Poczatkujacy :)

Zaczęty przez dragus00, Czerwiec 14, 2007, 10:53:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

dragus00

Witam zaczołem grac 1 raz magiem i wybralem Orc Mystic i teraz mam kilka pytan:
1. Kogo najlepiej wybrac na 2 klasie (bo 1 klasa to nie ma wyboru:))?? (uwzglednijcie to ze wole pomagac ludziom czyli cos w stylu buffera niz isc jako tank)
2.Jaka bron i jakia zbroje wybrac/kupic mu???

No to mam takie dwa podstawowe pytania. Pozdro.

Ps.napiszcie cos jeszcze co moze mi sie przydac grajac ta postacia.

Xyber

adamex91

tez jako 1 postac wybralem orka maga i nieradze ci tego, wez lepiej ciemnego elfa

eXtreme^

na poczatku lepiej nie graj zadnym orkiem bo go nie ogarniesz na sam poczatek radze ci sh

Silver Ranger FTW!:D

Siena

Lol... aleście mu doradzili...
Doświadczenia się nabiera w trakcie gry... a jeśli chce grać orkiem magiem to jaki problem?
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

dragus00

No chciałbym grac orkiem bo mi sie podoba a jak ktos moze to nich mi sesownie odpowie na moje pytania czyli:
1.Jaka zbroja i jaka bron dla ovelorda a jaka do warcryera??
2.Co powinienem wiedzec jeszcze o tej postaci :)

Z góry dzieks za konkretne odpowidzi nie dawajcie mi linków do stron gdzie to pisze tylko odpiszcie z góry dzieks :)

primabolan

Cytat: dragus00 w Czerwiec 15, 2007, 01:44:55 PM
No chciałbym grac orkiem bo mi sie podoba a jak ktos moze to nich mi sesownie odpowie na moje pytania czyli:
1.Jaka zbroja i jaka bron dla ovelorda a jaka do warcryera??
2.Co powinienem wiedzec jeszcze o tej postaci :)

Z góry dzieks za konkretne odpowidzi nie dawajcie mi linków do stron gdzie to pisze tylko odpiszcie z góry dzieks :)
po prostu lol... co w tym trudnego kliknac na link gdzie sa wyczerpane wlasnie odpowiedzi na pytania ktore zadajesz?
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

dragus00

nie ma w tym nic trudnego jak byscie podali normalnie lunki gdzie tylko to jest na nie gdzie jest w h.. roznych rzeczy...

primabolan

to wlasnie jest taka OPCJA SZUKAJ do tego...
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Truskawka

Xyber

Cytat: Xyber w Czerwiec 14, 2007, 11:01:21 PM
Opcja szukaj nie boli:

OL:

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,4138.0.html

WC:

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,7947.0.html

Skoro mówisz, że chcesz linków powiedz mi co to jest?!!!! Podałem je w drugim poście tak ciężko przesunąć stronę trochę do góry?!!! W tych tematach jest opisane wszystko na temat OL/WC a mianowicie jakich używać broni i armorów, jakie kombinacje tatuaży zastosować oraz jak zachować się na pvp.