Witaj
Gość

Wątek: L2 mi nie dziala!  (Przeczytany 2173 razy)

• Pochwał: 0

L2 mi nie dziala!
« dnia: Wrzesień 26, 2007, 12:42:48 am »
Moje L2 dzisiaj odmowilo mi kompletnie posluszenstwa. prubuje sie logowac popoludniu zero reakji... no ok wina neta pewnie. prubuje sie logowac przed 20... powtorka z tematu, prubuje sie logowac teraz kiedy net mi dobrze dziala i.... nic! odpalam L2. loader dziala poprawnie. odpalam w window jak zawsze wpisuje pasy wciskam enter i zero reakji. wpisuje byle co i? zero reakcji. prubuje odpalic inne serwery np ruski pvp i jest to samo. reinstalka L2 nie pomaga wiec co jest kurwa grane bo juz tu lysieje z nerwow
Nigdy nie dyskutój z Debilem, gdyż najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu a następnie pokona doświadczeniem.

• Pochwał: 1

• Insane
Odp: L2 mi nie dziala!
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 26, 2007, 05:22:28 am »
Spróbuj wyłaczyć firewala

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 26, 2007, 05:23:36 am »
firewalla nie mam bo jakis czas temu szopki przez niego mialem
Nigdy nie dyskutój z Debilem, gdyż najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu a następnie pokona doświadczeniem.

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 26, 2007, 08:03:11 am »
Moje L2 dzisiaj odmowilo mi kompletnie posluszenstwa. prubuje sie logowac popoludniu zero reakji... no ok wina neta pewnie. prubuje sie logowac przed 20... powtorka z tematu, prubuje sie logowac teraz kiedy net mi dobrze dziala i.... nic! odpalam L2. loader dziala poprawnie. odpalam w window jak zawsze wpisuje pasy wciskam enter i zero reakji. wpisuje byle co i? zero reakcji. prubuje odpalic inne serwery np ruski pvp i jest to samo. reinstalka L2 nie pomaga wiec co jest -_-'a grane bo juz tu lysieje z nerwow

W moim przypadku była to winna internetu. Włączona była jedna z regułek, która blokowała port l2. Jak to wyłączyli to działało normalnie. Może i Tobie pomoże :)
Śmierć? Nieważne! / Żyć? Nieważne! / Ważne - zwyciężyć!

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 26, 2007, 12:48:48 pm »
Moje L2 dzisiaj odmowilo mi kompletnie posluszenstwa. prubuje sie logowac popoludniu zero reakji... no ok wina neta pewnie. prubuje sie logowac przed 20... powtorka z tematu, prubuje sie logowac teraz kiedy net mi dobrze dziala i.... nic! odpalam L2. loader dziala poprawnie. odpalam w window jak zawsze wpisuje pasy wciskam enter i zero reakji. wpisuje byle co i? zero reakcji. prubuje odpalic inne serwery np ruski pvp i jest to samo. reinstalka L2 nie pomaga wiec co jest -_-'a grane bo juz tu lysieje z nerwow

(omg)wyjdz na dwór

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 26, 2007, 02:48:37 pm »
(omg)wyjdz na dwór

owned :rotfl: :rotfl:

popros admina swojej sieci o odblokowanie portow, jak juz wspomniano wyzej
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 26, 2007, 05:01:06 pm »
mam odblokowane all co potrzeba... poprostu admin mojej sieci nic nie zmienial... neta mam z firmy kolegi a komentarze typu "(omg)wyjdz na dwór" swiadcza o twojej nie przecientnej inteligencji. mam problem zglaszam sie o pomoc a nie o denne odpowiedzi na pozimie kreta

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 26, 2007, 05:56:14 pm »
mam odblokowane all co potrzeba... poprostu admin mojej sieci nic nie zmienial... neta mam z firmy kolegi a komentarze typu "(omg)wyjdz na dwór" swiadcza o twojej nie przecientnej inteligencji. mam problem zglaszam sie o pomoc a nie o denne odpowiedzi na pozimie kreta

ee no sry koleś no ale gram na Star warsach, mam przeciętną inteligencje jestem an poziomie kreta(jaki to by nie był poziom) no sry ale i tak ide na dwór do nieinteligentnych kolegów grających an DN :)

• Pochwał: 14

• Spam Slayer
« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 26, 2007, 06:32:45 pm »

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

« Odpowiedź #9 dnia: Wrzesień 26, 2007, 06:38:12 pm »
z tego co wiem to nie bylo downa loginu (ani nadal nie ma) a z wbiciem sie w inne gry online nie mam problemu poza tym pisalem juz ze inne serwery np ruski pvp tez nie reaguje