Interlude na DEXie za miesiąc

Zaczęty przez Astraley, Lipiec 06, 2007, 02:52:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Yezo

taa a server dalej lezy ;p
Ciekawe kiedy go postawią, żeby sie im tylko coś nie "popsuło" przypadkiem ;)
League of Legends

3ex

Eee tam, na niespodziewanego wipe'a bym się nie obraził :P.

Xyber

Ciekawe ile jeszcze musimy czekać ? :/

CytatEee tam, na niespodziewanego wipe'a bym się nie obraził

Taa Wipe by sie przydał

Kll

Taa wipe by sie przydal :D "Mamusiu on ma a ja nie, jakie to niesprawiedliwe" IMO :P Jak ktos madry kiedys powiedzial, "zeby wszyscy mieli rowno, trzeba wszystkich wdeptac w gowno" :P
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

MonT

Serwer działa - są tylko testy niedostępne dla graczy, a co do wipe'a - mi nie potrzebny - i tak nie dam rady konkurować z graczami siedzącymi 25/8 przy l2.

Yezo

League of Legends

Materid

I co z tym IL?

A czy jak teraz bede grał na tej "becie" to moja postac potem zostanie czy bedzie wipe czy cos??
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Kesai

spoooro rzeczy jest jeszcze zbugowanych.. imo bedzie powrot do c4 (na razie).

Yezo

też tak myślę i moim zdaniem niech się to stanie jak najszybciej..bo to IL miało wyglądać super, a jest delikatnie mówiąc, źle ;( Jeszcze testy mają się przedłużyć, a po nich i tak będzie rollback ;/ Kurcze postawili by jakiś trzeci serwer, na którym mogli by testować, a dex'a i wrath'a cofneli do c4...i powiedzmy za pare tygodni/miesięcy niech zrobią podejście do działającego IL.
League of Legends

Bled

A co jest zbugowane, tak mocno i razaco? bo nie gralem jeszcze na dex-il

thorgrim

3ex

Kll

Imo nie postawia osobnego serwera do testowania interlude, to cena ktora ja jestem w stanie wytrzymac za calkowity brak dotacji
L2 DEX x4

Kesai

maaasa rzeczy. przykladowo, zaczynajac od wejscia do gry:
'nie widac' jeweli, mdef jest ale ich samych nie ma (pojawiaja sie bodajze po zmianie suby?);
zablokowac sie na - wydawalo sie - prostym, rownym terenie to nic trudnego;
(na colo) cos mnie nukuje, a ja nie widze animacji? fajno;
(warlockie) oh noes! feline nie zuzywa beast shotow! nie ma! zakazano!;
summon friend nie dziala, mass surrender tez nie;
troche czytalem o 'erase' i czesto powtarzalo sie haslo 'niski land rate'. coz.. tu wchodzi czesto. i boli.;
(gh + kumpel wr) counter attack nei odbija, dodge nie unika;
vicious stance nie dziala (po prostu!);
nie chce mi sie wiecej wypisywac..

do tego wk00rwia zachowanie GMa. sypie tekstami, ze nie rozdaje sprzetu, a za chwile jakis pionek biega z draco+16, a drugi z podrasowanymi statami. smiech..

jak zapowiadali ten test bylem przekonany, ze sa juz bardzo blisko i chca sie pochwalic, co zrobili, jak daleko do konca.. spodziewalem sie jakichs malych, moze troche wiekszych, ale PARU, PARUNASTU bugow. a tu caly ten cyrk jest zbugowany. to tak jakby przyniesc na j polski wypracowanko napisawszy tylko wstep. wtb c4.

munii

tak z ciekawości, znasz może jakiś prywatny serwer z C6 - który nie jest zbugowany i z wszystkimi poprawnie działającymi skilami ??

Kll

Cytat: Kesai w Listopad 05, 2007, 12:01:42 AM
maaasa rzeczy. przykladowo, zaczynajac od wejscia do gry:
'nie widac' jeweli, mdef jest ale ich samych nie ma (pojawiaja sie bodajze po zmianie suby?);
zablokowac sie na - wydawalo sie - prostym, rownym terenie to nic trudnego;
(na colo) cos mnie nukuje, a ja nie widze animacji? fajno;
troche czytalem o 'erase' i czesto powtarzalo sie haslo 'niski land rate'. coz.. tu wchodzi czesto. i boli.;
(gh + kumpel wr) counter attack nei odbija, dodge nie unika;
vicious stance nie dziala (po prostu!);
nie chce mi sie wiecej wypisywac..

do tego wk00rwia zachowanie GMa. sypie tekstami, ze nie rozdaje sprzetu, a za chwile jakis pionek biega z draco+16, a drugi z podrasowanymi statami. smiech..

jak zapowiadali ten test bylem przekonany, ze sa juz bardzo blisko i chca sie pochwalic, co zrobili, jak daleko do konca.. spodziewalem sie jakichs malych, moze troche wiekszych, ale PARU, PARUNASTU bugow. a tu caly ten cyrk jest zbugowany. to tak jakby przyniesc na j polski wypracowanko napisawszy tylko wstep. wtb c4.

