Witaj
Gość

Wątek: Lineage 2 na laptopie  (Przeczytany 3958 razy)

• Pochwał: 0

Lineage 2 na laptopie
« dnia: Czerwiec 18, 2007, 04:41:55 pm »
Dzień dobry ^^.

Jako to, że siedze w anglii musiałam kupić laptopa, do tych pierdol typu skype gadu etc ^^.
Jako to że na razie nie mam internetu i pisze z laptopa siostry chciałabym sie zapytać...

Czy dało by się zainstalować dragona (c4 ;)) na tym laptopie? Dodam iż jest to nowszy latop i system operacyjny to... Vista T.T.
Przegladałam własnie tematy o L2 na viście...Chyba dupa z tego ^^'.

No ale może gracze dragona mają jakieś tajne zapiski z komputerów rusków, ktore mówią jak odpalić L2 na laptopie, na viście xD.

*prosi o pomoc* i z góry dziękuje :D.

• Pochwał: 20

• Siła!
Odp: Lineage 2 na laptopie
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 18, 2007, 05:32:21 pm »
Dzień dobry ^^.

Jako to, że siedze w anglii musiałam kupić laptopa, do tych -_-' typu skype gadu etc ^^.
Jako to że na razie nie mam internetu i pisze z laptopa siostry chciałabym sie zapytać...

Czy dało by się zainstalować dragona (c4 ;)) na tym laptopie? Dodam iż jest to nowszy latop i system operacyjny to... Vista T.T.
Przegladałam własnie tematy o L2 na viście...Chyba dupa z tego ^^'.

No ale może gracze dragona mają jakieś tajne zapiski z komputerów rusków, ktore mówią jak odpalić L2 na laptopie, na viście xD.

*prosi o pomoc* i z góry dziękuje :D.

Mozesz sprubowac, nie slyszalem zeby ktos gral w l2 na viscie:], a grac w l2 na laptopie? Bez problemu.
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

• Pochwał: 5

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 21, 2007, 09:36:12 pm »
Mozesz sprubowac, nie slyszalem zeby ktos gral w l2 na viscie:], a grac w l2 na laptopie? Bez problemu.
a ja wrecz prciwnie - slyszlaem i widzialem pozytywne komenty - da sie grac w L2 na viscie - wymaga podmiany pewnych plikow w systemie ale daje rade :)
nie pytajcie co i jak dokladnie - widzialem to przelotem na jakims forum

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 22, 2007, 12:25:40 pm »
Hmm dam komus plusa ( jak kolwiek sie go daje xD) jezeli mi wytlumaczy (jak malemu dziecku ^^') co i jak zrobic zeby to moglo ladnie dzialac ^^'.
Podziekuje ^^!

• Pochwał: 3

• retarded tank
    • http://unnamedfeeling.blox.pl
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 22, 2007, 04:57:55 pm »
Proszę: http://www.lineage.ro/index.php?subaction=showfull&id=1179743945&archive=&start_from=&ucat=4&

Tutaj jest info jakie pliki należy podmienić u nas na Dexie - być może będzie to pomocne w Twoim przypadku również.:)

[L2 Dex] Astraley - Dark Avenger - 7X / Elven Elder - 5X

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 24, 2007, 10:02:07 am »
Ja niedawno kupilem laptopa i tez mialem zainstalowane to gowno Viste....ale zrobilem formata i teraz pykam na laptopie w l2 :)

« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 13, 2007, 07:09:36 am »
Mam pytanie czy na laptopie toshiba 2ghz i 256 RAM pojdzie mi L2? od razu mowie ze mam pamiec fizyczna 262000 a zadeklarowana 249000... Czy komp nie bedzie mi sie wieszal?

Dzieki za pomoc

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #7 dnia: Lipiec 13, 2007, 07:55:52 am »
256 ramu.... pamietam jak na takim gralem, nie bylo to zbyt przyjemne, ale jak najbardziej mozliwe (1,8ghz)
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 10, 2008, 08:29:13 pm »
Witam niechciałem zakładac nowego tematu wiec pisze tu zeby wszystko było w jednym temacie. :D awiec tak mam problem z L2 na laptopie wiem ze pujdzie napewno bo na innych serwerach działa bez problemu ale problem jest z dragonem.  system to jeb.. vista ale niemoge zmienic na xp bo akurat ten mogel niema sterów pod xp. Po zainstalowaniu gry kopiuje pliki dragona z systemem do katalogu gry podmieniam co trzeba. robie check full wszystko idealnie sie zgrywa wciskam start i wyskakuje comunikat   can't CreateProcess. Niepisał bym gdybym nie musiał ale niemam czasu zabardzo bo w sobote mam wyjazd  do pracy do holandii i tam niebede miał czasu siedziec i sie bawic co moze byc nie tak tylko kazda wolna chwilke chciałbym przeznaczyc na gre. to co pisza wyzej w temacie odnosi sie do C4 wiec lipa. POMOCY.

