszystkich dualach po zrobieniu na +4  nie pokazuje ze ma np HASTE (tak jak to bylo przed C4) tylko jest to napisane juz przed zrobieniem jaki rodzaj SA uzyskasz robiac na +4
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 30, 2007, 04:51:55 pm wysłana przez ThornsPL »

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• I NEED HORN !!!!!!!!
« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 30, 2007, 07:19:52 pm »
No niech Ci bedzie :D 
Ja tylko opisałem to co widziałem  :oops: i nie wykluczam twojej opcji, fakt moj błąd :(

Szukałem chyba po 10 stronach coś o tych Tallum*Tallum i nigdzie nie moge znaleźć :o czyżby to kolejny "unikat" z DN  8)

I HATE EMO KIDS

« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 30, 2007, 11:34:43 pm »
Duale Tallum*Tallum i Dual Dragon slayer są tylko na DN i z tego co wiem to nie  posiadają SA przy enchancie na +4 przynajmniej jak czytałem ich opis u Mammona