Witaj
Gość

Wątek: Interlude na DEXie za miesiąc  (Przeczytany 35025 razy)

• Pochwał: 3

• retarded tank
    • http://unnamedfeeling.blox.pl
Interlude na DEXie za miesiąc
« dnia: Lipiec 06, 2007, 02:52:31 pm »
http://forum.lineage.ro/index.php?topic=15596.msg190563#msg190563

Cytat: Catalin
interlude .. eta 1 month . no wipe

oraz, w odpowiedzi na wątpliwości na temat jakości plików interlude:

Cytat: Catalin
pff .. why so many stupid remarks ?

go play l2j leaked .... u have no idea why leaked files means ... trust me .

excepts a few htmls that are not finished ( some new quests) all interlude will be ~99,99%

c4 = c1 modded , c5= c4 moded etc.
any new chronicle continues old one . so stop those QUACKty things with modded C x.

we have 2 options this summer: upgrade chronicle or close the server .
i really like better the second one .
@guy with "ppl are bored with c4" . maybe u didn't notice . dex is growing every day (limit is at 7000 now , and a lot of "server full status" during the day)

server full means 5k-7k.

we keep this server only as a hobby . not to try futuristic custom chronicle . we asked you to help us buy a new backup device . 1rst thing we ask you to do for l2 . u know how many visit the banners from our server population ? 40-50.
no future comments. my bad that i posted here about update .

i advise the one who talk about leaked files :try to make a server with "leaked files" before you posting.

Mam nadzieję, że Catalin nie wybierze opcji drugiej... W końcu człowiek robi to dla nas, za nic, z własnej nieprzymuszonej woli, jako hobby. Będzie szał, oj będzie.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 24, 2007, 09:59:32 am wysłana przez Cubu$ »

[L2 Dex] Astraley - Dark Avenger - 7X / Elven Elder - 5X

• Pochwał: 20

• JUŻ 18 LAT z lineage2.com.pl !!
    • Age Of Splendor
Odp: Interlude na DEXie za miesiąc
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 07, 2007, 01:52:27 pm »
mam nadzieje ze bedzie to prawda i wprowadzą IL.. Chodzby bylo troche pobugowane to ja to akurat przezyje ;d Ale przynajmniej SR wreszcie bedzie mial Rapid Fire :d
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

• Pochwał: 23

• さいごの武士.
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 07, 2007, 02:26:11 pm »
Wspaniała wiadomość! Na Dexie Interlude pewnie będzie przyzwoicie przygotowane. Dobrze, że mam już update! :P Od zera też nie będę zaczynać. A za tego newsa plus się należy! ;)

• Pochwał: 11

« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 07, 2007, 03:18:32 pm »
w sumie sie ciesze bo powróciłem na Dexa i zamierzam troche pograc SR'kiem ale... troche sie obawiam tego Interlude bo mogą tym pospuć cały server. Wierze ze ekipa Dexa bedzie sie strala jak najbardziej przybliżyć to do Offa... jednak obawiam sie ze jest to niemozliwe. I teraz pytanie czy warto ryzykować...

NightBird: Rapid juz jest w C5 =P

• retarded tank
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 07, 2007, 04:00:50 pm »
Warto fedur ryzykować imo. Catalin to nie idiota w końcu, dex ma imo chyba najlepsze C4 z privów obecnych i sam serwer w końcu wyrobił sobie renomę. Nie wierzę by wpuścili na dexa interlude jakieś szajsowate w stylu l2j. Zresztą, mało osób wie o tym, że pliki na jakich stoi dex to niezupełnie off z ncsoftu a pliki napisane w c#. Z tego co mi wiadomo, te pliki z interlude też będą w c# - dla mnie to jest gwarancja jakości wnioskując po tym jak jest obecnie na dexie pod względem jakości c4 względem innych - komentować nie trzeba :)

A za tego newsa plus się należy! ;)

Chętnie ;)

Tutaj Panowie macie wiarygodne, szybkie i stabilne źródło do klienta Interlude tak btw:

Źródło: ftp://download20.gamershell.com/pub/Windows/public.gamershell.com/patsboom/demo/lineage2_interlude_client.rar
Rozmiar: 3,0 GB (3 219 688 047 bajtów)

Leci maxem łącza, u mnie na neo 1 MB pobrałem w 3 godzinki :)

@Nightbird też się ciesze z IL jak cholera, w końcu mój sexy tank dostanie dopał w pvp.;) <3 shackle, aggro no i jeszcze mocniejszy deflect arrow - żyć nie umierać :)

• Pochwał: 0

• Agita
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 07, 2007, 07:07:56 pm »
Ja sie nie moge doczekac hero skills na moim DC :)
Lionna official - Amoniac: WC/Necro {noble / 1xhero} - Gorillaz
Wrath 12x - Roz.qr.wiator - WC/SH {noble / 9xhero} - Sentinels/NeoMoon/LIquid
L2Reloaded 15x - Primeval - WC/SH {noble / 2x hero} - AnimalCruelty
Best times ever!

