Galeria czyli wasze screeny z abyssa :)

Zaczęty przez Dev, Grudzień 24, 2007, 02:59:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

x3nomorph

Sk my love ;))

Tylko boli ze wedlug klanowiczow mojego klanu jedzie mnie PP i summony SH z 36lvl....
new future.

Gold dragoN

Placzesz nad tym all time... Powiedziala tak tylko 1 osoba ;)

Zeby nie bylo offtopu:

Sorry za jakosc, ale to byly warunki polowe ;)

http://img247.imageshack.us/img247/9892/shot00005yv8.jpg
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

AyGo

+WTB Sex ;P

Jak na kata i na ten lvl to ladny kryt z TSS ;):D
AyGo

Ulv

zabawa na x300. Przerwa od żmudnego expa na stukrotnie mniejszych ratach. A ES to postać, którą najprzyjemniej mi się gra na high ratach tuż po gladzie, co wszystkich kładzie.

NightBird

Cytat: newmateusz w Styczeń 22, 2008, 10:42:49 PM

Jak na kata i na ten lvl to ladny kryt z TSS ;):D

coz to za buteleczka many ?

takie gowna sa na abyssie ?
takie gowna beda na tym nowym serwie X5 ?
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

zulek

tak to jest mana durg...  :P bardzo straszna potka w ciągu 15 sek odnawia cale 50 many (tak na oko) albo nawet mniej więc ich wydajność jest naprawde kosmiczna zwłaszcza że zajmuje to 15sek :P a co do x5 to nie wiem czy tam będzie moze tak a może nie :D
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

NightBird

a juz myslalem ze zagoszcze tam ale jak to jest jakis Random edited server a nie na oryginalnych zasadach to nie ma sensu...
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

AyGo

Ty chyba nie wiesz co mowisz oO Mana drug odnawia Ci mane 2x wolniej niz bys siedzial, z tym ze nie siedzisz :P Zostan sobie tam na tym swoim DEXie i nie pier.... glupot o Abyssie miszczó... BTW to temat o screenach a nie o Twoich wywodach o mana drugsach... Go away...
AyGo

NightBird

Cytat: newmateusz w Luty 13, 2008, 10:31:27 AM
Ty chyba nie wiesz co mowisz oO Mana drug odnawia Ci mane 2x wolniej niz bys siedzial, z tym ze nie siedzisz :P Zostan sobie tam na tym swoim DEXie i nie pier.... glupot o Abyssie miszczó... BTW to temat o screenach a nie o Twoich wywodach o mana drugsach... Go away...

co mnie to opbchodzi czy sie odnawia 2x czy 100000x gorzej ... wazne ze jest cos czego w grze zatytulowanej LINEAGE 2 byc nie powinno..

Wyrazilem swoja opinie . Jak ty nie potrafisz szanowac opini innych uzytkownikow forum i wyjezdzasz z bluzgami to zegnam z forum bo to nie miejsce dla takich ludzi.
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Dev

Nightbird - jest duza szansa ze na x5 nie bedzie tych buteleczek, na The abyss x1ich nie ma :]
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Skik

watpie, zeby byla taka szansa ;]
na x3 sa, a to ma byc podobny server, choc nie wiem w czym problem, bo to praktycznie w zadnym stopniu nie wplywa na gre, w oryginalnym l2 sa tez inne raty, za konta trzeba placic przez co nie ma tyle boxow i nie sciga sie botterow - znacznie bardziej to rozni gre na priv od oficjala niz takie poty

Dev

No to nightbird jedyne co ci moge polecic to x1 ktory jest teraz calkowicie free. Jest dosyc wyludniony no ale nie ma mana pot i jest chyba najlepszy balans rat (bo sa retaikowe ...)

NightBird

Chcialem zawitac na nowy serwerek ale skoro ma byc to modyfikowany serwer to wole skoczyc na retka.
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Dev

CytatChcialem zawitac na nowy serwerek ale skoro ma byc to modyfikowany serwer to wole skoczyc na retka.
Do czego cie zachecam i polecam, ale na porawde potki na abyssie to prawie zadna  rozncia i uwierz mi :P

Kll

No takim spsem jak jest zalaczone chodzenie + te potki, to mana regeneruje sie o wiele szybciej niz siedzac i masz o wiele wiekszy regen many, niz na innych serwerach retail like, badz oficjalnych, a to juz jest custom shit IMO. :wink: Jeszcze za czasow c4 bardzo dawno temu tylko przez ta rzecz zrezygnowalem z gry na abyssie.
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Skik

hehehe, dziwnie to wyglada z "ust" gracza priva :P

zaloze sie, ze nawet za czasow full c4 serverow, czesc rzeczy nie dzialala dokladnie tak jak na retailu i nikt na to nie narzekal, bo nie zmienialo mechaniki gry tak samo jak te poty

Kll

Wiesz, ja mam swiadomosc, ze privy to nie off i sa roznice, ale po prostu lubie grac na privach co staraja sie jak najbardziej zblizyc do retaila, a przez te potki to moim zdaniem mechanika byla zmieniona. Z mojej strony juz koniec offtopa :P
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

NightBird

lepiej zeby cos co dziala na offie nie dzialalo
niz jak ma dzialac cos czego na offie nie ma..
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

rothen

Po co drążyć dalej temat o mana drugach na abyssie.. Są tu i koniec.. Komu to przeszkadza niech poszuka dla siebie innego serwera, komu natomiast to nie przeszkadza niech zostanie i gra tu..
BTW to jest topic o screenach z gry, a nie o mana potkach, czy jak je tam nazywać....

AyGo

Cytat: NightBird w Luty 14, 2008, 03:04:28 PM
lepiej zeby cos co dziala na offie nie dzialalo
niz jak ma dzialac cos czego na offie nie ma..
Chcesz ponarzekac zaloz sobie temat o potkach a nie spamuj nam w screenach... Grasz na DEXie to graj skoro jets dla Ciebie (tak sadze) o niebo lepszy i pewnie nie ma mana potkow... Nie dziwie sie ze masz napisane "upierdliwy literat"... Nie chcesz tu grac - nie graj nikt, Cie nie zmusza i nie bedzie zmuszal... Idz sobie nawet na retail wtedy poczujesz prawdziwe L2:)

BTW NightBird szanuje wypowiedzi innych uzytkownikow, a to ze mowie/pisze co mysle to taki jestem i nic nie poradze na to ze Cie to boli...
AyGo

[czesiu]

[czesiu]

jimmeen wariat :PP

RunToBeFast

x3nomorph

new future.