Gram na dexie i nikt nie ma broni +16 , a co do wrath to z dexem ma tyle wspolnego, ze maja ten sam login screen, i catalin daje im pliki uzywane na dexie, thats all, natomiast jedni i drudzy nie mieszaja sie do swoich serwerow w inny sposob. A jesli chodzi o znikanie jewelry to jest to bug klienta interlude a nie dexa, i na retailu, tez ludziom znikaja jewelry z ekwipunku. Ja z ciekawosci przejzalem na forum dexa bugi jakie zglaszaja ludzie, i z 11 stron tak z 7 to jest spam ktory nie ma nic z bugami wspolnego.Wynika to z tego, ze wiekszosc osob zglasza buga, ktory tak naprawde jest rozczarowniem, ze jego postac jednak nie jest az tak wykozaczona jak myslal. Np. wielu tankow placze, ze root im nie wchodzi w graczy, a na oficjalu land rate tez jest z dupy, chyba, ze sie bawia w lowbie pvp.
L2 DEX x4

Elbryan

Kill zgadzam się z tobą  :D :D jak są bugi to dajcie im czas a na pewno znikną   :P :P  Popatrzcie na Abyss też mieli bugi i to sporo, jednak z każdym dniem jest coraz lepiej  :D i tak samo na pewni będzie na Dex-ie :D  i nie płaczcie, że wasza postać ma "bugi"  bo to jest Interlude a nie C4 :P :P

MonT

Cytat: Kesai w Listopad 05, 2007, 12:01:42 AM
1. Była informacja, że staty end game summonów są nie takie jak powinny i jeszcze nie działają w 100%.
2. Summon friend to jedyny skill jaki sprawdziłem - z czystej ciekawości - i jedyne co mi się teraz nasuwa to to, że poprostu nie umiesz go użyć 9:

Kesai

kll;
chodzilo mi o ZACHOWANIE GMA PODCZAS TESTOW!!! normalnie nikt nie biega z taka bronia (LOL)
fakt, ze na wrath, ale owy gm sam powiedzial, ze normalnie urzeduje na glownym dexie.

mont;
nie wiem czy byla informacja czy nie - po prostu opisalem, co zobaczylem.

Bled

no nie przesadzajcie......... wiadomo ze na poczatku bedzie duzo bugow

Yezo

odnośnie abyssa to tam były 3 podejścia do interlude, wię jak am być tak samo to czekają nas jeszcze 2 powroty do c4 :D
League of Legends

munii

dziś po rollbacku jest już nieco lepiej;
:P :P

zniknęły na razie książki do skilli c6 z shopów, więc pewnie soś tam zmieniaja;
co kilka godzin są krótkie downy, testy trwają nadal.

Dentej

Co sie dzieje z strona serwera?? w ogóle dziala ten serwer czy nie?? Przed chwila udalo mi sie wlogowac ale jak pojawil sie wybor serwera i kliklem na DEX to mnie wywalilo bo traffic za duzy a jest normal O_o Czy ktos ma jakies info??

Yezo

wciąż, są testy...
Jeśli nie grałeś nigdy w Interlude to mozesz się pobawić, w innym przypadku raczje nie ma sensu :P Lepiej czekać na koniec testów, na rollbacka iiiiiiiiii pewnie powrót do c4 :s
League of Legends

Bled

List of things not implemented or bugged:
- transparency effect on silent walk
- augmentation
- duel and party duel
- fusion
- the 2 active zariche skills (the sword itself works however)
- aquiring of hero skills (though they exist) remains to be seen
- C5 fishing
- 100% correct c5+il geodata
- 100% correct c5+il mob locations and spawns
- buff/restore herbs working
- +6 armor bonuses
- akamanah ss effect and active skills
- clan reputation points
- max clans in ally number reduction
- fusion skills
- some c5+il quests
- primeval isle-related things
- endgame summon stats and ss consumption
- divine inspiration buff slot
- Shadow Armors box : double click equip the box (should open instead)
- People killed by mob still drop items (even if not red with more than 5 pk)
- Benediction skill does not work
- Snipe does not add range
- cp pots cooldown time : Equal to c4
- no-flight zones (dying while flying in zones like valakas's lair or antharas's nest)
- summon damage in system log
- bow nerf for classes who do not have bow mastery (penalties to accuracy, patk, same as eqiupment penalty if you wear a higher grade than you can handle)
- shield block against magic attacks: Wind Strike, Aqua Swirl, Twister, Blaze, Death Spike, Prominence, Ice Dagger, Hurricane
- soulshots add damage on critical damage skills such as Mortal Blow, Deadly Blow, Lethal Blow, Blinding Blow
- lethal strike efect on critical damage skills (see above): pvp(player) reduces cp to 1, pve(mob) reduces hp to half, doesn't work on raid bosses ofc
- death penalty

z tym ze leath juz dziala ;] o ile mi wiadomo , lista z f dexa