Witaj
Gość

Wątek: Otwieranie skrzyń...  (Przeczytany 5456 razy)

• Pochwał: 0

• Nawracam się - odchodzę z DN
Otwieranie skrzyń...
« dnia: Maj 13, 2007, 08:51:53 am »
Witam!
Tak rozmyślam bo słyszałem że można zarobić grubą kasę na otwieraniu skrzynek...
I w tym tkwi problem, mianowicie czy to prawda że bardzo dużo kasy wypada ze skrzyń?
Czy otwiera się Tresure Box, czy Tresure Chest?
Czy skill do otwierania to Unlock?
Jaki lvl skrzynia ma mieć do jakiego grade klucza?
Skąd mam wiedzieć jaka skrzynia ma jaki lvl?
Takie noob'skie pytania :P

Odp: Otwieranie skrzyń...
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 13, 2007, 08:55:57 am »
1. otwiera sie treasure box
2. tak skill unlock jest do otwierania skrzynek
3. jak masz np. 70lvl i jak widzisz skrzynke na bialo to ma mniej wiecej taki lvl jak ty jak na zolto to ma kilka leveli wyzej
Lolitabuff - bishop/sorcerer
kos4u - sh/ps
nm x30
clan - Avatars

• Nawracam się - odchodzę z DN
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 13, 2007, 03:09:04 pm »
Ok a na jaki lvl skrzyni jakie grade kluczy trzeba?

• Pochwał: -1

• I NEED HORN !!!!!!!!
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 13, 2007, 03:20:41 pm »
Jest jeszcze jeden sposob na otwieranie boxow lecz do tego musi byc postac z duzym DMG, gdyz mozna poprostu killowac boxy, tylko trzeba to zrobic szybko zanim ona sama wybuchnie.

I HATE EMO KIDS

• Pochwał: 8

« Odpowiedź #4 dnia: Maj 13, 2007, 04:45:14 pm »
Na Dragonie, każdym kluczem otworzysz każdego Boxa, ale nie opłaca sie otwierać granatowych i fioletowych, bo nic z nich nie dostaniesz.
MYSTERIUM TREMENDUM

« Odpowiedź #5 dnia: Maj 13, 2007, 09:50:57 pm »
Nie do końca, np otwierałem boxy na Blazing Swamp keyami 3 grade i z 60 otwartych boxów poleciało jedno EAA, a jak wpadłem w to samo miejsce z keyami 5 grade to z 40 boxów 3 EWA i 5 EAA. Więc lvl klucza określa szanse na drop enchantów z boxów, przy każdym kluczu podany jest zakres lvlowy.
DN never die                          |Serwer| - |Dragon x15|
Dragon- Alpha Ally |GL All|       |LvL 78+| - |Archmage|

^^ Das Pwned!

• Gram bo lubie :P
« Odpowiedź #6 dnia: Maj 13, 2007, 10:41:11 pm »
http://img130.imageshack.us/img130/2382/lolmn3.jpg

z tego wynika ze szansa na OTWARCIE skrzyni zalezy tylko od lvl klucza zas to czy dropnie sie np EWA nie

• Ja tu tylko spoiluje...
    • Brothers In Arms Ally
« Odpowiedź #7 dnia: Maj 13, 2007, 10:43:19 pm »
Nie do końca, np otwierałem boxy na Blazing Swamp keyami 3 grade i z 60 otwartych boxów poleciało jedno EAA, a jak wpadłem w to samo miejsce z keyami 5 grade to z 40 boxów 3 EWA i 5 EAA. Więc lvl klucza określa szanse na drop enchantów z boxów, przy każdym kluczu podany jest zakres lvlowy.

