Tanki- prezentacja

Zaczęty przez Marc1n, Czerwiec 19, 2007, 08:56:07 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

CytatHehe, Ty to taki żartowniś taki troszke jesteś, hehe

Teraz nie lapie o co ci chodzi o koszt czy o szybkosc.Bo jezeli uwazasz ze nabicie HK 78 na 79 lvl w ciagu 26h solo da sie szybciej to pochwal sie.

Marc1n

Cytat: Ryltar w Maj 03, 2008, 06:01:12 PM
CytatHehe, Ty to taki żartowniś taki troszke jesteś, hehe

Teraz nie lapie o co ci chodzi o koszt czy o szybkosc.Bo jezeli uwazasz ze nabicie HK 78 na 79 lvl w ciagu 26h solo da sie szybciej to pochwal sie.
O koszt mi chodzi. W ściganiu się kto szybciej expi się nie znam, Ty zresztą też nie :)
HATE ME MOAR!

Ryltar

Koszt jest duzy zwlaszcza jezeli chodzi o IL(chyba ze cos sie zmienilo do tego czasu) ale czasem lvl>kasa zwlaszcza ze taki koxaja lvl z dupy.

Marc1n

No koszt, heh, kupujesz(phi, nawet nie trzeba w sumie, bo dostaje się na początku jak rob się chara)daggerek NG i duuużo soul ore. Na 74lvlu skill zabiera 10soul ore per try. Szansa jak to ktoś tam uśredniał to mniej więcej 1/3 że skill wejdzie, czyli liczmy nawet w pesymistycznej wersji 40soul ore per lethal. Soul ore to coś ok. 300 adena, czyli 12k adena. Tyle kosztuje 80 SSA :) Albo 50 SSS :) A na tym expie nie potrzeba nam uber broni, uber czegokolwiek. Trzeba tylko atk.speed i troche wyobraźni, żeby samemu nie pozabijać się mobami co są na fearze. A raczej nie ma moba, który da nam tyle expa przy takim zużyciu odpowiedniku soul ore w ssach. Exp praktycznie zwraca się z dropów(a może nawet nie praktycznie, w sumie nie jestem SK, ale zawsze mogę na kogoś się lognąć i sprawdzić ewentualnie to ekonomiczną zawiłość...nie nie, nie na Ciebie Dev, na Ciebie to jeszcze kilka lat minie, zanim WoA zoownujesz :P ).
HATE ME MOAR!

Hermit

Wiecie chłopaki zawsze możecie iść do banku z czekiem na 360 miliardów dolarów, ale pamiętajcie, aby zabrać ze sobą broń i marihuanę.  - http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=492553

Kiedyś głupota była chorobą, a teraz ludzi inteligentni są rzadkością.

Co do tematu czy się opłaca czy nie ... cóż ... Jeżeli miałbym kasę zachomikowaną przed wszystkimi gdzieś, to nie męczyłbym się i tak expił. Gdybym natomiast nie miał to, prawdopodobnie zaciągałbym długi i dalej bym tak expił.

Kiedyś na low racie miałem Pr-a na 76 w pl secie i z bopem +3. Dodam, że expiłem solo cały prawie czas, bo to były początku serwera i czekałem na jakiś dobry klan.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Dev

Ja tam sie o kase nie martwie, jutro wpadnie mi kolejne 50m i na 61 kupie Dle :]
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

x3nomorph

Tyle, ze Dev do tych a-grade trzeba miec level a to odlegla przyszlosc :P
new future.

Marc1n

Dev 2nd Class Transfer studio (r) by Marc1n wykopuje Cie z interesu na dniach...ja do szkoły nie pójdę, a porobie co trzeba zrobić za tą kasę, co oni dają :D
HATE ME MOAR!

Ryltar

Tylko jest taki drobny szcegol ze nie kazdy gra na offie gdzie masz rozwinieta ekonomie.

x3nomorph

Niech zgadne, za zmiane 2profki w akademi dla "bogatych" klanow daja kase :)?
new future.

Marc1n

Ależ nikt nie broni Ci grać :?
x3nomorph Nope.
Dev śmiechem żartem pamiętaj, że to tajemnica i szczegółów masz nie zdradzać jakby Ci o tym nie przypomnieli :oops:
HATE ME MOAR!

x3nomorph

Cytat: Ryltar w Maj 03, 2008, 09:38:00 PM
Tylko jest taki drobny szcegol ze nie kazdy gra na offie gdzie masz rozwinieta ekonomie.

Nie tylko na offie masz rozwinieta ekonomie.
new future.

Ryltar

Znajdziesz mi prv ktorty ma tak samo albo lepiej rozwinieta ekonomie?

x3nomorph

Abyss, Dex?

Gralem na Retailu a obecnie na x3 Abyss i nie zauwazam jakis wiekszych roznic w poziomie rozwiniecia gospodarki. Jedyna roznica jest to ze na Abyssie nie masz (oprocz botow jako sklepik w miescie chociaz i tak trzeba sobie za ta mozliwosc zaplacic pare $$) botow.
new future.

bula

Cytat: x3nomorph w Maj 03, 2008, 10:26:19 PM
Abyss, Dex?

Cytatna Abyssie x3 cena za Mj a NM Heavy jest taka sama, a Tallum troszke tanszy
Dev gdzies pisal ze MJ kosztuje 150kk, tallum 80-90kk, a NM wychodzi taniej niz MJ wiec roznica w gospodarce jest :>

Frohike

Możecie sobie sprawdzić ceny na retailu tutaj: http://l2wh.com/

x3nomorph

Ja mowie obecnie, akurat na x3 mamy malutki kryzys bo 7s wygral Dusk do ktorego bylo naprawde bardzo malo osob zapisanych i ceny wyskoczyly w kosmos.

Mj Heavy Set - 250kk
NM Heavy set -240kk(moze nawet mniej, wiiem ze ceny recek na srodek i rekawice polecialy w dol)
Tallum Heavy Set - 190-220kk(zalezy ile sobie ktos krzyknie za srodek)
new future.

Marc1n

Słuchaj Dev'a :D

nevah! A to ze przytoczylem jego wypowiedz to przyklad tylko :>
HATE ME MOAR!

Dev

ja pisalem ze mj kosztuje 110 - 130m ;p
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Theron

Słyszałem, że reflect damage nie odbija dmg'a ze skill magicznych oraz strzał, czy to prawda?

bula

Cytat: Theron w Maj 28, 2008, 05:30:03 PM
Słyszałem, że reflect damage nie odbija dmg'a ze skill magicznych oraz strzał, czy to prawda?
prawda

exquel

czy SK ma najnizszy m.def z racji tego ze nie posiada wlasnego selfbuffa na mdef ( gdzie pal/da maja iron will a TK magic barrier) rozumujac logicznie ?

bula

Cytat: exquel w Sierpień 07, 2008, 06:14:11 PM
czy SK ma najnizszy m.def z racji tego ze nie posiada wlasnego selfbuffa na mdef ( gdzie pal/da maja iron will a TK magic barrier) rozumujac logicznie ?
tak

Zarean

Nie do końca logicznie, nie wziąłeś pod uwagę bazowych statów.
Ludzie mają 25 MEN, gdy SK ma 26 MEN.

Bled

Cytat: exquel w Sierpień 07, 2008, 06:14:11 PM
ta ale kto lata bez bafa..