WTT>Abbys x 300 >Supreme

Zaczęty przez Rismok, Maj 10, 2007, 09:52:56 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rismok

Witam chcialbys zamienic sie za konto lub itemy na l2 abbysie x300 na itemy na servie L2 supreme
Posiadam na abbysie SS (storm screamer) po 3 klasie po quescie oraz w koncowce questa na noblesa cz.1 postac posiada lvl 78 i sub klase TH (tresure hunter ) lvl 76 oraz następujące itemy:
na sobie
Som (sword of miracles )+acuman(15% cast speed)+2
Set DC (dark Crystal) robe
Set Majestic jewlery
33kk (33,000,000 Mln) adeny
Warehouse
Set DC (dark Crystal) Light
Kris focus
Dual keshambergs
Majestic light arrmor
I jakies tam graty na B,C,A :P

Zamiesczam screeny tutaj w paczce trzeba je sciagnac na dysk:
http://rapidshare.com/files/30599368/Screeny.rar

Chetnych prosze sie o wpisanie tutaj lub o PW z "offertami"

Postac ma dobra reputacje na serverze oraz jest jedna z najmocniejszych charow

bula

Cytatjest jedna z najmocniejszych charow

Co przez to rozumiesz?

buddy

ok moge ci dac za to konto human mystica na 20 lvlu pasi?

ps smieszny jestes:p abyss x300 to chyba serw pvp? taka postac mozna w ciagu godziny zrobic gratki dla Ciebie pzdr

bula

czy ja sie doczekam odpowiedzi na moj post?
Co to znaczy jeden z najmocniejszych charow hm...?

Xyber

Bula chodzi mu o to, że jest "koksem" i jest nawet lepszy od hero. Wszystkich kładzie na pvp i ogólnie wymiata  :shock: LoL

buddy

to moze on ma konto gma z pozmienianymi statami? :shock: 8)

PKer

teh forum warior deluxe

[czesiu]

ale malo masz tych itemow ja mam 1 bron s grade + 5 broni a grade + 14 setow a grade + jakies 3 sety a grade jawsow + sub clase + nobless wszystkie 3rd na subach xD oj oj oj a co to tego ze niby sh ownuje ?? buahahahahah <hahahah> zartujecie sobie ja swojim duelem ownuje takie sh xD bilem sie z kumplem co dlugo gra sh nawet dev powiedzial ze dobrze gra i tak padl hmm on som cumen +4 a ja duale b grade xd

bula

czesiu nei lec w kulki, ja wiem ze nabijac posty jest fajnie ale popatrz czasem na date ostatniego posta :)

Truskawka

Cytat: bula w Czerwiec 25, 2007, 04:49:20 PM
czesiu nei lec w kulki, ja wiem ze nabijac posty jest fajnie ale popatrz czasem na date ostatniego posta :)
No właśnie  :D

[czesiu]

:D :) :( :o :shock: 8) :x :P :oops: LOL ze niby sh to najsilniejsza postac pff duelist katra taki sh i papa cp max mi zjedzie hahahahhahahahah rozumiem necro moze mi hp zjedzie troszke ale sh
stun  i pap