C4, a mroczne elfy...

Zaczęty przez Phaet, Lipiec 06, 2007, 01:23:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Phaet

SK i AW rozumiem, że dobrze sobie radzą w c4 jeśli chodzi o pvp, a PS i PR? Proszę o konstruktywne odpowiedzi, a nie w stylu 'jak sie umie grać, to...' etc.

Dev

PR od kazdego chronicle był bardzo niebezpieczną, wręcz śmiertelnie niebezpieczną klasą. PS dużo nie grałem, ale wiem że jak PR przywali na full buffie to z wroga nie ma co zbierac. Ofensywy łucznikow na selfach nie ma co komentowac, akurat w tej konkurencji najlpeszy jest elficki sr ;p
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Ryltar

Z tego co gralem PS to wiem ze on duzo opiera sie na Cubicach(genialnie ma) Phantom ktory debuffuje i spark ktory stunuje.W PvP to roznie moze sobie radzic ale zly nie jest,ostatnio spotkalme sie z PS'ami co uzywaja NS w PvP ^^

omleT

aw w c4 to porazka, dopiero swoje pazurki pokazuje w c5, wtedy ma sie okazje poczuc sile blowow i podwojne krytyki z nich :>

Phaet

AW w c4 to żadna porażka, tylko potęga. Potrafi złoić tanka. W c5 ma trudniej...

Dev

Ciekawe jakiego tanka hahhaa , chyba da ...

Siena

Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Scroller

Powodzenia w zabiciu DA ;)
Juz predzej AW zabije SK...
(powiesza mnie za to co napisalem... :D:D)

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

bula

CytatCiekawe jakiego tanka hahhaa , chyba da ...
te nie badz taki szybki :D bo o ile pamietam to AW prawie cie na Oli rozwalil? ;]

a DA jest genialnie prosto zabic jak sie ma 3 profke i jezeli nei wejdzie w ciebie slam od DA, bluff>>i po serii blowow DA ma 1/2 hp

Dev

CytatPowodzenia w zabiciu DA

DA nie ma aegis, dlatego w plecy dostaja tak jak warlord czy duelist ... 

Scroller

Ale ma stuna, a AW 32 CON...
Poza tym, nie zapominajcie o panterze, ktora nie jest wcale taka słaba jak niektorzy mysla i zanim AW sie z nia upora, duet DA + kot nadszarpnie sporo HP AW.
AW ze wszystkich daggerow ma najwieksze szanse z tankiem, ale i tak to sa szanse raczej male.

Nothing lasts forever...

omleT

panterka jest na moje dwa blowy...to kwestia 1 - 2 sekund, potem tylko walka z samym da jest trudna, skurczybyk ma duzo hp i cp. moim skromnym zdaniem da ma wieksze szanse vs aw..na 3 profkach nie wiem jak jest, mozliwe ze aw szybko wykonczy, ale tu takze liczy sie fart w blowach, mam na mysli lethal strike.

Ryltar

CytatPowodzenia w zabiciu DA
Juz predzej AW zabije SK...

Ostatnia moja walka z daggerem:
4 blowy z czego 2 na tarcze 1 excellent i 1 nie wszedl(w plecy).

CytatAle ma stuna, a AW 32 CON...

Ta ale AW z mozgiem ma MJ w wiekszosci przypadkow...

CytatPoza tym, nie zapominajcie o panterze

Po 10 sekundach o niej zapomnisz...

Cytatktora nie jest wcale taka słaba jak niektorzy mysla i zanim AW sie z nia upora, duet DA + kot nadszarpnie sporo HP AW.

Ta moze dojda do HP...

CytatAW ze wszystkich daggerow ma najwieksze szanse z tankiem, ale i tak to sa szanse raczej male.

Powalcz z GH...

Cytatna 3 profkach nie wiem jak jest, mozliwe ze aw szybko wykonczy

Normalnie,bluff odwraca plecami a DA/HK nie maja Aegis i zdycha jak szmata.

Gralem DA i wiem co mowie,dagger za plecami to ci HP ani P.def nie pomoze bo masz o 150 wiecej niz woj p.defa a z "drogiej skory" nie mozesz korzystac bo nie masz Aegis.

Scroller

Cytat
Po 10 sekundach o niej zapomnisz...
A co jak AW nie wejda blowy?  Zbije 4,8k HP + 540 P.def w 10sekund SSami?
Cytat
Normalnie,bluff odwraca plecami a DA/HK nie maja Aegis i zdycha jak szmata.
Bluff jest na 77lvlu, to juz nie jest AW tylko GH...
Cytat
Gralem DA i wiem co mowie,dagger za plecami to ci HP ani P.def nie pomoze bo masz o 150 wiecej niz woj p.defa a z "drogiej skory" nie mozesz korzystac bo nie masz Aegis.
Taa, bo dagger caly czas jest za Twoimi plecami

Daggerowi w C4 (a o tej kronice mowa w temacie) jest ciezko z kazdym tankiem i nie wmowicie mi, ze jest inaczej. U nich wszystko zalezy od szczescia, albo wejda albo nie...
W C5 wszytsko sie zmienia...

Nothing lasts forever...

Ryltar

CytatA co jak AW nie wejda blowy?  Zbije 4,8k HP + 540 P.def w 10sekund SSami?

A co jak ci nie wejdzie stun za kazdym razem? Hamstring nie wejdzie? Pantera wpadnie w Geodate a z nieba spadnie metoeoryt i zrobi reroll serwa??////

Jakos nie mieli problemow zeby ladowac blowy w pantere i dosc szybka ja poslac tam skad przylazla.A ten jej p.def to jest lol i tyle moby maja juz wiecej wiec jeden blow(a AW ma ich 3+BS).Dolicz ze -23% z Hexa ktory moze wejsc to masz 415 p.def.Pantera do walki z dagerami ktorzy moga ja zdmuchnac szybko jest do dupy a DA nie ma Aegis co naprawde wkurza bo w mass nie masz oczu do okola glowy.

CytatTaa, bo dagger caly czas jest za Twoimi plecami

Ta nawet nie musi bo mu nic niestety nie zrobisz,ja osobiscie wrzucalem hamstring i zabijalem lukiem a pantera to bylo mieso armatnie na 5 sekund zeby wrzucic hamstring.

CytatBluff jest na 77lvlu, to juz nie jest AW tylko GH...

Ale przed 77 jezeli to pliki C5 ma detarget a BB odwraca plecami.

DA ma wlasnie ta wade ze bez Aegis(obojetnie jakiego) jest do dupy jezeli chodzi o walke z daggerami.Niby ma Stun i Slam ale jak na mass zajdzie dagger od tylu to bedzie lal DA jak zwyklego woja.