sprobuje

1. Sobekk's Hurricane - to chyba jakis skill na kastetach, ktory ma byc dostepny - nigdy nie gralem orkiem - dlatego nie wiem

2. W quescie "Enhance Your Weapon" zostaly zmienione parametry wymiany krysztalow (ciekawe, czy bedzie latwiej, czy trudniej)
3. Quest "Stolen Dignity" - dodane czesci nowych broni
4. Poprawiony Enchant nowych broni (Top A grade)
5. Usunieto bledy w Snipe
6. Usunieto bledy w Shield of Revenge
7. Na Serwerze x5 usunieto blad zwiazany z niefunkcjonowaniem dodatkowych slotow na bufy
8. Zostaly wprowadzone kary dla magow, ktorzy nie uzywaja broni magicznych
9. Przy Charm of Courage - nie ma juz straty Expa przy smierci w strefach PvP
10. Charm of Luck i Fortune of Nobles - daja 90% szanse unikniecia kary Death Penalty
11. Zmiana algorytmu opisujacego targetowanie i atak postaci w poblizu stref bezpiecznych - zmiany dotycza sposobu flagowania sie przy ataku tych charakterow (jezeli charakter znajdujacy sie na zewnatrz strefy jest atakowany przez drugi - wewnatrz strefy) jak ma wygladac to praktycznie nie wiem - moze od razu bedziemy robic sie czerwoni?? Nie mam pojecia - trzeba to sprawdzic.
12. Przy uzyciu umiejetnosci obnizajacych (przerywajacych) zdolnosci Targetowania na przeciwniku, przeciwnik traci zdolnosc wybrania celu na 10 sek.
13. Trade Chat - czestotliwosc wysylanych wiadomosci zostala ograniczona do 1 min. (wychodzi na to, ze 30 Sek. ciagle powodowalo zbyt duzy smietnik na chacie)
14. Wrowadzono (nareszcie) poprawki w ilosciach osb w klanie na odpowiednich lvlach klanowych: poziom 5 - 50 osob, 6 - 80, 7 - 100, 8 - 120.
15. Zostalo wprowadzonych bardzo duzo drobnych poprawek zwiazanych z geodata i questami.
zasluzylem cyba na plusa - prawda?