Witaj
Gość

Wątek: krasnal w potrzebie  (Przeczytany 2754 razy)

• Pochwał: 1

krasnal w potrzebie
« dnia: Maj 12, 2007, 11:49:26 am »
szukam pomocy na infinity na pare groszy ok. 1kk bo wiecej mi nie trzeba i jakiegos krasnala dobrego co by powiedzial co sie przyda co nie bo wsumie gram peirwszy raz krasnpludem i mam 28 lvl i tylko na razie robie ssd oczywiscie jakies tam itemy inne moge lecz nie oplaca mi sie chyba moj nick w grze Piusko jako krasnal czesto ostanio jestem lub gg 8037435 jak by ktos chcial pooc lecz jak gram gg OFF
NEWBIE PLAYER

• Pochwał: 0

• Loli Addict xD
Odp: krasnal w potrzebie
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 12, 2007, 12:17:09 pm »
Krasnal proszący o kasę? :o nie długo krowy zaczną latać albo jeździć na rolkach

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 12, 2007, 01:13:31 pm »
tak ! jestem nowy i brak kasy na produkty
NEWBIE PLAYER

« Odpowiedź #3 dnia: Maj 12, 2007, 02:12:47 pm »
pius - sorry - ale cos robisz po prostu zle!

Krasie sa od robienia KASY kolego - poczytaj to forum i znajdziesz 1000 sposobow na to jak krasiem zrobic od 0 do 10kk
w kilka dni - uwierz mi, to nie jest trudne - moj kras utrzymuje mi siebie i jeszcze mijego SH - i obu wiedzie sie super!

Pozdro - Koszalek

@edit:
Truskawka ma racje - jeszcze w zyciu nie widzialem Krasia proszacego o adene .... :oops:

« Odpowiedź #4 dnia: Maj 12, 2007, 04:30:34 pm »

Krasie sa od robienia KASY kolego - poczytaj to forum i znajdziesz 1000 sposobow na to jak krasiem zrobic od 0 do 10kk
w kilka dni - uwierz mi, to nie jest trudne - moj kras utrzymuje mi siebie i jeszcze mijego SH - i obu wiedzie sie super!

Pozdro - Koszalek

@edit:
Truskawka ma racje - jeszcze w zyciu nie widzialem Krasia proszacego o adene .... :oops:

jest jakis link ??
NEWBIE PLAYER

• Pochwał: 0

• Loli Addict xD
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 12, 2007, 06:05:01 pm »

Pozdro - Koszalek

@edit:

jest jakis link ??
jest opcja "szukaj"

« Odpowiedź #6 dnia: Maj 12, 2007, 06:59:28 pm »
tak patrze to ludzie z dragona zakladaja newb tematy

« Odpowiedź #7 dnia: Maj 12, 2007, 07:08:43 pm »

no moze ale gram z 1 tydzien a nadal nie wiem jakie sa 1000 sposobow na zarobienie kasy na 30 lvl artisan
NEWBIE PLAYER

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #8 dnia: Maj 12, 2007, 07:57:51 pm »
zarabianie artisanem zaczyna sie dopiero jako warsmith, robisz bssC za ~140a/szt i sprzedajesz za 450a/szt i masz mamonke, tylko musisz znalesc jakiegos spoilera na ~40 zeby ci znalazl recke na bssC ;)
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

• Pochwał: 5

• DN forum staff member
« Odpowiedź #9 dnia: Maj 12, 2007, 09:46:08 pm »
Oh Ah Ouh, to jakby ludzie z Supreme byli uber - all - know - ownz0rami
Dobrze ze sa tacy "pr0" jak ty, zeby uswiadamiac nam jakimi to n44bz0rami jestesmy.

p.s:
/leave

« Odpowiedź #10 dnia: Maj 13, 2007, 08:15:56 am »
elvin no to popatrz sobie na najglupsze nazwy tematow i kto je zaklada 85%=dragon

• Pochwał: 8

« Odpowiedź #11 dnia: Maj 13, 2007, 04:48:32 pm »
To skoro nie jesteście z Dragona i wam tak przeszkadzają  te "noobowskie tematy" to prosta rada: Nie odpowiadajcie na nie.

pius, może Ci sie przyda: http://forum.lineage2.bo.pl/index.php?topic=12093.0
« Ostatnia zmiana: Maj 13, 2007, 04:51:49 pm wysłana przez Ysia »
MYSTERIUM TREMENDUM

« Odpowiedź #12 dnia: Maj 13, 2007, 05:29:00 pm »
Ysia - nie unos sie ... przeciez ten link, ktory podalas - znalazlas przez opcje "szukaj"...
I co - trudne bylo? Co wpisalas? "Kasa", "Adena", "jak zarobic", "zarabiac", "sprzedac" ... ;)  sama wiesz jak jest ...

• Pochwał: 8

« Odpowiedź #13 dnia: Maj 13, 2007, 06:50:06 pm »
Nie unoszę się :) Ja znalazłam to fakt i nie przez opcję SZUKAJ, tylko w postach, ale rozumiem, że ktoś może nie znaleźć, bo źle szuka, lub wcale nie szuka, co nie znaczy, że nie można mu odpowiedzieć po ludzku na zadane pytanie.  :)
MYSTERIUM TREMENDUM

« Odpowiedź #14 dnia: Maj 14, 2007, 10:21:02 am »
ok, ok - w sumie masz racje - przeciez wszedl na forum, zalogowal sie, napisal posta ...
A my starzy wyjadacze - kazemy mu szukac ... zamias prosto odpowiedziec ... ech

Dla Krasia na 28/30 lvl - najszybciej dorobilem sie na:

- sski robisz - b. dobrze - rob dalej - jesli brakuje Ci krysow D - rozgladaj sie - b. czesto ktos sprzedaje jakies sprzety D po nizszej cenie - sprawdz ile uzyskasz z tego krysow i juz wiesz, czy oplaca sie kupic i skrystalizowac, czy nie ;)
- mozesz jeszcze jak najtaniej skupowac matsy w poczatkowych lokacjach i przerabiac je na CBP, VOP, Leather i CL - te ida najszybciej - sprzedawaj nejlepiej w Giran (sprawdz - co najlepiej i najszybciej schodzi - i idz w to).
Uwazaj na ceny matsow, czesto jest tak, ze cena jakiegos konkretnego skacze (sprzedawalem na Abyssie swego czasu CBP w cenie od 25k - 37k).
Nie przesadzaj z cena sprzedazy - sprzedasz szybciej - wiecej - wiecej zarobisz niz na kilku, za duza cene ;).

- ale najlepiej exp i 2 ga zmiana profki! - Jak najszybciej! - kaske zaczyna sie robic dopiero Warsmithem ;)

Pozdro - Koszalek
« Ostatnia zmiana: Maj 14, 2007, 10:24:08 am wysłana przez Koszalek »