Witaj
Gość

Wątek: Czy balans Dex- to nie jest czasem C4  (Przeczytany 7068 razy)

• Pochwał: -1

Odp: Czy balans Dex- to nie jest czasem C4
« Odpowiedź #25 dnia: Styczeń 21, 2008, 01:56:49 pm »
widzisz ja na retailu grałem prawie rok i wróciłem na priv..Być może nie dałem rady,  zresztą kogo to obchodzi, teraz gram an dexie i mam z tego większą frajdę niż z farmienia na retailu, albo z patrzenia jak mi walker chara leveluje.
League of Legends

• Pochwał: -4

« Odpowiedź #26 dnia: Styczeń 21, 2008, 02:46:15 pm »
CZy ty wiesz o czym mowisz, czy naczytales sie wypowiedzi ludzi ktorzy na off nie grali albo nabili 50 lvl i odeszli?

Wydaje mi sie mam respekt, ale to nie z powodu grania na off, tylko znajomych i nieobliczalnej natury.

Jak juz pisalem chcialem byc mily i chce was nawrocic zblakane owieczki na jedyna sluszna droge, ktora jest granie na retail

może jak jesteś taki kozak z retka w każdym topiku to rzuć nam jakiegoś frapsika jak ten twój sh się bawi na bartzie, zobaczymy jak jest różnica w pvp między Ambereye z bartza a tym co grają na Dex-ie:P
Swarm Member

Luna- 6x HE

« Odpowiedź #27 dnia: Styczeń 21, 2008, 03:54:51 pm »
fenrirus; robisz sie nudny, rly

• Pochwał: 0

• Natchniony moca wiatru
« Odpowiedź #28 dnia: Styczeń 21, 2008, 04:53:44 pm »
CZy ty wiesz o czym mowisz, czy naczytales sie wypowiedzi ludzi ktorzy na off nie grali albo nabili 50 lvl i odeszli?

Wydaje mi sie mam respekt, ale to nie z powodu grania na off, tylko znajomych i nieobliczalnej natury.

Jak juz pisalem chcialem byc mily i chce was nawrocic zblakane owieczki na jedyna sluszna droge, ktora jest granie na retail

może jak jesteś taki kozak z retka w każdym topiku to rzuć nam jakiegoś frapsika jak ten twój sh się bawi na bartzie, zobaczymy jak jest różnica w pvp między Ambereye z bartza a tym co grają na Dex-ie:P

Nie mam miejsca na dysku na krecenie frapsow ;/, ale napewno kiedys jakiegos zrobie, teraz mam na glowie sesje.

Btw: lubie draznic ludzi

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

• Pochwał: -4

« Odpowiedź #29 dnia: Styczeń 21, 2008, 05:24:37 pm »
Nie mam miejsca na dysku na krecenie frapsow ;/, ale napewno kiedys jakiegos zrobie, teraz mam na glowie sesje.

nie musi być twój frapsik przecież, tylko chciałem zobaczyć to uberskillowe party magów AE z retaila z twoją osobą w tle, mam dość oglądania "jednoprzyciskowców":P
Swarm Member

Luna- 6x HE

• Pochwał: 20

• Ja jestem King Bruce Lee karate mistrz
« Odpowiedź #30 dnia: Styczeń 21, 2008, 05:36:29 pm »
Spokojnie, kazdy kto gra juz troche w l2 wie, ze nie dziala wiele rzeczy z retaila, a te, ktore sa w polowie dzialaja inaczej niz na retailu.
Jesli graja to widocznie im to nie przeszkadza, a niektorzy pewnie ciesza sie z takiego stanu rzeczy

I to jest nasz dobrowolny wybor wybierajac Priva zgadzamy sie z tym ...
Jednych nie stac na oplacenie 40zl miesiecznie na jakas glupia gre...
Inni nie maja czasu grac na rate 1x ... dlatego graja na Mid rate a nawet na 4x to juz robi roznice...
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

• Pochwał: 0

• Natchniony moca wiatru
« Odpowiedź #31 dnia: Styczeń 21, 2008, 08:29:49 pm »

nie musi być twój frapsik przecież, tylko chciałem zobaczyć to uberskillowe party magów AE z retaila z twoją osobą w tle, mam dość oglądania "jednoprzyciskowców":P

Tylko ze w AE nikt nie kreci frapsow, jest podobno jeden, jak od nas party na hs rozwalilo 3 z ally aurora, ale sprawa jest taka ze tego nawet ja nie widzialem, bo osobie ktora to krecila nie chcialo sie go obrabiac i slad po tym frapsie zaginal.

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

« Odpowiedź #32 dnia: Styczeń 21, 2008, 09:21:50 pm »
Ja tam gram na dexie, tylko ze wzgledu na community, bo reszta to jak na kazdym privie jest gorsza niz na offie, ale ze wzgledu na ludzi mam na dexie fun z gry. A tak jesli chodzi o frapsy uber party magow, to z teona chyba abyss kilka na livepvp dal.
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired