Interlude Na Abyss - Nowosci, Zmiany, Updaty itp. itd.

Zaczęty przez gabrys76, Wrzesień 06, 2007, 10:38:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gniewny

Jak dla mnie IL na abyss to na razie lol roku, patrzcie na cytat z tematu z raportowaniem bledow z IL:

"another great bug
it works like this:
go to cata/necro then use normal soe and .....
... then u will be in jail oO

p.s
could some1 move us from jail?"

/lol

Slomek

Nie no trzeba czekac :] UE na przyklad daje juz resist na cancel :] Na pewno naprawia wiekszosc bugow :] Przy okazji zna ktos jakas stronke ze wszystkimi zmianami w skillach miedzy C4 a C6 ??
Znalazlem juz mniej wiecej to o co mi chodzilo
Dla ciekawskich oto adress
http://lineage.pmfun.com/list/c5c6
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

montezuma

Cytat: Slomek w Październik 04, 2007, 05:47:13 PM
Nie no trzeba czekac :] UE na przyklad daje juz resist na cancel :] Na pewno naprawia wiekszosc bugow :] Przy okazji zna ktos jakas stronke ze wszystkimi zmianami w skillach miedzy C4 a C6 ??

nie ma takej strony, nawet oficjalny patch notes zawiera tylko ogolny zarys zmian bez dokladnych szczegolow.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Koszalek

Sa takie strony.

Na naszym forum znajdziesz troche opisu zmian:

Interlude

a wszystkie:

Interlude - Lineage2.com

montezuma

Naia - oficjalny server
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Koszalek

Cytat: montezuma w Październik 04, 2007, 10:02:47 PM
Cytat: Koszalek w Październik 04, 2007, 07:35:47 PM
a wszystkie:

Interlude - Lineage2.com

to nie sa wszystke zmiany, jak pisalem to jest jedynie ogolny zarys.

Trudno mi uwierzyc, ze producent nie podaje wszystkich zmian.
Na stronie www.Lineage2.com znajduja sie dosyc szczegolowe informacje - ale ocena nalezy do kazdego.

Normalnie, np. w przypadku kolejnych Patchy jest dodawany plik .txt w ktorym sa wypisane zmiany.
Moze ktos ma plytke NCSoftu? Moze ktos sprawdzic?

@EDIT:

Szukalem, szukalem ... i znalazlem - dokladnie jak mowilem - ponizej link do kompletnych informacji.
Wspomne tylko, ze autorzy strony podaja jako zrodlo oczywiscie NC Soft - informacje te sa do znalezienia na nowych Plytkach Lineage2 Interlude.

Nie jest to lista zmian - jest to kompletna, aktualna lista Skilli wlacznie z Interlude - jezeli komus zalezy na wyszukaniu zmian - musi porownac sobie obie listy.

Interlude - Skills

@EDIT2:

Ostatnie wiesci:

04.10.2007, 01:06 - Changes in scripts
• Baium respawn was fixed.
• Moving of the character in jail after death in catacombs is corrected.
• Server is cleared of items with Shadow type which on a С4 server were mining ore.
• Many small bugs was fixed.

Please, do not use clan priveleges. They can be used only after message from administration.
Author: Masamune

Falconek

Pierwszy skill, którego najczęściej używam:
Jak porównasz sobie listę skilli z C4 i listę skilli z Interlude to nie dowiesz się że np. że stunshot ma efekt detargetu.

Jak chcecie być na bieżąco, to musicie przeczytać C5 feature notes, interlude feature notes, liste skilli i pogadać z wysoklevelowymi gośćmi z offa, bo w tłumaczeniach opisów skilli też są błędy :)

bula

jako ze rozmawiamy tu o skillach z IL to pozwole sobie zapytac ... montezuma czy w IL/C5 zostal zwiekszony zasieg Mass Resurrection wzgledem C4?

montezuma

Cytat: bula w Październik 05, 2007, 03:50:27 PM
jako ze rozmawiamy tu o skillach z IL to pozwole sobie zapytac ... montezuma czy w IL/C5 zostal zwiekszony zasieg Mass Resurrection wzgledem C4?

tak, teraz mass rez ma range 900, wyjebisty skill obecnie na mass pvp

http://img162.imageshack.us/img162/4981/shot00065ze3.jpg
http://img162.imageshack.us/img162/4287/shot00064fe4.jpg

Cytat: Koszalek w Październik 05, 2007, 06:08:20 AM
Trudno mi uwierzyc, ze producent nie podaje wszystkich zmian.
Na stronie www.Lineage2.com znajduja sie dosyc szczegolowe informacje - ale ocena nalezy do kazdego.

tak, nie podaje, albo podaje zmiany w bardzo niejasnej formie, np :

Cytat
The effect of Mental Shield has decreased.