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #9 dnia: Czerwiec 10, 2008, 10:05:00 pm »
to raczej nie problem Visty, sam uzywam wersji 64 bit i wszystko dziala ok, nawet z 5 oknami l2 :-)

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #10 dnia: Czerwiec 10, 2008, 11:19:38 pm »
Hmm dam komus plusa ( jak kolwiek sie go daje xD) jezeli mi wytlumaczy (jak malemu dziecku ^^') co i jak zrobic zeby to moglo ladnie dzialac ^^'.
Podziekuje ^^!
1.Instalujesz gre
2.Ściągasz loadera ze strony www.dragon-network.net.
3.Kopiujesz to wszystko co ci się sciągnęło do folderu w którym zainstalowałeś gre.(domyślna ścieżka C:\program files\lineage 2
4.Włączasz loadera(pewnie ci się nie włączy)
a)naciskasz PPM na loadera, dajesz właściwości, naciskasz na zakładkę zgodności, w tabelce tryb zgodności dajesz uruchom ten program w trybie zgodności z: (możesz uruchomić w dwóch przypadkach [ja mam ten drugi]) Windowsem XP (z dodatkiem Serwcie Pack), albo Windows 2000.Ja do tego dałem jeszcze Uruchom ten program jako administrator (też w zakładce zgodności, ale w tabelce poziom uprawnień).Naciskasz Zastosuj, a potem OK .
5.Włączasz gre i dajesz check full i ci się podmieniają pliki(często się zacina, dlatego musisz kilka razy włączać loadera i znowu nacisnąć chek full.
6.Cieszysz się grą.
To tyle w razie problemów PM albo napisz po prostu tutaj :wink:
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 11, 2008, 09:19:28 am wysłana przez Zovi »
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

« Odpowiedź #11 dnia: Czerwiec 11, 2008, 03:17:16 pm »
Zovi  jestes wielki :D:D:D POMOGŁO jak reka odjął. Dał bym plusa ale niemoge :D

Ja mu dam
/Thorns
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 11, 2008, 05:23:55 pm wysłana przez Thorns »

« Odpowiedź #12 dnia: Czerwiec 11, 2008, 06:09:12 pm »
Nie ma za co :wink: .
Witam niechciałem zakładac nowego tematu wiec pisze tu zeby wszystko było w jednym temacie. :D awiec tak mam problem z L2 na laptopie wiem ze pujdzie napewno bo na innych serwerach działa bez problemu ale problem jest z dragonem.  system to jeb.. vista ale niemoge zmienic na xp bo akurat ten mogel niema sterów pod xp. Po zainstalowaniu gry kopiuje pliki dragona z systemem do katalogu gry podmieniam co trzeba. robie check full wszystko idealnie sie zgrywa wciskam start i wyskakuje comunikat   can't CreateProcess. Niepisał bym gdybym nie musiał ale niemam czasu zabardzo bo w sobote mam wyjazd  do pracy do holandii i tam niebede miał czasu siedziec i sie bawic co moze byc nie tak tylko kazda wolna chwilke chciałbym przeznaczyc na gre. to co pisza wyzej w temacie odnosi sie do C4 wiec lipa. POMOCY.
A włącza ci się gra? Pytam się bo ja też czasami mam coś takiego, ale mi się włącza gra tyle, że się nie mogę zalogować, wtedy wyłączam gre zamykam komunikat daje (w loaderze) Start jeszcze raz i wszystko jest OK :P .
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #13 dnia: Czerwiec 16, 2008, 08:23:47 pm »
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 16, 2008, 08:26:49 pm wysłana przez Jahoo »
Dragon x15 forever!

« Odpowiedź #14 dnia: Czerwiec 16, 2008, 10:57:09 pm »
L2 to jest taka gra, że jak się chce to się zagra i nic ci w tym nie przeszkodzi.
L2DEX