widzę, że nową dyskusję rozpętałem...?
Akurat Buła ma 100% racji, bo ile x się słyszalo, że jakiś gracz "xxx" dostał bana, podczas gdy na spocie obok mnie biega to samo party z nickami "adwihdakhadwkjadh" od ponad miesiąca? Szkoda tylko, że zapewne to party było właśnei tego kolesia.
Jak żałosne było to, jak słyszałem "Nie wolno ci zabić tego bot party, bo to train jakiegoś tam uber ważniaka z clanu "yyy"" i proszenie grzecznie, czy mógłby szanowny jaśnie pan przestawić traina z varki na 2 h? Bo questa chcieliśmy zrobić.
Nie, sam święty nei byłem, ale ZAWSZE gdy ktoś mnie poprosił, by usunąć się ze spota na jakiś czas, bo chce sobie kolega pokoksać legit, to NIGDY mu nie odmówiłem. Doceniałem i doceniać będę ludzi grających legit w tej grze. Żałuję tylko, że zazwyczaj tacy ludzie mają zrypaną psychikę od grindowania 100000000000 mobków, a przy tym czują się często nadludźmi na tle innych graczy. oprócz tego sam bym oci*** do reszty, jeżeli train z moim pt miałby biegać 24h dobę/ miesiąc nie robiąc w tym czasie nic. Owszem, był taki pomysł, by SZYBCIEJ wbić lvl i się dokoksać. Tylko po co? ZAWSZE będzie ta grupa graczy, co mają więcej botów/dłużej przy nich siedzą w ciągu dnia (a mówią, że granie legit pozbawia real life, prawda...?) i kiedy my byśmy dokoksali lvl, to oni już mieliby te 2-3 więcej, ew skille podbite na +15 i oe sprzętu.
Dlatego nalegałem, by wieczorem coś zawsze porobić. czy to instancje, czy jakiś fort zabrać (np. odrodzeniu, które go przejmowało z powrotem o 04:00 am ; p ), RB (a z tym się zazwyczaj wiązało PvP) i dopiero na noc i początek dnia kiedy śpimy/jesteśmy w szkołach, ustawiać się ponownie
Ninja edit: Kard, z całym szacunkiem, ale jak można nazywać grę fajną, gdzie online jest około 2k ludzi (z czego częśc to sklepiki, a część boty, nie będę już się wykłocał jaka część % z tych 2k)? Wiesz, 2k ludi, to było dobre na wielkość świata w c4, ale nie przy aktualnych rozmiarach świata L2/
Trudno uweirzyć, ale te lol privy, mają nie raz po +5k graczy! I tam botów to może 1-2% max. Może jak zrobią merge, to coś odżyje. Oby, bo na chwilę obecną gra na ofie poza ew. posiadaniem wykoksanej/ubranej postaci na teonie, mija się raczej z celem :<