I domysl sie o ile zostalo zmniejszone? A takich zmina jest masa, naprzyklad reuse skilli glada zostalo zmienione w interlude bez zadnego info w patch notes. Dlatego na piaatach nigdy nie bedze takego l2 jak na offie jezeli ponownie nie zostana pliki wykradzione.
Naia - oficjalny server

PlemnikPL

wie ktos kiedy beda dzialac mana poty i buffy 1h/dance20min na x300?
Skończyłem z Lineage II

Koszalek

@montezuma - zgadza sie, masz racje ;) - dlatego tez podalem drugi link w EDIT1 - tam jest "ciut" dokladniej,
chociaz tez nie jest to uniwersalna lista mowiaca, ze np. technika magicznej piesci dziala o 2,5 cm dalej.

Tak dokladnej strony tez nie znalazlem.

Ulv

instaluje IL kopiuje system i system textures z "patch" do folderu z L2 wklejam setup patcha, odpalam i nie wykrywa lineage2.exe,
ostatni raz na abbysie grałem kawałek temu i znając życie coś pochrzaniłem. prosze o pomoc.

AyGo

Nie wklejaj setup patcha, moze masz starego patch jeszcze z C4? Sciagnij sobie ze strony AByssa patcha z IL i powinno grac:)
AyGo

Ulv

dobra, póki co dziękuję bo się zainstalowało (patcha miałem właśnie do IL ale setup "wykleiłem")
odpale po porzadkach :P dam znać jak coś.
dzięki.

Slomek

Niech wkoncu dadza skille z IL  :x Az mnie strzela w pvp bo switch nie dziala :/

Derneth

na razie abyss nie ma nic wspolnego z c5...

kaio

a co ma mieć wspólnego z C5 ?? To ma być Interlude.

Slomek

No i wlasnie to mnie boli :/ Skille mogliby chociaz juz wprowadzic bo naprawde idzie sie umeczyc. Na kazdym z serverów Abyss nie ma skilli z C6 czy tylko na x300 ?
NOOO jak czlowiek powyzywa to zaraz sie do roboty biora
06.10.2007, 16:50 - Several fixes
• Baium now normally comes back in a statue.
• All quests on pets, including strider quest and Expiration of Sins quest correted.
• Soul Cry skill corrected.
• Mysterious Dark Knight in a Path of a Noblesse quest, ossessor of a Precious Soul - 2 it is transferred on more convenient place nearby.
• Enku Chief Kepra is transferred from a fort on more convenient place nearby.
• Numerous corrections of small bugs and geodata on server.
Author: Masamune
Przynajmniej cos robia ;]

Gang

robia pod siebie mieli w cholere czasu na gustinie zeby uniknac wpadek a na to wyglaada ze gustin byl nie potrzebny....moze by naprawili chociasz mana potionki albo buffy bo na x300 sie nie da grac
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Koszalek

na x300 Rangerem pomykam az az - teraz przynajmniej nekruski sie pochowali - mozna innymi charami poszalec ;).

Zarty, zartami, ale mana potki przydaly by sie - chociaz w minimalnym stopniu, hociaz te kilka MP ...

zulek

mi też brakuje mp potek na 300x (przynajmniej mana durgi działają :P) właśnie zrobiłem sobie suba z gladem pod kątem IL(glad w IL wymiata :D) a teraz nawet kiepsko mi się expi tego glada(potrzebuje dużo mp :P) bo nie ma tych mp potek :?
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

Slomek

Sprobuj poexpic TH ;/ 2 minetki i nie mam many :/ Juz nie mowie o  tym ze switch i trick nie dzialaja a landing blowow jest zalosny. Poza tym buffy za krotkie jak na PvP server.
Ps. Szukam Klanu :] 

Dev

Ja bym chcial chociaz zeby duel juz dzialal :D
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Pieszczoszek

Interkudzik na abbysku hmmm czas zobaczyc:) lubie servery z duza iloscia online jeszcze gdyby nie te Rosyjskie krzaczki bylo by supcio:) no i razy 3 exp malina :) nukera i rzeznia nr5:) joke ale z sh  nie zrezygnuje nawet jak zrobia sleep  5 min  casta:) No  i  4 lata rosyjskiego  tez sie przyda Kak tiebia zawod?:) Teraz wiadomo  kto  wymyslil  Tibie:) dobra koniec smucenia czas popykac:) :piwko:
W obliczu śmierci nie ma sprytnych nie ma odważnych, straszy brak uzyskania drugiej szansy...<br /><br /><br /><br /><br />

Slomek

na razie to sobie popykasz w " C4 na serverze PvP bez mana potek z normalnymi buffami i nie dzialajacymi poprawnie wszystkimi skillami allias Interlude "