Clan...

Zaczęty przez Pavel, Kwiecień 29, 2005, 11:23:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pavel

Nie ma questu wystarczy że wydropisz Proof of Blood z Bloody Queen.
Aki -> Swordsinger -> Eureka -> Invisible -> Giran Castle

mathew3

a gdzie wykupic Clan Hall ?? u kogo ?? za ile ?? co trzeba miec zeby go posiadac procz 2 lvlu :D bo mamy juz 4lvl klanu

a po 2gie czy moglby ktos opisac po polsku questa na 5 lvl klanu ?? bardzo bym byl wdzieczny albo chociaz w skrocie co zrobic :))

z gory dzieki :D  p
  • zdrofka

jankus

musisz z kims pogadac [beeep]ac imperialgatekipera wazne zebys ty dobil jako CL. znowu pogadac i masz 5 level klanu :P
lineage 2 to jedna z najlepsych gier jakie spotkalem do tej pory . gram na eternitytek i serdzecznie wszystkich zapraszam ^^

mathew3

spoko mam juz 5 lvl klanu a ptanie o Clan Hall dalej aktualne :D skad go wziac ?? za ile ?? itp zwiazane z nim

celestin

Gdzie moge wykupić Kryjówke ??? dla klanu i czy morzna kupic Proof of Determination czy tylko morzna to zdobyć qestem ??  :unsure:
Elf-Fighter/scout LvL 42
Klan:LigaCieni LvL 3 info o klane.
Gram na Lineage13 L2/C3
Hobby R.i.P
http://img125.echo.cx/img125/6135/syg9bp.jpg' border='0' alt='user posted image' />

Matti128

Mam prośbe czy mogł by ktoś dać opis przycisków klanowych jakie są w c3?

NOOBWARS SERWER (już kończe z tym serwerem)
HUMAN Dark Avenger
LEVEL: 48 zdelevelowany do 47
NICK: MAGNATOS
CLAN: Cohortes (aż Defito zacznie robić pożądki)

Z wielkim żalem informuję iż Magnatos na NOOBWARS jest R.I.P. Zaczynam gre na C3 ale tam te

Pavel

A czy mógłbyś podać ich nazwy ?? Wtedy łatwiej je będzie rozszyfrować :)

dozer181

ja nie wiem do czego sa te komedy
Privileges
Authorize
prosze mi je opisac
mam  je na titanie w c3

DarkMaster

Witam. Mam problem z questem na 5 lvl klanu... zbieram te jajka i nie moge znalezc jeszcze 1 krasnala ;/ Gdzie on jest?:D cya
ehkm...:
HawkEye  lvl 71, BlackDown (Rekrutuje)
Warcryer  lvl 53, No Clan
Bishop      lvl 52, Jakis Canadyjski
Abyss Walker lvl 65, No Clan
SpellSinger lvl 52, No Clan

Smrodek

Czy jeden klan może posiadać więcej niż jeden zamek?

dozer181

Pavel

Jeden klan więcej zamków ??? Pierwsze słyszę, wiem że jedno ally może ale że jeden klan. Mógłbyś to wyjaśnić dozer.

Thorus

Jak np mam do wyrzucenia 2osoby z clanu to wtedy mam kare 10 dni czy 5. Bo mam do wyrzucenia 5 osób  i jakby sie kary sumowały to musiałbym czekac 25dni :/

Skrzat

nawet jakbys caly klan wyrzucil to mialbys 5 dni..
Skrzat to faja....

Ustaw w swójej sygnaturce i pomóż Skrzatowi zdobyć dominacje nad światem

shimonic

Najlepiej jak poprosisz żeby same opóściły - wtedy nie będzie kary...

Xeno

sorki ,ze sie tak wcinam ,ale czy moglby ktos mi dac strone (moze forum) z polskim tlumaczeniem questow na 4lvl klanu i 5lvl ?z gory wielkie thx ;)

Szukam ludzi ze starego klanu z Katsu !!! jak cos to piszcie na nr. gg : 1402305

shimonic

A co zrobić kiedy wszystkie clan hall są wykupione - da się je jakoś zdobyć inaczej (coś a la castle siege, ale do klanowych kryjówek)?

Thorus

Tak mozesz zapłacic wiecej kasy i bedzie kryjówka twoja :D

kasik_pl

a co trzeba zrobic zeby z lvl 0 przejsc na 1??

Smrodek

Idź do obojętnie jakiego Grand Mastera i on już ci powie   : )~  (Chyba że angielskiego nie znasz, ale wtedy też ci powie, tyle że nie skumasz  :D )

KWildner

Kurcze nie wiedzialem jak awansowac na 1lv klanu a teraz juz wiem :D. ale zostal jeden problem czy jest moze stronka gdzie sa te wszytkie qesty przetlumaczone na PL?? A moze ktoś bedzie tak miły i przetłumaczy je swoimi slowami. Mysle że w ten sposób pomozwe dla wielu osub  :D z góry thx

alex92

Co zrobic gdy dismis nie dziala???bo ja jak proboje kogos wywalic to mam  cos w tym stylu:
you are not a clan member
failed to expell clan member
Nick: GalbatoriXPL

Rasa: Human

Klasa: Dark Avanger

lvl: 62 (idzie w górę)

Klan: XFighterS(chyba go rozwalę)

Server: L2x Titan

AKTYWNY

--------------------------------------------------

Nick: AlexPL

Rasa: Dark Elf

Klasa: Abyss Walker

lvl: 66

Klan: brak

Server: L2x

shavorz

Witam jestem tu nowy mugl by ktos powiedzieć   jak zalatwić zamek albo jakis guild hall dla klanu ???