200 kluczy lvl 8 na BS i żadnego EWA, tylko 12 EAA. Teoria o kant stołu rozbić ;)

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #8 dnia: Maj 13, 2007, 11:00:50 pm »
kupujesz zwykle key of thief w grocery store ( zrob sobie th na boxy) dobij do 60 lvla i idz do giant cave . tam bardzo czesto leci ewb a taki lvl to jest 2-3 dni roboty

« Odpowiedź #9 dnia: Maj 14, 2007, 12:06:49 am »
Bo może Dehu za wysoki lvl klucza ^^
Btw klucz jaki by nie był otwiera boxa zawsze, a co do dropu enchantów to ja sądze tak jak napisałem, jeszcze jutro zrobie test z różnymi keyami i dam wynki >.>
DN never die                          |Serwer| - |Dragon x15|
Dragon- Alpha Ally |GL All|       |LvL 78+| - |Archmage|

^^ Das Pwned!

« Odpowiedź #10 dnia: Maj 14, 2007, 08:38:11 am »
na dragonie nie ma znaczenia jaki grade kluczy uzyjesz do otwierania boxow!
ja kupuje 2 i ostatnio na 100 kluczy wylecialo 7 ewa i 12 eaa! nastepnego dnia jak poszedlem to na 300 kluczy nic doslownie zaden enchant nie polecial!
po prostu jednegi dnia mialem wiecej szczescia drugiego nie mialem go w ogole :P
...littering and smoking the reefer :P

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #11 dnia: Maj 15, 2007, 10:40:54 am »
Grade keya nie ma znaczenia dla boxów.. a podzial lvl kluczy jest z retaila które służa do otwierania chestów, ktore z kolei u nas nie dzialają (uzywając kluczy) trzeba je walic w "leb" to czasami cos dropna..

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #12 dnia: Maj 15, 2007, 11:27:22 am »
na kazdym privie nie ma znaczenia jakiego klucza uzywasz, keyem grade 2  otwirasz chesty 70+  :P
Lin2Hobby: TH/Sorc/WL 75+ > R.I.P
L2P-Virtue: 78 WC/75 SPS  > R.I.P
SupremeL2: noblesse adventurer/mystic muse/saggi >R.I.P
La2Crazy Shappire 4x:  Saggi 77+

Sal pało serwer stawiaj, ja chce GRAĆ!!!
polskie servy smierdzą.

« Odpowiedź #13 dnia: Maj 15, 2007, 11:48:48 am »
Drogi uzytkowniku  :o  czy ja napisałem privie? czy retailu? czytaj uważnie..  a na  DN otwieranie chestów kluczami nie dziala dlatego mamy BOXy..

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #14 dnia: Maj 15, 2007, 11:56:53 am »
chodzilo mi o  boxy z c5(chesty) ale nvm  :)
Lin2Hobby: TH/Sorc/WL 75+ > R.I.P
L2P-Virtue: 78 WC/75 SPS  > R.I.P
SupremeL2: noblesse adventurer/mystic muse/saggi >R.I.P
La2Crazy Shappire 4x:  Saggi 77+

Sal pało serwer stawiaj, ja chce GRAĆ!!!
polskie servy smierdzą.

« Odpowiedź #15 dnia: Maj 15, 2007, 12:12:07 pm »
ehhh  to dzial dragon-network  (jak bys nie zauważył ) u nas są BOXY i CHESTY :-) i nie mamy C5

« Odpowiedź #16 dnia: Maj 18, 2007, 07:41:19 am »
ehhh  to dzial dragon-network  (jak bys nie zauważył ) u nas są BOXY i CHESTY :-) i nie mamy C5

TRUE....
btw. expiłem na varce i mialem kilka kluczy chyba grade 7-8 i postanowiłem otworzyć je... otworzyłem pierwszą- nic, następną- nic i jeszcze następną- nic oprócz kasy wreszcie gdy byłem w pt mój kumpel z klanu otworzył skrzynke i co? Wypadł EAS i poleciał do mnie :P.... Kumpel miał większy lvl... Ale wg. mnie zależy tu od szczęścia... Aha no i kiedys mialem kilka też kluczy grade 3 i poszedłem do LOA i co otworzyłem i dropnoł sie EAB i kasa :) Wg. mnie zależy to od szczęścia :) przynajmniej jest moje taki zdanie :) pozdro!!