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 09, 2007, 03:20:33 pm »
Jak wprowadzą interlude to nam dexa zzergują i się lognąć nie będzie można -_-'. Do tego podpiszę się pod rainem - jeśli na dexie wprowadzą kiedyś to interlude to napewno nie będzie to czysta amatorszczyzna, bo imo mamy lepsze niby C4 niż bardzo niby C5 z innych piratów.

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #7 dnia: Lipiec 09, 2007, 03:46:02 pm »
IMO jesli chodzi o c4 to mamy najlepsze, a nie to co na abyss jakis mining, mana poty i wpip bugow nawet na monster derby.
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

• retarded tank
« Odpowiedź #8 dnia: Lipiec 09, 2007, 06:16:18 pm »
Dokładnie Panowie. I właśnie dlatego Interlude jakie Catalin nam zaprezentuje myślę będzie najstabilniejszym ze wszystkich privów. No wiadomo, na początku jakieś bugi zapewne będą, ale poczekamy trochę i będzie u nas na dexie jak na retailu, tylko z tą różnicą, że: za darmo, bez botów i x4 :)

MonT - zzergują i to bardzo, tego się obawiam. Szefostwo nie ma kasy zbytnio na nową maszynę a fala nowych może być naprawdę ogromna...

• Pochwał: 14

« Odpowiedź #9 dnia: Lipiec 09, 2007, 06:46:25 pm »
No wiadomo, na początku jakieś bugi zapewne będą, ale poczekamy trochę i będzie u nas na dexie jak na retailu, tylko z tą różnicą, że: za darmo, bez botów i x4 :)

rotfl, to samo pisal kazdy gm kazdego serwera za czasow c4 jak nie bylo plikow serwerowych c4. Bede sie smial z was za miesac bo te wasze Interlude nie bedze mialo nic wspolnego z tym retialowym.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #10 dnia: Lipiec 09, 2007, 07:13:02 pm »
moenzezuzuamamaoama takich postow to nie warto komentowac ;p
wiadomo lol gosciu ze nie bedziesz miec tego samego na prive jak na retku i za darmo, Ty chyba zycia nie kminisz....

• Pochwał: 11

« Odpowiedź #11 dnia: Lipiec 09, 2007, 09:57:32 pm »
ale oni ogarna chyba to ze jak wprowadza Interlude to zaleje ich masa nowych graczy = ze np. taki Supreme tez bedzie chcial dorównać = tym że pewnie zamkną rejestracje. Bo inaczej to bedzie problem...

• retarded tank
« Odpowiedź #12 dnia: Lipiec 09, 2007, 10:31:10 pm »
moenzezuzuamamaoama takich postow to nie warto komentowac ;p

to po co komentujesz?:)

taki Supreme tez będzie chciał dorównać = tym że pewnie zamkną rejestracje

Wątpię by mcrabben rzucił w cholerę ot tak całą swoją prace przy modowaniu i przeszedł na jakieś inne pliki, ale w końcu fakt faktem, konkurencji urośnie dużo. Pytanie brzmi - skąd Catalin ma te pliki? W sumie obecne C4 na dexie, skoro jak sam pisał, to nie pliki które wyciekły z retaila a są bardzo okay w działaniu to trochę dziwne, że masa innych serwerów ma c4 albo z offa, albo w l2j (jak teraz z interlude). No ale, poczekamy zobaczymy. Byle jak najszybciej.;) Ale faktycznie, imo pierwszymi krokami do ograniczenia obciążenia serwera będzie zamknięcie rejestracji a potem pewnie jakieś limity na dualbox albo całkowity zakaz.

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #13 dnia: Lipiec 09, 2007, 11:41:05 pm »
No wiadomo, na początku jakieś bugi zapewne będą, ale poczekamy trochę i będzie u nas na dexie jak na retailu, tylko z tą różnicą, że: za darmo, bez botów i x4 :)

rotfl, to samo pisal kazdy gm kazdego serwera za czasow c4 jak nie bylo plikow serwerowych c4. Bede sie smial z was za miesac bo te wasze Interlude nie bedze mialo nic wspolnego z tym retialowym.

Tak samo kiedyś uber legit 101% gracze officjala mówili, że privy nigdy nie będą miec full C4,a proszę większość serverów owe pliki dawno posiada. Tak samo będzie z Interlude, napewno nie będzie jak na retailu, ale jakoś to umili gre tym co nie mogą grać na retailu.
Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone

• Pochwał: 14

« Odpowiedź #14 dnia: Lipiec 09, 2007, 11:55:07 pm »

Tak samo kiedyś uber legit 101% gracze officjala mówili, że privy nigdy nie będą miec full C4,a proszę większość serverów owe pliki dawno posiada. Tak samo będzie z Interlude, napewno nie będzie jak na retailu, ale jakoś to umili gre tym co nie mogą grać na retailu.

tylko skad sieroto piracke serwery maja te pliki? Sami ich nie zrobili. Gdyby pliki nie zostaly skradzione to byscie miel wtedy "super" c4. Od poczatku pisalem, piracke serwery nigdy nie dorownaja oficjalowi pod warunkiem ze zadne pliki nie wyciekna. Przypomnij sobie jak wygladalo kiedyst te piraciek c4. To samo jest z interlude, dopoki pliki interlude nie zostana skradzione to na piratach nie bedze interlude tylko marna podrobka.

