[PW] - Perfect World

Zaczęty przez Bacar, Lipiec 23, 2007, 02:59:59 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Yahzon

Nie wiem czemu dla Europy dawane są tylko gnioty jak Archlord i ochłapy jak PW, a koreańce grają sobie w Rohan i Zera.
Będzie przynajmniej w co pograć do wyjścia Gwen :p
Pamiętajcie, nigdy nie sprzeczajcie się z idiotą, sprowadzi was do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

NetSuuN

Ojczul

Niestety nie bede grac w pw bo moj jebany sprzet nie uciaga i ledwo chodzi na najnizszych detalach;/

Bacar

Odblokowali IP ban na wersji PH, wlasnie zassysam clienta i zaczne grac ^^ Wersja PH takze jest wersja angielska ;) Register: https://my.levelupgames.ph/register/register.aspx Download: http://gmtristan.com/perfect-world-open-beta-client-download/

Torrent:http://www.gameupdates.org/details.php?file=Perfect%20Worls%20Open%20Beta%20Client

EDDIT: JA na razie SIE WSTRZYMALEM OD SCIAGANIA BO NIE AM ZADNEGO OFICJALNEGO INFO NA TEMAT ODBANOWANIA IP A SZKODA ZASSYSAC 2,3GB I MARNOWAC 2H

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

Ashurei

Trzymaj lapke na pulsie i daj znac jak bedzie jakies nowe info :P

saromontes

Nom ja też bym se to obczaił.

Bacar

28 WRZESNIA OKOLO 02:00 W NOCY NASZEGO CZASU STARTUJE CLOSED BETA PW W WERSJI ANGIELSKIEJ
CB POTRWA 2 TYGODNIE, NASTEPNIE BEDZIE TYDZIEN PRZERWY I MOZEMY SIE SPODZIEWAC OB EZ WIPE'U POSTACI
W CB MOGA WZIAC UDZIAL WSZYSCY ZAINTERESOWANI

LINK DO CLIENTA: http://hosted.filefront.com/weaselchild/
TORRENT: http://w2.cubizone.com/en/downloads/client/PerfectWorld(ENG)_FullClientv126.torrent

REJESTRACJA: http://www.cubizone.com/global/register2.asp?identifyBy=E585B585D5E5

FrancooZ

dzięki za info :D już ściągam klienta :D

Santog

PerfectWorld(ENG)_FullClientv126 czyli po Closed Beta będzie ten sam klient tylko z ew. jakimś updat'em?

Bacar

Cytat: Santog w Wrzesień 24, 2007, 07:48:34 AM
PerfectWorld(ENG)_FullClientv126 czyli po Closed Beta będzie ten sam klient tylko z ew. jakimś updat'em?

Pytaj sie mnie, a ja ciebie :P

Nie wiem mozliwe ze bedzie tak jak piszesz. Przekonamy sie za +- 4tygodnie ^^

saromontes

Napewno zostanie już ten client.

Ashurei

Na ile % jest to pewna informacja (tak przy okazji... Skad ty masz to info?)

Reina

moglby ktos opisac te klasy? bo to co znalazlem jest strasznie ogolnikowe, ktora postac jak walczy, jak radzi sobie z innymi, no i o co biega z tym zielarstwem, jubilerstwem itd? moge sobie zbierac ziolka albo skladac bizuterie? (czy i jedno i drugie?)
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

FrancooZ

po cb i ob będzie wipe? czy nie bo różnię to bywa

Koszalek

Obejrzalem ... i zrezygnowalem - dla mnie to okrojona (i to mocno) wersja Guild Wars.

Bacar

Hahaha no to Koszalek wypaliles. Hahahah PW to okrojona wersja GW? LOL. Powiedz mi co PW ma wspolnego z GW?

Informacja jest pewna bo pochodzi od glownego GMa. Po CB bedzie wipe, natomiast po OB nie.
Co do opisu postaci to --------> www.google.pl lub www.perfectworld.cc

Koszalek

Cytat: Koszalek w Wrzesień 25, 2007, 09:40:21 AM
.. dla mnie to okrojona (i to mocno) wersja Guild Wars.

