Szaman gdzie expić??

Zaczęty przez siewca masakry, Czerwiec 05, 2007, 03:54:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

siewca masakry

Mam problem gdzie expić szmanem?? :ork_5_2:

pius

NEWBIE PLAYER

primabolan

z tego co widze jestes siewcem ekhm zaglady...i Ty nie wiesz gdzie co i jak?wstyd i hanba!
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Tyr

Lineage 2 Classic EU

TheOwn3r

Heh, n/c jak juz newbie jestes, to chociaż naucz się pisac poproawnie nazwe swojej klasy.A co do miejsca do expa,-nikt Ci go nei poda, bo nie wiemy jaki masz lvl.

PS. Primabolan, z jakiego servera ten twój filmik, co masz w podpisie filmik?;p jakis taki normalny czy "sheet"?;p linka poproszę jak coś^^:p
;o

primabolan

serv nie istnieje...byl nawet calkiem spoko ok 350 ludkow online...raty byly ok 25/25/200$ chociaz kilka razy byly zmieniane...pozniej serv sie spsul a raczej zostal spsuty* i ludzie momentalnie odeszli i ja tez :)
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

TheOwn3r

heh, szkoda, ja juz I PO CO PRZEKLINASZ??'icy dostaje xd cały czas nie ma gdzie grać...:P

PS. nie ma dlatego, że niecierpie low rate^^.

"i po co przeklinasz"-lolzor ;P
Przeklinam bo lubię xaxaxa.
;o

Earlos

A że mam taki sam problem, to uzupełnie pare rzeczy w moim przypadku :P
No wiec mam 29 lvl i jestem orc shaman'em, a jak wiadomo cholernie trudno sie go expi. Wiec macie jakies propozycje co do miejsca expa? Z góry dzieki !

Tyr

Poszukaj party w Heretic...

FoR nad Dion?!
Lineage 2 Classic EU

Quczu

heh ja powiem tak nie wiem dokladnie jak sie expi szamanem bo robilem to podlaczajac sie do spsa ale jak raz bylem na cruma marshlands na bodajrze 23 lvlu to drainem zabieralem tym mobom prawie cale hp. Wystarczylo podbiec dac stuna i draina i moba nie bylo, expilo mi sie tak szybko jak jakims magiem. Moze sie myle co do calego expienia ale tak na tym lvlu bylo  :D

Bled

no a powiedz nam po ile mobach ci sie mana konczyla? 4czy 5?

Quczu

heh moze i z mana nie jest tak lekko. ale wtedy jednego moba bije meele a drugiego stun i drainuje i zwracam sobie hp po walce meele, proste