Dex opiera sie na tych wykradzionych plikach c4, mimo pewnych modyfikacji, wiec dopóki nie bedze plikow interlude kazdy tekst gm o interlude to mydlenie oczu.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #15 dnia: Lipiec 10, 2007, 12:12:59 am »
Zresztą zobaczymy za miesiąc jak to Interlude będzie wyglądało, wiadomo, że 100% retail to nie będzie na pewno, ale napewno będzie to jeden z najlepszych pirackich Interlude (ehh jak to absurdalnie brzmi) o ile w ogóle dojdzie do wprowadzenia IL. Jak na razie jestem dobrej myśli i to by było na tyle.

• Pochwał: 16

« Odpowiedź #16 dnia: Lipiec 10, 2007, 03:19:25 am »
Ostatnio glosniej o serwerach IL. Moze jednak cos wycieklo/cos naprawili? : )

« Odpowiedź #17 dnia: Lipiec 10, 2007, 04:22:37 am »
interlude to kwestia dobrych developerow takich jak z supreme czy la2crazy(na razie troche zbugowane ale bedzie dobrze =P)
Lin2Hobby: TH/Sorc/WL 75+ > R.I.P
L2P-Virtue: 78 WC/75 SPS  > R.I.P
SupremeL2: noblesse adventurer/mystic muse/saggi >R.I.P
La2Crazy Shappire 4x:  Saggi 77+

Sal pało serwer stawiaj, ja chce GRAĆ!!!
polskie servy smierdzą.

• retarded tank
« Odpowiedź #18 dnia: Lipiec 10, 2007, 12:26:48 pm »
HAHAxD - nie masz jakiegoś info skąd l2 crazy ma te pliki? Z tego co pisali, to niby też mają to w c# napisane, byłem, grałem, ciekawie wygląda (na pewno lepiej niż IL na javie, looool).

« Odpowiedź #19 dnia: Lipiec 12, 2007, 10:55:13 am »
spytaj sie polskiego gma
jest wyzej niz headgm, powinien wiedziec ^_^ nick:  Ansset
Lin2Hobby: TH/Sorc/WL 75+ > R.I.P
L2P-Virtue: 78 WC/75 SPS  > R.I.P
SupremeL2: noblesse adventurer/mystic muse/saggi >R.I.P
La2Crazy Shappire 4x:  Saggi 77+

Sal pało serwer stawiaj, ja chce GRAĆ!!!
polskie servy smierdzą.

« Odpowiedź #20 dnia: Lipiec 12, 2007, 12:47:29 pm »
A nie zrobia i nowego servera ??
dla nowych graczy :P
bo głupio sie gra w no-grade kiedy juz s lataja :D

• retarded tank
« Odpowiedź #21 dnia: Lipiec 12, 2007, 12:59:26 pm »
Nie zrobią, wtedy już maszyna by lagowała całość pieknie. Wipe też nie będzie, choć wielu by chciało, ale GMi są nieugięci.;)

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #22 dnia: Lipiec 12, 2007, 02:00:03 pm »
ciekawi mnie co by zrobil progress (jesli ktos gra dluzej na dexie to wie o kogo chodzi) gdyby byl wipe :P

jesli na dexie bedzie wprowadzone c6 to napoewno ni etak szybko jak to catalin napisal (on tez sie myli :P) liczylbym na przelom sierpnia/wrzesnia
« Ostatnia zmiana: Lipiec 12, 2007, 02:03:43 pm wysłana przez Arkezar »

Franz:
Arkezar - Ghost Hunter 78 / Storm Screamer 7x - INActive
Aion Beta Testing

• Pochwał: 20

• JUŻ 18 LAT z lineage2.com.pl !!
    • Age Of Splendor
« Odpowiedź #23 dnia: Lipiec 12, 2007, 03:22:37 pm »
ciekawi mnie co by zrobil progress (jesli ktos gra dluzej na dexie to wie o kogo chodzi) gdyby byl wipe :P

jesli na dexie bedzie wprowadzone c6 to napoewno ni etak szybko jak to catalin napisal (on tez sie myli :P) liczylbym na przelom sierpnia/wrzesnia

co do progressa to ja na jego miejscu w przypadku wipe to bym sie chyba pociął... poza tym respect dla niego nie znam innych ludzi "takich jak on"
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

« Odpowiedź #24 dnia: Lipiec 15, 2007, 03:16:18 pm »
kilkarazy juz czytalem badz tez w ogloszeniach podczas gry albo na forum juz nie pamietam
tekst typu:
wipe=koniec servera; jezeli mialbybyc wipe to by server zamkneli ;)