Co ściągać C5 czy C6 ?

Zaczęty przez piotrekxx89, Listopad 15, 2007, 10:29:47 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

piotrekxx89

Jak w temacie. Gram na dragon x15, ale chciałbym spróbować tego całego C5/C6, tylko nie wiem jakiego klienta ściągać (C5 czy Interlude) i skąd patcha wziąć.

I przy okazji:
Na tym Shadow są lokacje z C6 i w ogóle jak to jest zrobione, że to się nazywa "C5/C6" i jak to ogólnie wygląda?

System

www.lineage2.com.pl dzial  download sa 3 klienty C4,c5 i interlude...
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Reina

on nie prosi o zrodlo ;p
na razie nie sciagaj nic, c4 jest dn i taki na dlugo zostanie, wersja "niedlugo wprowadzimy c5/c6" utrzymuje sie juz ponad miesiac, chyba 2 i pewnie dlugo jeszcze postoi
na shadow nie ma lokacji c6, za to sa skille nowe z c5, jednak przy dzialajacych na starych zasadach skillach z c4... wiec sleep trwa normalnie itd
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Ryltar

Nie wiem czy sciagniesz C6 bo czegos takiego nie ma no ale proboj.

Pheonix

Cytat: Ryltar w Listopad 15, 2007, 11:23:34 PM
Nie wiem czy sciagniesz C6 bo czegos takiego nie ma no ale proboj.

^^ predzej znajdzie IL :P

Reina

oj tam, czepiacie sie, przyjelo sie, ze IL = c6 i tak to ludzie nazywaja, i koniec tego offtopa
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

piotrekxx89

Gram na Dragonie x15 (C4) więc mam tego klienta.
Z tego co mówicie  C5/C6 na Shadow x10 to jest jakiś shit :D

Mimo to chciałbym spróbować zagrać na jakimś serverze Interlude oczywiście unofficial...więc pytam czy znacie jakiś serwer fajny Interlude server?

Szewa

abbys(taki sredni) i graveland (polski server)

to tyle

Reina

kiepskie miejsce na takie rozmowy, zamykam
- Homer

Retarded SuperModerator