Witaj
Gość

Wątek: Dragon x15- Klan SeAofBlooD rekrutuje :)  (Przeczytany 1870 razy)

• Pochwał: 0

Dragon x15- Klan SeAofBlooD rekrutuje :)
« dnia: Maj 02, 2007, 08:07:10 pm »
Witam, chciałbym serdecznie zaprosić wszystkich Polaków do niedawno powstałego klanu SeAofBlooD.Klan oficjalnie istnieje około 10 dni ale robiliśmy tzw. czystki i zostali usunięci gracze nie aktywni i nic niewnoszący do klanu. Rekrutacja prowadzona jest od lvla 65+ (możemy zrobić wyjątki dla bufferów i supportu oraz spoila).Klan ma zamiar coś na serwerze osiągnąć ^^ Aktualnie mamy 4 lvl niedługo będzie 5 n Wszystkich chętnych zapraszam do złożenia podania na naszym forum: www.l2seaofblood.fora.pl - można tu również znaleźć więcej info na temat klanu lub zadać pytanie :)
Jeszcze raz serdecznie zapraszam :)

Odp: Dragon x15- Klan SeAofBlooD rekrutuje :)
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 02, 2007, 08:35:58 pm »
Oo, czy aby napewno ten post znalazł się w dobrym miejscu?
Sorki za to co napisze ale moim zdanie tylko nobki piszą ogłoszenia na forach publicznych i szukają ludzi....
ja sam mam klan lvl 5 i dobrze prosperuje i to bez żadnych ogłoszeń na forach, moim zdaniem jeżeli chcesz coś osiągnąć tym klanem to musisz się bardziej sam postarać a nie czekać aż ludzie będą napierać drzwiami i oknami (ja miałem taki okres w klanie, ale nie dzięki forum, tylko dzięki umiejętnością i zangażowaniem ludzi w klan)

btw. widziąłem was Na FG
was 5 na 2 ludzi odemnie sorki za rekomendacje ale dostaliśćie po tyłkach... więc lepiej naucz ludzi grać a potem rekrutuj.
Sorki że tak chamsko ale to moje zdanie.
« Ostatnia zmiana: Maj 02, 2007, 08:37:46 pm wysłana przez Koleks »

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 02, 2007, 09:46:21 pm »

btw. widziąłem was Na FG
was 5 na 2 ludzi odemnie sorki za rekomendacje ale dostaliśćie po tyłkach... więc lepiej naucz ludzi grać a potem rekrutuj.
Sorki że tak chamsko ale to moje zdanie.

Hmm nie wiem kiedy to było bo mnie przy tym nie było :) ( a sie rymło ^^). A może i byłem tylko poprostu nie pamiętam ^^ Podaj mi nicki tych 2 twoich to może sobie przypomnę ^^ Podejżewam że widziałeś osoby których już w klanie nie ma bo teraz zostawiłem jedynie że się tak wypowiem osoby wmiare umiejący grać :) Może ci twoi to nie jaki pan Drist i xMateuszekx :) jeśli tak to teraz ja sorki za rekomendacje ale naucz ludzi się wypowiadać po Polsku i trochę kultury bo po wygranym pvp( jeśli tak to można nazwać) z charem o 15 lvli niżej gadać do niego "lerz psie" zbyt kulturalne nie jest ^^ (" lerz" napisane celowo bo tak pisali na ogólnym ^^)Być może ci od ciebie to jacyś kolejni 76+ w s-grade więc też zbyt dużego powodu do dumy niema bo nawet jeden 76+ spokojnie wygra z charem max 60 a 5 nie zbije mu nawet cp ^^ Jeśli to nikt z opisanych powyżej to sorry i od razu zedytuje posta żeby nie było że flamować mi się chce ^^. Reszty komentować mi się nie chce :P

« Odpowiedź #3 dnia: Maj 02, 2007, 10:16:10 pm »
widze że jeszcze około 11 lat masz bo takie teksty jak mój kuzyn w tym wieku.
Nie zgadłeś to nie oni taki nobów nie znam nawet na L2 a gram długo....
Na 1 mojego SPS w A gradach i z som+acu rzuciło się 5 waszych i padli..... nie wiem jakie lvl wiem że ten na F coś tam i odgrażal się ze zapisął nasze nicki nas dorwie, jakoś ani słuchu ani widu....
Nie mam zmaiaru komentować twoich Debilinych wypowiedzi, jeżeli nie wiesz kto to był to lepije uważaj bo nobowym klanom tez wypowiadam wojny, gdyż nie lubie nobów na Dragonie.
Jeżeli nie wiesz kto to się nie wypowiadaj taka moja rada. I powodu do dumy zadnej nie mam porpstu uważam że noby piszą takie ogłoszenia, co nie umieją w grze znaleźć porządnych ludzi.
To tyle odemnie, nie mam zmiaru już się wypowiadać gdyż nie lubie rozmiawiać z osobą co nie ma pojęcia o czym mowi

pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Maj 02, 2007, 10:19:15 pm wysłana przez Koleks »

« Odpowiedź #4 dnia: Maj 03, 2007, 11:03:02 am »
Temte posty nie były ani moje ani nikogo z mojego klanu... Klanu na forach nigdy nie reklamowałem i reklamować zamiaru nie mam O.o tym bardziej że klan jest w trakcie rozwiązywania... Zarejerstrowałem się tylko po to żeby wyjaśnić tą głupią sytuację z ogłoszeniem.. Jeśli można prosiłbym o usunięcie tego tematu jakiegoś moda lub admina(chociaż raczej to nie nastąpi ponieważ nie jestem jego autorem ^^) Posty xBlakeX,Draken i TrueBlakeOo napisane są z tego samego ip bo konto xBlakEx i Draken są mojego brata więc nic na to nie poradze... Za jego głupie wypowiedzi przepraszam no i to tyle co chciałbym powiedzieć :)
« Ostatnia zmiana: Maj 03, 2007, 11:21:35 am wysłana przez TrueBlakeOo »

« Odpowiedź #5 dnia: Maj 04, 2007, 02:00:22 pm »
Chcialbym sie zapytac bo tezgram na tym serwie i chcialbym dojsc do tej gildi ale cos mi sie zepsulo z lineage i jak sie loguje to pisze ze zle haslo. Zeczelo sie od tego ze podczas gry zresetowal smi sie komputer i pozniej gry znowu wbilem do gry juz pisalo ze zle haslo.Wczesniej przed resetem wszystko bylo dobrze ,co sie moglo stac??Powiedzcie prosze.

« Odpowiedź #6 dnia: Maj 04, 2007, 02:01:48 pm »
Jesli mi pomorzecie to z checia dojde do waszej gildi.