Witaj
Gość

Wątek: NECRO??  (Przeczytany 1661 razy)

• Pochwał: 0

NECRO??
« dnia: Maj 21, 2007, 03:05:48 am »
Witam!! Jak sie bijecie moby swoim necro?? Moj jest na 55lvl z calym stem karmiana i homu+acumen. Ale cos slabiutko idzie mi bicie nim...:/ Jakich skilli uzywacie?? Jakie nosicie tatoo?? Necromanci dragonax15 laczcie sie :) Pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedzi

• Pochwał: 1

Odp: NECRO??
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 21, 2007, 01:36:00 pm »
normalnie, gloom+nuke,nuke,nuke , jesli masz mniej hp to drain, zadna filozofia ;p summonow sie na expa nie opyla(chyba ze cursed zbuffowany to moze), anchor, silence i inne debuffy nawet nie ma czasu ani sensu ich wrzucac.
a exp slabo idzie ci moze dlatego ze np. expisz na niebieskich potforkach? lub nie uzywasz bss'ow? nie wiem, moze wlasnie jakis taki banalny jest tego powod ^,^
tatoo najlepiej kup rozne, empowered, nie empowered, na c.spd, na m.atk. poprobuj wszytskie zestawy na mobkach ktore bijesz bo moze np. gdy zalozysz tatoo na m.atk moby nagle beda padac po 2 a nie 3 hitach, wtedy sie bardziej opyla tak. oczywscie jezeli masz wystarczajaco kasy ;] wg. mnie (i przewarzajacej wiekoszosci magow na dn) lepiej jest isc w c.spd. kup sobie najlepiej zwykle tatooski na c.spd -m.def  nie empowered, bo tych empowered raczej sie nie opyla bo sporo m.atk odbieraja a dodaja tyle co nic. je to sie opyla dla jakichs sps/ee'ow ktorzy za wszelka cene chca wyciagnac jak najwiekszy c.spd i takie tam, ble
jesli czasami widzisz kogos z napisem nad nickiem "emp+wm=rec" to rekomendnij go a napenwo nie pozalujesz xp
infinite........................

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 21, 2007, 02:27:44 pm »
Tatoo Empowered od zwykłego 1lvl różnią się hmm koło 30dmg ... sprawdzane

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #3 dnia: Maj 21, 2007, 03:14:47 pm »
tak, ale na full buffku jest to juz jakies 200-300 m.atk roznicy czyli duzo
empowered daja o ~20 c.spd wiecej niz zwykle
infinite........................

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 21, 2007, 08:07:59 pm »
ja na moim sh mam 2x 2lvl tatoo empowered +13% cast, - 7%matt, -7% mdef, dodaje mi sporo, duzo tez odejmuje, ale mam duzy cast dzieki temu, wiec na pvp pokonuje nawet spsow (jesli nie sa pro, o noobach nie mowie, bo ich WSem mozna pojechac ;) ), a do pve tez wbrew pozorom dobry jest, bo dzieki cast szybko zabijam mobki, mane rekompensuja mi potki, no i zabojczo czesto uzywany btm/cpd, dzieki duzemu cast uzywam ich prawie non stop
gra sh od necro wiele sie nie rozni, jesli chodzi o pve, wiec mam nadzieje, ze pomogl ci moj wywod ;)
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

« Odpowiedź #5 dnia: Maj 22, 2007, 01:08:32 am »
Dzieki za odpowiedzi jednak dla mnie to za duzo slangu i jakos tego nie rozumiem. Co to jest za czar nuke?? Chodze na moby do Giant Cave a tam moby maja dla mnie biale i po zabiciu jednego zyskuje po 1% exp.

« Odpowiedź #6 dnia: Maj 22, 2007, 09:31:32 am »
nuke to ogolne pojecie to czary ofensywne ktorych uzywasz do exterminowania w pve/pvp
moby w GC maja HPx2 wiec ich zabicie zajmuje wiecej czasy mimo iz sa bardzo zblizone do Twojego lvl-u
nie gralem necro ale postaraj sie znalezc moby HPx1 bez resista na m.att.
Cemanatary----Forbiden Gateway mysle bedzie dobrym miejscem na exp. co prawda expa mniej bedziesz dostawal niz za moby w GC ale bedziesz je mial na ok 2 nuki a im szybciej je zabijasz tym szybciej exp sie nabija ;)
...littering and smoking the reefer :P

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #7 dnia: Maj 22, 2007, 09:49:50 am »
tak HP x 2 ale tez exp x 2  :D wiec na jedno wychodzi...
ogólnie jednym z najlepszych miejsc na exp dla mnie (solo) jest i było BS

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.