Klasy to podstawa dzieki nim przynajmniej nie widzi sie cochwile smiesznych klonow. Środki transportu tez mi fajne ..... Latasz ciagle na jakis biednych skrzydlach i naprawde super ..... Co oprocz srodkow transportu ma lepszego ta gra od l2 ? Tylko mi nie mowcie ze grafike bo tego napewno nie ma lepszego .... Obraz oddalony tak blisko postaci ze nic sie nie widzi praktycznie wedlog mnie juz lepsze bylo 2 moons tam chociaz krew robila dobre wrazenie. W tej grze jedno co widze to slabo rozbudowana mange z grafika podobna do WoW wiele tam bajecznosci a taka grafa mi sie nie podoba akurat. O muzyce to tylko tez przupomne ze jest do bani Do tego skakanie jest w tej grze zupelnie glupi pomysl skakanie w mmorpg... Typowe koreanskie pomysly :/
Ahaha klonow powiadasz? to dziwne bo w l2 widze ciagle klony... tu masz tak rozbudowany system tworzenia postaci ze spotakc identyczna to szansa jak trafic 6 w tota no chyba ze nie bawiles sie kustomizacja i wybrales gotowa postac.
Malo klas? Wez nie mow jak nie grales. Daje tu przyklad. Co z tego ze bierzesz ludzkiego wojownika jezeli z niego mozesz zrobic:tanka, sztyleciarza, postac walczaca w recz, duale, jednoreczny miecz. W tej grze nie masz podzialu na klasy jak w l2. Tu klasa jaka masz zalezy od podzialu statystyk i od okreslonego builda.
Srodki transporu: ciagle skrzydla :O widac ze nie grales w tej grze jest kilkadziesiat roznyhc petow na ktorych mozemy latac, podrozwac ladem. Pzniej skrzydla, specjalne bronie na ktorych latamy jak na deskach. A w l2 co masz? Strider i wywern w kolko... ale mi ciekawe....
Grafika: Najlepsza jaka widzialem w mmorpg do tej pory. Wez zagraj na full detalach w w wysokiej rozdzialce a nie mow mi tu o filmikach z youtube ,ktorych jakosc jest zalosna.
Muzyka jest klimatyczna i to tylko kwqestja gustu. Napewno bardziej mi sie podoba niz ta w l2....
Cod do rozbudowania: Gra oferuje wiecej niz L2. Mam na mysli system petow i summonow. Siege, w ktorych wykorzystujemy machiny obleznicze, unikalny system job'ow i chodzby nawet wspomniane latanie i walki powietrzne czy podwodne(woda nie wyglada tak badziewnie jak w L2 i nurkujac mamy efekty podobne do tych z rzeczywistosci(rozmycia, znieksztalcenia itp))
Nic tylko ŻAL.
------------------
JEZELI NIE MOZECIE SIE POLACZYC Z SERWEREM A UPDATE DZIALA POPRAWNIE TO:
Wchodzimy do:
\PerfectWorld\element\userdata\server\serverlist.txt
Wpis:
ORACLE 29000:goin.perfectworld.com.my 11
ZMIENIAMY NA:
ORACLE 29000:202.75.52.201 11
ORAZ:
\Perfect World\element\userdata\currentserver.ini
i zmieniamy