...Przypie*dalasz sie co kto ma napisane, zobacz jaki nick ma bielak ! Mam wnioskowac po jego nicku ze mu ucielo albo ze lubi lazic po domu w szpilkach ?
....
No taaaaaa,pewnie!
Ja tez mam zenski nick i nie uwazam zeby mi cos ucielo.Postacie male w tej grze IMO wygladaja jak geje i kazda moja postac to babeczka,wiec nie dam Czarnej Elfce nicku Bronek np.
Wątpie żebyś powiedział Fruzi w twarz,ze mu cos ucielo
...
Najabrdziej tylko nei pojmuję Fruzi i JennaJ, którzy stają non stop w obronie Pana Białego, ich wielkiego mentora i przywódcy, tak jakby w ogóle nie czytali co on wypisuje.
Jakby to powiedzial Janusz Jozefowicz:
"Naczytales sie jakiś -_-'ół o żabach i teraz na siłę probujesz tym zainteresowac innych" :/
Kto Ci powiedział i po czym wnioskujesz,ze Bielak to jakis moj mentor?Uswiadamiam i wyprowadzam z bledu-kolega z gry to wszystko!
Powiedzcie mi, czy to, że polew ma z was (może bardziej z Pana Białego niż z was...) całe to forum, nie powinno już w tym momencie dać trochę do myślenia?
O to dobre jest.
Ty chyba mierzysz w jakis stołek polityka,co?Probujesz wmowic cos komus czego nie ma(tu tez pasuje cytat Janka Jozefowicza
)Jakoś nie odczułem,zeby ktos sie ze mnie polewał,bo niby czemu mialby to robic i na jakiej podstawie? Jesli tylko dlatego,ze bronie Bielaka,to GZ
Bo jakby zlewało się z niego tylko ludzie z Franz, to jeszcze można by podpiąć pod jakąs "zmowę", ale sami chyba(?) widzicie, że w tym topicu udzielają się ludzie, którzy nawet z retailem nie mają nic wspólnego, albo już zakończyli z nim przygodę i żywo komentują posty Pana Białego.
Hmm...no i co w związku z tym?Co z tego,ze komentują?Forum jest od czego niby?To,ze ktos wypowiada sie tak jak sie wypowiada i Wam to nie pasuje,to juz raczej Wasz problem.Macie jakaś ścinke z Bielakiem od X czasu,stoi on Wam kością w gardle,popekował Was kilka razy po nocach i teraz wielki flejm sie zrobil i wielkie halo o Bielaka. A on gra sobie tylko w L2 w swoim stylu i czy ten temat bedzie mial miliard postow z trescia jaki ten Bielak blee,to i tak nic z tym nie zrobicie. Nie komentuje tego jak sie wypowiada,jak pisze,bo to jego sprawa.Wystarczy tylko,ze Bielak napisze cos w stylu "kmioty barowe",a juz wszyscy sie sadzą,jaki z niego wariat i w ogóle uposledzony czlowiek.Tak na dobra sprawe to niezly z niego prowokator,a i Was latwo wyprowadzic z rownowagi slowami.Coz....
Z Bielakiem gadam na vencie codzienie.Spoko z niego gosc!
Nie daje to nawet trochę wam do myślenia?
Nie daje