Witaj
Gość

Wątek: Potrzebny kod  (Przeczytany 3238 razy)

• Pochwał: 0

Potrzebny kod
« dnia: Lipiec 18, 2007, 01:14:52 am »
Próbowałem zarejestrować się na serwerze, ale po przy rejestracji konta zagnieżdżona  strona się wywaliła i konto się nie zarejestrowało. Mam stały IP i nie za bardzo mam możliwości uzyskania nowego kodu. Jak ktoś ma dynamiczne IP i może to proszę na pm.
Z góry dziękuję.
Złodzieje na Dragonie - barcwelona, Reina/Arkaren (tak, tutejszy VIP to zwykły złodziej:http://forum.lineage2.com.pl/index.php?action=profile;u=6396), HansPL/DarckanPL, XSALSAX aka xleonsiox

• Pochwał: 23

• さいごの武士.
Odp: Potrzebny kod
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 18, 2007, 06:22:14 am »
Kumulus sprawdź prywatne wiadomości ;)

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 19, 2007, 09:47:44 am »
Na dexie jak dobrze pamietam masz dowzolony dual box wiec mozesz sobie zalozyc kilka kont na jedno ip .
Zaloz sobie maila na yahoo , bo na o2 chyba nie przychodza .

« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 19, 2007, 11:03:12 am »
Reniek, chodzi o to, ze mozna otrzymac tylko 1 kod na dane IP a o ile dobrze slyszalem to z jednym kodem mozna zalozyc tylko jedno konto. Ja zeby zrobic sobie konto na duala (tylko w celach handlowych bo jestem przeciwny braniu na plecy buffera) poprosilem znajomego. :)

« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 20, 2007, 11:30:11 am »
Mozesz sobie zalozyc kilka maili , pozniej wypelniasz prosby o seriale. Na kady serial inny mail . I zakladaz sobie kilka kat bez probemu. Sprawdzilem to dla was i dziala (bez zmiany IP)

• Pochwał: 4

• We live for the One. We die for the One.
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 20, 2007, 08:05:58 pm »
Jestes pewien, ze bez zmiany IP dostaniesz kilka seriali?

"Errors occured, there is already a request from this IP, only 1 request per IP is allowed!" cytat ze stronki :P

« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 20, 2007, 08:16:01 pm »
Wlasnie tez zamierzalem mu to zacytowac  :P

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #7 dnia: Lipiec 21, 2007, 04:09:48 pm »
Tylko Neostradowcy (lub inni którzy mają zmienne IP) mogą sobie z jednego IP zakładać kilka kont.

Jako użytkownik Neostrady służę pomocą jakby ktoś potrzebował serialu, prośby na pm.
Jednoosobowy ruch na rzecz banowania osób pytających o to gdzie solować bishopem/pp/se/ee.

• Pochwał: -1

• Proud member of Vagabonds clan
« Odpowiedź #8 dnia: Lipiec 24, 2007, 10:43:52 am »
A po chuj im moj numer telefonu? :shock:
.

« Odpowiedź #9 dnia: Lipiec 24, 2007, 11:02:33 am »
A po -_-' im moj numer telefonu? :shock:

Tego tez nie wiem ale ja zawsze jak chca numer telefonu i adres wpisuje przypadkowe cyfry/litery, podaje tylko, ze jestem z Polski :P

• Proud member of Vagabonds clan
« Odpowiedź #10 dnia: Lipiec 24, 2007, 12:03:25 pm »
Bo ja bym sobie pogral na dexie ale kurde podawac numer telefony to troche dziwne...I to jeszcze rumunom:P
.

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #11 dnia: Lipiec 24, 2007, 10:58:11 pm »
Bez dyskryminacji! :P

Przecież to chyba jasne, że nigdy w takich sytuacjach nie podaje się prawdziwego numeru/adresu. Wpisz byle co, uwierz, nie sprawdzą Cię.
Jednoosobowy ruch na rzecz banowania osób pytających o to gdzie solować bishopem/pp/se/ee.

« Odpowiedź #12 dnia: Lipiec 25, 2007, 12:25:48 pm »
Jesli bezprzewodowy net idei ma zmienne IP to sry za wprowadzenie w blad , ale raczej watpie . Zalozylem wlasnie nie dawno kilka kont na tym samym ip bez restertaowania neta i jakos sie udalo . 2maile = 2 seriale

Po za tym lol co debil musial by wymyslec , ze jak jest  dozwolony dual box to nie mozna sobie zrobic kilku kont , no pomyslcie troche .

« Odpowiedź #13 dnia: Lipiec 26, 2007, 03:35:10 pm »
bo system rejestracji jest z czasow kiedy dualbox nie byl dozwolony :P
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

« Odpowiedź #14 dnia: Lipiec 26, 2007, 05:11:01 pm »
I wg. mnie powinien byc niedozwolony dalej.. Conajwyzej jak na powstajacym serwerze forumowym - tylko krasie ponizej 5lvl siedzace tylko w obrebie murow miasta :)