Screeny, PvP i Flame na Franz :P

Zaczęty przez Sengaia, Lipiec 26, 2007, 07:24:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Yukidian

Odp na twoje pytanie bo widzę, że go nie ma. Alarion banned (mam nadzieje, że nic nie masz Alarion, że ja to napisałem <3)

JennaJ

Cytat: Yukidian w Lipiec 11, 2009, 06:13:17 PM
Odp na twoje pytanie bo widzę, że go nie ma. Alarion banned (mam nadzieje, że nic nie masz Alarion, że ja to napisałem <3)

Oooo k....a!!!! No to grubo :/
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

Alarion

/care

Przynajmniej LolViriskenLol "Dopieł" czego chciał :)

A jakei było pytanie?

Słon: Od dłuższego czasu nie mówiłem już, że Franz jest fajny, ale cały czas miałem złudną nadzieję, że ten serwer jakoś się podniesie i zrobi się 2 sensowny side na serwie. Po akcji NCsh1tu straciłem ostatnią iskrę nadziei :>

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Her0s

Server: Core
Othell Rogue

slon

Cytat: Yukidian w Lipiec 11, 2009, 06:13:17 PM
Ja juz od jakiegos czasu chcialem przejscia na phoenix, ale na franz trzymalo nas nasze pt, klan i kumple, po tamtym banie ludzie sie pytali co robimy, a ja powiedzialem ze idziemy na phoenix i tak juz zostalo:P Kazdy robi nowa postac bo tamtymi bylo odczuwalne troche znudzenie, a ja sobie przetransferowalem postac do czyszczenia spotow^^"
?? Serfer kor

Her0s

ajj Slonial i inni co odeszli na penixa. Jestem pełny podziwu !!! co za lojalność  :P
Othell Rogue

Alarion

Jaka lojalność? O czym ty bredzisz? Wiesz co to jest const. party i dobra zgrana ekipa, która chce coś razem osiągnąć?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Her0s

Widać tą zgraną Ekipe z Virksenem na czele :)
Othell Rogue

Quentim

Herzeros nie sluchaj ich, poszlismy na peniksa bo nas bielak 2 razy dorwal w mos (na 2 miesiace szukania) i od razu spierdolilismy gdzie raki zimuja.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Yukidian

Cytat: Quentim w Lipiec 11, 2009, 07:28:08 PM
Herzeros nie sluchaj ich, poszlismy na peniksa bo nas bielak 2 razy dorwal w mos (na 2 miesiace szukania) i od razu s-_-'ilismy gdzie raki zimuja.

No QQuentim Ty jak coś jebniesz to meta ;d

DarthMyth

StormScreamer 85/ Warlock 75/ Titan 76/ Warcryer 75 Franz[RETIRED]
Vraghor Doomcryer 80+ Ru-Off - Lancer - Amber Party member - [ACTIVE]

Madith

Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

slon

?? Serfer kor

Her0s

Othell Rogue

bula

Quentim

Czyzby boskie łodrodzenie musiało szlajac sie po zadupiach? :/

na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Torres

a mówią.. Idź na ofka to zobaczysz co to kultura, tam nie ma lolków jak na połowie l2j serverkach ;d

Madith

Bo ogolnie z tego co wiem to nie ma..Tylko na Franzu jest paru, w jednym klanie ^^
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Sebal

Cytat: mdh w Lipiec 12, 2009, 11:32:37 PM
Bo ogolnie z tego co wiem to nie ma..Tylko na Franzu jest paru, w jednym klanie ^^

Dobiłeś mnie tym xD

Cytat: Torres w Lipiec 12, 2009, 11:30:35 PM
a mówią.. Idź na ofka to zobaczysz co to kultura, tam nie ma lolków jak na połowie l2j serverkach ;d

Wiesz co... już mało jest takich osób.
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

netheril

Cytat: Sebal w Lipiec 12, 2009, 11:35:54 PM
Wiesz co... już mało jest takich osób.
wyginely jak dinozaury ;<
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Her0s

Czym tu sie podniecać. Rozumiem DarkMyth jakbyś nas spekował a takto tu widac zwykłe padnięcie na mobach które i ty nie raz zaznałes :)
Othell Rogue

Torres

Cytat: Her0s w Lipiec 13, 2009, 10:33:12 AM
Czym tu sie podniecać. Rozumiem DarkMyth jakbyś nas spekował a takto tu widac zwykłe padnięcie na mobach które i ty nie raz zaznałes :)
nie oto chodzi źle zrozumiałeś, ale się nie dziwie xD a zresztą i tak nie pojmiesz, ja tam grać nie musze a wiem kto jest kim i ocb xD

JennaJ

Cytat: Torres w Lipiec 13, 2009, 10:56:15 AM
nie oto chodzi źle zrozumiałeś, ale się nie dziwie xD a zresztą i tak nie pojmiesz, ja tam grać nie musze a wiem kto jest kim i ocb xD

Wiesz to wszystko z Kryształowej Kuli wróżki Teresy czy Sauron Ci Oko pożyczyl?Pewnie w totolotka wygrywasz co strzal skoro nic nie musisz robic,a wiesz.... Lol, to mnie rozwala.Ktos nie gra,a wie...Geniusz! :o
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

Quentim

Cytat: JennaJ w Lipiec 13, 2009, 02:08:59 PM
Cytat: Torres w Lipiec 13, 2009, 10:56:15 AM

Wiesz to wszystko z Kryształowej Kuli wróżki Teresy czy Sauron Ci Oko pożyczyl?Pewnie w totolotka wygrywasz co strzal skoro nic nie musisz robic,a wiesz.... Lol, to mnie rozwala.Ktos nie gra,a wie...Geniusz! :o

mhm +1

Nie wszystkich podnieca pkowanie botów  :oops:

DarthMyth

akurat nie ja bo moje wszystkie konta sa aktuaulnie inactive , zreszta od moba bardziej boli niz od pk :)
StormScreamer 85/ Warlock 75/ Titan 76/ Warcryer 75 Franz[RETIRED]
Vraghor Doomcryer 80+ Ru-Off - Lancer - Amber Party member - [ACTIVE]