Witaj
Gość

Wątek: KRASNOLUD na Artisan  (Przeczytany 1899 razy)

• Pochwał: 1

KRASNOLUD na Artisan
« dnia: Maj 10, 2007, 02:59:48 pm »
1. Aby stać się Artisan'em musisz podążyć do Dwarf Village i znaleĽć Blacksmith'a Silvera (w zapadłej części miasta)- ona da ci swój pierścień.
2. Teraz idĽ do Mithril Mines, zejdź pare poziomów w dół i poluj na Boogle Ratman dopóki nie znajdziesz 10 Boogle Ratman Tooth.
3. Zejdź jeszcze głębiej i tym razem poluj na Boogle Ratman Leader i zdobądź 2 Boogle Ratman Leaders Big Tooth.
4. Idź do Blacksmith'a Silvera i ponownie zagadaj - oddasz wszystkie zebrane quest itemy i dostaniesz 1st Pass Ceritificate.
5. Leć do Gludin Village i zagadaj do Blacksmith'a Kluto (od gate keepera idź na środek rynku, potem idź w lewą uliczkę i cały czas prosto)- dostaniesz od niego list, który musisz zanieść dla Blacksmith'a Pinter (w Gludio).
6. Poluj na Vuku Orc Fighter (gdzieś na północny-wschód od Gludio) Stolen Secret Box 1 i odnieś dla Pinter'a.
7. Od Pinter'a dostaniesz Secret Box 2 i 2nd Pass Ceritificate, które musisz zanieść dla Kluto (w Gludin- pkt. 5), a w zamian dostaniesz Final Pass Ceritificate.
8. Teraz jak będziesz miał 20 level zagadaj do Head Blacksmith Tapoy (w Gludio). Już masz Artisana.

PATRZCIE pk. 2 i 3 jak tam wchodze to sa potwory ktore mnie bija i nie moge zejsc tam na dol potrzebuje pomocy moje gg 8037435 prosze niech ktos napisze kto moze pomoc z gory dzieki lub napiszcie tu mi co i jak w grze nick Piusko
NEWBIE PLAYER

• Pochwał: 6

Odp: KRASNOLUD na Artisan
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 10, 2007, 03:20:14 pm »
Proponuje przeneisc do lola tygodnia

Bezdiezs chyba pierwszym wizardem (tak stoi w twoim podpisie) ktory zostanie artisanem. Pod warunkiem, ze dasz rade z punktem 2 i 3. :P Chetnie bym pomogla, ale gram na abbysie.

Gifs designed by Pr0nabol

"Co w tym zlego, ze niczego
Nie ukrywam, ze nie zbywam
Cie wzruszeniem ramionami
Ze nie umiem tepic za nic .."

"Cuda wykonywane od reki. Rzeczy niemozliwe z opoznieniem jednodniowym."

• Pochwał: 49

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 10, 2007, 03:20:15 pm »
http://lineage2.bajo.pl/2526,artisan.html

@Meyko - że ktoś ma w podpisie Wizza to nie znaczy od razu, że gra nim...
Lineage 2 Classic EU

« Odpowiedź #3 dnia: Maj 10, 2007, 03:25:35 pm »
Proponuje przeneisc do lola tygodnia

Bezdiezs chyba pierwszym wizardem (tak stoi w twoim podpisie) ktory zostanie artisanem. Pod warunkiem, ze dasz rade z punktem 2 i 3. :P Chetnie bym pomogla, ale gram na abbysie.

a ty zaraz mozesz zrobic laske wizzard to moja 2 postac ale juz spellhower a ze mi sie tego nie chce zmieniac to nie znaczy ze musze grac wizzardem cale zycie
NEWBIE PLAYER

« Odpowiedź #4 dnia: Maj 10, 2007, 03:27:27 pm »
http://lineage2.bajo.pl/2526,artisan.html

@Meyko - że ktoś ma w podpisie Wizza to nie znaczy od razu, że gra nim...

dziekuje
NEWBIE PLAYER