Landrate blowów.
Uwierz, że te ~5% więcej landrate'u od TH i ~2% od AW nie robi żadnej różnicy, a już na pewno nie tyle, żeby mówić PW > all na takich lvl'ach. Pod względem pve to jest imo TH (najlepsze bazowe staty + genialne pasywy) >= AW (Hex) > PW (jajo
). W pvp, to te 2~5% nie mają znaczenia, jak TH/AW (zwłaszcza z Hexem) walą takie bułki (większy p.atk no i pasywy na crit dmg, które dają duużo na takich lvl'ach, no i ofc o wiele większy skill crit rate z racji sporo większego STR), że PW może się schować z płaczem pod Mother Tree. TH/AW walną BS i mag leży. PW walnie, a mag "łyknie" elixir albo dostanie heala i zaczynasz od punktu wyjścia. Poza tym TH ma Switch+Trick (dużo dają na tych lvl'ach, bo... WCHODZĄ, a potem to już z tym gorzej) i będzie na plecach więcej razy niż PW i tu sobie znika Twoje 5% więcej landrate'u. Nie mówiąc już o tym, że TH ma TONY HP, a to robi bardzo dużą różnicę tak naprawdę, choćby dlatego, że przeżyje m.crita, a PW może nie przeżyć, a wiesz jak one teraz wchodzą, bo sam nad tym ubolewałeś :'(
Obejzyj sobie filmik, w którym Narayan aka Marc1n ma pvp z FiGGiem chyba. Co chwile staje, bo detarget mu przerywa wszystko. Do tego, ten detarget działa " po czasie" a nie zaraz po hicie, przez co przerywa skille. Warto wspomniec, ze teraz (thx to Narayan!) mam perma mental shield ;D
Oglądałem, nawet sam Ci go wysyłałem
Marcin nie miał wtedy Mental Shield, miał "tylko" 78 (to ma wpływ jak detarget jest z 79), no i FiGG miał Zakena wtedy (nie jestem pewien czy Marcin też miał). Anyway Mirage jest uber
Jak to masz teraz perma Mental Shield dzięki Marcinowi? :>
tak wiem mam doswiadczenie w graniu daggerami gralem nimi na low ratach ... ale dagger na oly owni jak ma sie epiki ... a je chce zeby to byla postac bez koniecznosci posiadania epikow ale zeby sie dobrze gralo i zabijalo ;]
Na Oly bez epików czy ogólnie bez epików? Na Oly to jakiś summoner imo, ES >= WL > PS. Ogólnie to może, hm, Glad?
niestety to bedzie nie wykonywalne : O tylko jeden chce grać supportem (bd)
a ci dwaj , jeden nie cierpi magów drugi fighterow ;p więc troszkę przewalone
a wiem , że potem są problemy :p bo taki bd będzie trochę za dużo tańczył , dla maga i dd
Nie zgracie się choćby nie wiem co ;( Jeśli już, to faktycznie wybierz SE :p