Jak słyszę o czymś takim to mi się włącza agresor...Jak można do jasnej cholery okraść kolegę z klanu, a później wystawić itemy na sprzedaż. Brzydziłbym się znać taką osobę....
'Pozdarwiam wszystkich którym pomogłem'
To to mnie już totalnie rozbroiło....
Reina jesteś totalnym -_-'iarzem który nie rozumie pewnych zasad i wartości.... szkoda po prostu gadać...
Maślan, powiedz mi co Twój post wnosi do tematu ? Lubisz nabijać posty ?
Według mnie ten kretyn Reina nie może zostać bezkarny...będzie okradał więcej ludzi...
Nienawidzę oszustów, a tym bardziej takich którzy myślą że mogą robić co chcą...
Nie wiem co sądzicie o tej sprawie, ale ja uważam że tak zostać nie może...
heh, ok, w sumie i tak mi nie uwierzycie ze nic nie zrobilem (przyznaje, ladnie sie postarali, zeby to wygladalo wiarygodnie) wiec mozecie mnie sobie uwazac za scammera, w sumie co mnie to obchodzi, ja poprostu korzystam z forum szukajac/udzielajac pomocy, jesli TO wam przeszkadza, to macie pecha, bo wypowiedzi zgodne z regulaminem nie sa nijak karane i nic mi nie zrobicie, jesli przeszkadza wam ze rzekomo jestem scammerem, to w sumie tez macie pecha, bo jedyne co mozecie zrobic to mnie zwyzywac i nie dazyc sympatia/zaufaniem, ale o to niedbam.
a pozdrawiam tych, ktorym pomoglem, (a takze tych, ktorzy pomogli mnie, zapomnialem wtedy dodac), bo taka mam ochote, nie wiem co cie rozbraja w tym, ze pozdrowilem ludzi, ktorzy cos dla mnie zrobili albo ja dla nich w zamian za jedynie dobre slowo, gz
zgloscie mnie do admina, jesli bardzo wam moja obecnosc tu przeszkadza, jednak nie liczcie na zbyt wiele, jesli nie jestescie ich bliskimi znajomymi, bo w regulaminie nie ma nic o byciu scammerem (zreszta jedynie wam powiedziano ze nim jestem, jako dowod, moj post z dzialu "trade", teraz tez czyms handluje, jak setki innych ludzi, mozna o kazdym z nas ulozyc historyjke i zrobic z nas scammerow, pytanie jaki ma sie w tym cel, o to zapytajcie kumulusa/eruruu) tak wiec zeby mnie wywalic z forum, musicie wmowic adminom podzial na rownych i rowniejszych, a tu GL, bo ja ich za rzetelnych i odpowiedzialnych ludzi (czyt. nie uda sie wam)
skomentuje post ryltara jeszcze, nie zgadzam sie z toba, choc dzieki za nieflamowego posta, a jesli chodzi o utrate wirtualnego sprzetu, to mozna go stracic na 4 sposoby:
drop
hack
nietrafny handel
scam
i o ile na pierwsza opcje wplywu duzego nie mamy (chociaz sa te niby scrolle, ja sie na nich nie znam), o tyle na 3 pozostale wystarczy odpowiednia ostroznosc;
hack - nie sciagac nic z niewiadomych zrodel/nie podawac ludziom passow
handel - no coz... pilnowac sie
scam - nie pokazywac obcym sprzetu bardziej niz w okienku trade, jesli ktos jest naiwny, zostaje ofiara, ja juz gdzies napisalem, ze takim ludziom nie wspolczuje, bo to tak, jakbys podal passy komus kto sie za GMa podaje - twoj blad i nie masz co plakac do innych, bo cie wysmieja zes glupi
ps. dodam tylko jedno, nie jestem scammerem, gdybym nim byl, nie robilbym sobie duzego (pod wzgledem postow) konta pod tym samym nickiem co w grze, badz co badz, noobem nie jestem