Nie unos sie, nie chcialem urazic tu nikogo, po prostu gram rownolegle od poczatku GW (od testow do nowego Add-on)
i dla mnie ta gra przypomina GW w wielu aspektach (np. Interface).
Tak, czy siak ;) - nie dla mnie - GW podoba mi sie bardziej.
Jestesmy na forum i mozesz sie liczyc z tym, ze od czasu do czasu wypowie sie ktos, kto ma deczko inne zdanie.

Bacar

Wiem ze kazdy ma prawo do swojego zadania, jednakze PW w niczym nie przypomina GW(procz moze troche interface).

Koszalek

Przyjrze sie temu dokladniej, w sumie moze troszku za szybko obszedlem sie z PW.

NivEa

CB juz ruszyla 700 mb i bede wiedzial czy bylo warto sciagac klienta :P

........ niestety musze stwierdzic ze l2 nawet na priv serwie duzo lepsze :/ Nie idzie nawet obrazu oddalic tylko trzeba zza postaci od razu patrzec i ta muzyka do kitu ogolnie klimat jakis do dupy :P Moze zbyt do l2 sie przystosowalem albo cos nie wiem ale ta gra nie jest dla mnie zreszta tak jak wszystkie gry za free :/

Vigor

Troche ta gra mi przypomina Lineage na low detalach z wygładzaniem krawędzi na x1 + patch difrend word XDXD ale może być fajne obczaje sobie jak wyjdzie może lepsze od line??;];]

Bacar

Cytat: Vigor w Wrzesień 28, 2007, 08:24:56 PM
Troche ta gra mi przypomina Lineage na low detalach z wygładzaniem krawędzi na x1 + patch difrend word XDXD ale może być fajne obczaje sobie jak wyjdzie może lepsze od line??;];]

To chyba mowisz o innej grze... No chyba ze chodzilo ci o to ze grafika w L2 wyglada jak ta w PW ustawiona na low detale, albo masz slaba karte grafiki  :shock: Na twoim miejscu nie ocenialbym gry po obrazkach, tylko sam zagral.

---------

Mam pytanie do tych co jjuz zassali. Dziala wam update? Bo mi nie updatuje i nie moge sie polaczyc :/ FW mam odblokowany. Z tego co czytam na forum to spora ilosc graczy ma podobna sytuacje co ja ale nie znalezli na to wyjscia. Jakby ktos zobaczyl jakie pliki mu uaktualnilo i wrzucilby je to bylbym wdzieczny :P

Vigor

Cytat: Bacar w Wrzesień 28, 2007, 10:32:54 PM
Cytat: Vigor w Wrzesień 28, 2007, 08:24:56 PM

To chyba mowisz o innej grze... No chyba ze chodzilo ci o to ze grafika w L2 wyglada jak ta w PW ustawiona na low detale, albo masz slaba karte grafiki  :shock: Na twoim miejscu nie ocenialbym gry po obrazkach, tylko sam zagral.

no zbyt bajecznnej karty nie mam radeon 9600 pro ale i tak ciągnie lineage na średnich czasem an wysokich jak ludzi dużo nie ma  :P . Ale na tych filmikach z youtube wygląda to jak lineage na low detalach, nie napisałem że gra jest głupia ściągnąłem klienta bo czytałem sporo o tej grze wcześniej. Z pewnością będzie bardziej rozbudowane niz L2 a co do grywalnaści okarze się podczas gry :)

NivEa

Rozbudowane bardziej niz l2 ? rofl 3 rasy 6 klas to niezbyt ciekawie ..... W l2 sama rasa Human ma tyle :P Smiesznie tam bylo wejsc i co drugi to moja postac lipa na maxa :)

NetSuuN

żalosny jesteś.
dla ciebie klasy to wszystko?
żal x2.