Witaj
Gość

Wątek: Problem  (Przeczytany 3644 razy)

• Pochwał: 2

Problem
« dnia: Styczeń 06, 2008, 10:39:40 am »
ostatnio postanowiłem sobie pograć na abysie ściągnąłem patcha zainstalowałem zrobiłem upadate te absyowe, tylko teraz mam inny problem bo poza abyssem żaden inny serwer nie chce mi działać reinstal l2 nic nie pomaga host tez mam zmieniony i jak nie jest zainstalowany patch abysa to mi gem guarda wywala cały czas, miał ktos może podpobny problem na abysie i wie jak go rozwiazac?
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

• Pochwał: -5

Odp: Problem
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 06, 2008, 01:06:06 pm »
ee temat źle nazwany ?a tak do błędu wracając to,to bodajże nie możliwy problem

Po co temat zamieściłeś tu jak tu zaglądają ludzie którzy aktualnie grają na abyssie moim zdaniem nikt Ci nie odpowie bo nie przeczyta tego osoba która kiedyś grała na abyssie :|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2008, 01:08:13 pm wysłana przez Ord »

• Dev
  • Super Moderator

• Pochwał: 16

• Ryl to faja
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 06, 2008, 03:51:16 pm »
nie powinno tak byc, zrob uninstal i juz ^^
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 53 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

• Pochwał: 3

• ;]
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 06, 2008, 05:04:31 pm »

Po co temat zamieściłeś tu jak tu zaglądają ludzie którzy aktualnie grają na abyssie moim zdaniem nikt Ci nie odpowie bo nie przeczyta tego osoba która kiedyś grała na abyssie :|

Co ty chlopie w ogóle piszesz;./ Co ci w ogóle nie pasuje;/ Chlopak ma problem i mial prawo tutaj napisac bo problem zwiazany jest z tym serwerem wiec Ty stfu;/ Masz czlowieku jakies kompleksy czy co?

Wracajac do tematu rzeczywiscie dziwny problem i normalnie uninstal albo reinstal powinno pomoc O_o @_@
AyGo

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 07, 2008, 12:01:07 am »
Ostatnio po zmianie serwera też miałem jakieś dziwne errory z GG. Np. uruchamiam grę, wyłączam i za 2 min GG error  :shock: . W moim przypadku to firewall od Windowsa sobie "nie radził" (SP 2) ,zainstalowałem zwykły darmowy Kerio Personal Firewall i jest wszystko ok jak na razie.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 07, 2008, 12:02:48 am wysłana przez Przemo »

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 07, 2008, 09:46:52 am »
Moj znajomy tez mial ten problem,nie mam zielonego pojecia dlaczego tak sie dzieje ale mu pomogl któr z rzedu reinstall lineage albo jesli masz wolna dluzsza chwile czasu i gdzy bedziesz mial checi zrob reinstall systemu to musi pomóc
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 07, 2008, 11:14:36 am »
Wyczysc rejestr pomiedzy instalacjami - uzyj jakiegos RegCleanera albo "cos" podobnego - ja mam Ashampoo - jest swietny.

« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 07, 2008, 03:29:03 pm »

Co ty chlopie w ogóle piszesz;./ Co ci w ogóle nie pasuje;/ Chlopak ma problem i mial prawo tutaj napisac bo problem zwiazany jest z tym serwerem wiec Ty stfu;/ Masz czlowieku jakies kompleksy czy co?

Wracajac do tematu rzeczywiscie dziwny problem i normalnie uninstal albo reinstal powinno pomoc O_o @_@
tak,mam kompleksy

• ;]
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 07, 2008, 03:37:12 pm »

tak,mam kompleksy
Nie bede nawet pytal jakie ale przestan juz pisac takie twierdzenia;/ Bo ja tu akurat nie widzialem nigdzie naruszenia zasad dzialu...
AyGo

« Odpowiedź #9 dnia: Styczeń 07, 2008, 03:40:48 pm »
Panowie - wystarczy ... odpowiadajcie na pytanie - albo przeniescie sie na PW.

• Dev
  • Super Moderator

• Pochwał: 16

• Ryl to faja
« Odpowiedź #10 dnia: Styczeń 07, 2008, 05:59:50 pm »
Panowie - ja będe decydował czy dany post jest nazwany poprawnie, czy jest zgodny z tematem, więc proszę nie bawić się tutaj w moderatora bo ja i Koszalek jesteśmy od tego. Dziękuję ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 53 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

« Odpowiedź #11 dnia: Styczeń 11, 2008, 07:24:40 am »
A Meyko ?
« Ostatnia zmiana: Styczeń 11, 2008, 04:04:39 pm wysłana przez Ord »

• ;]
« Odpowiedź #12 dnia: Styczeń 11, 2008, 06:23:45 pm »
Meyko tez...
AyGo

« Odpowiedź #13 dnia: Styczeń 11, 2008, 06:31:47 pm »
NIE! nie odpisuj to był offtop a za to dostalem -

« Odpowiedź #14 dnia: Styczeń 11, 2008, 07:21:12 pm »
Ord - jak sobie zyczyles - dostajesz 2 warny za wyedytowanie 2 moich komentarzy,
razem -5 i dziekujemy panu za udzial na forum ;).

• ;]
« Odpowiedź #15 dnia: Styczeń 11, 2008, 09:10:29 pm »
Ja tylko odpowiedzialem na jego pytanie :( To sie robi na forum, odpowiada sie...
AyGo

« Odpowiedź #16 dnia: Styczeń 16, 2008, 11:34:20 am »
Jako wyjasnienie:

A Meyko ?

/.....
- czy to jest Twoja odpowiedz na postawione w tym temacie pytanie? - jesli tak, to pomylil ci sie temat
- chcesz mnie sprowokowac? - jesli tak - to wlepie ci z checia tego 3 "-" - bedziesz mial blizej do bana
- kolejny offtop? - smieciarzy usuwamy z forum systematycznie - jak tak dalej bedzie to predzej czy pozniej tez tam trafisz
- chcesz nabijac posty? - nie w moim dziale!

Czyli 4:0 dla mnie - forumowy troll (przynajmniej w tym temacie) dostaje, jako nagrode pocieszenia minusa - pozdrawiam - Koszalek.
....

chce jescze jedengo

/jezeli masz pretensje o "-" to po tej uwadze:

Panowie - wystarczy ... odpowiadajcie na pytanie - albo przeniescie sie na PW.

powinienes zrozumiec, ze dalszy offtop bylby bledem ;)

a jezeli chodzi o twoje zyczenie to "-" nie dostaje sie "na zamowienie" - musisz postarac sie o niego
masz minimum 3 mozliwosci:

1. wyedytuj tego posta - usun moje uwagi
2. zachowaj sie nieregulaminowo / wulgarnie / obrazliwie - np. wobec mnie
3. odpusc sobie - nie mam ochoty na takie przepychanki ;)

pozdrawiam Cie i zycze udanego uzywania naszego forum - zrob sobie i innym lepiej ;)

I teraz juz calkiem powaznie - koniec Offtopa - wszystko, co nie zwiazane z tematem: PW

Koszalek

I jak juz wspomnialem - koniec offtopa i nie chce dyskusji na inny temat niz w tytule :P