s grade

Zaczęty przez Pheonix, Październik 11, 2007, 07:57:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pheonix

ile mniej wiecej zaplacil bym za arcana mace i za imperial crusarder shield ?? bo za arcane dostawalem oferty od 8 do 20kkk :/ i czy bardziej oplaca sie kupic czy uzbierac na krafta tych itemow jak tak to po ile kupie recki :)) i czesci potrzebne do zlozenia

PlemnikPL

zakladam ze grasz na x300, tarcza s to wydatek okolo 2kkk a AM o wiele wiecej, z Acumenem grubo powyzej 10kkk, zeby scrafcic musisz miec recki z trudnych questow i key matsy z RB tak wiec lepiej kupic imo
Skończyłem z Lineage II

Pheonix

czemu az tak durzo :/ a oplaca sie enchatowa somy na +3 i dodawac ucu i sprzedawacc je po 700-800kk ?? jezeli arcna z acu kosztuje powyzej 10kkk to ja sie jej do lineage 3 nie do robie XD

zulek

z tymi somami to nie zabardzo a jeśli chodzi o kase to tak jak pisał plemnik w temacie quest 3rd sps zacznij robić lungraten
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

Pheonix

nie moge znalesc hames orc shaman :/

Gang

te shamany sa jak sie nie myle na blazing swamp poszukaj....a co do arcany nie narzekaj ja bez zadnego naciagania tylko na kasie z mobkow w miesiac uzbieralem 25kkk
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Pheonix

a w plecaku mozna iec hyba maks 21kkk to jak to robice rze noscicie wiecej niz te 2kkk

Yezo

No skoro można mieć 21 kkk to jaki jest problem nosić 2 kkk O.o
Aaa i plox po napisaniu posta przeczytaj go przynajmniej jeden raz.
League of Legends

Gang

mozna nosic 2.3kkk okolo w plecaku ale od czego sa coin of luck?
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

[czesiu]

ja w 3 godziny zrobilem 4 kkk na pp3

Gang

to musiales miec ruch jak sk*ur*ysyn czesiu.ja do sprzedawania nie mam nerwow bo jak mi baran da trade a jest pod traderka a ja na schodach w goddar to mnie chce krew zalac przez takich ludzi
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Slomek

Cytat: zulek w Październik 11, 2007, 08:30:44 PM
z tymi somami to nie zabardzo a jeśli chodzi o kase to tak jak pisał plemnik w temacie quest 3rd sps zacznij robić lungraten
0.o yyyyy to ja pisalem o Lunargent ale ok wybaczam :] Teraz na x300 leci tylko 1 woreczek z jednego moba wiec jest ciezej chociaz i MS podrozaly :] Hames Orc shaman latwo znalesc jak stoisz w spawnie na BS idz w gore w kierunku napisu Discyplies Necropolis i przed taka brama (zamkiem ??) skrec w dol w lewo tam masz hames orki
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Wargacja

na full bufie magiem zarabiasz kase na varce jak huj.Ok 600kk na godzine.O a ile bedzie kosztowal set Imperial Crusader??
Duelist|80|DarkAniol|Theabyss x300

Wargacja

o i jeszcze jedno male pytanko co jest lepsze dla duelista Imperal Crusader czy Drakonik (oczywiscie chodzi mi o zbroje)  :)

Gang

is lepszy draco to dla mnie niepotrzebny syf duzo kosztuje a nic dobrego nie daje.a co do cen to nie mam pojecia ile kosztuje is set
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

AyGo

Cytat: Wargacja w Styczeń 22, 2008, 07:12:55 PM
o i jeszcze jedno male pytanko co jest lepsze dla duelista Imperal Crusader czy Drakonik (oczywiscie chodzi mi o zbroje)  :)

Dla Gladiatora/Duelista tylko i wylacznie Tallum Heavy Set i zadne inne gowno typu IC czy Draco sety bo Ci za przeproszenie ma calego ch..a daja ;] Tallum Heavy Set do tego Dama*tallum Blade+4(+8% atak speed tak jak kesh*kesh+4 tylko maja o 50 wiecej p ataku) i do tego wszystkiego dye +5str-5con (ja osobiscie jeszcze dodalem +4dex-4con i gra mi sie poprostu zajebiscie;)
AyGo

Wargacja

EJ ty " Newmateusz " czy ty chcesz z glada zrobic tyranta?Glad polega na p ataku i skillach.!!!!

x3nomorph

No i wlasnie o to chodzi - polega na skillach.
Zakladanie Talluma Heavy i dama*tallum daje w sumie +16% do attack speed - to naprawde znacznie przyspiesza reuse skilli i calkiem fajnie sie expi :)
new future.

myha

zależy w walce z kim na magów tallum lepszy ale na wszytko co wali fizyczne obrażenia IC>all
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."