Może kiedyś był fajny ten server gdzie nie bylo zadych mutantow i nikt nie mial praktycznie rb biżki. Teraz kilka osob na valakasa, kilkadziesiat antka, kilkaset baiuma i wiele wiecej ant q i zakenow. W dodatku zrobi mutanta + bron +16 ( z donate, żal....) i jedna osoba wybija całe party z healerem... a widziales zeby łucznik maga za 5-6 k od przodu hitnal na jakims innym servie? jedynie na dragon network.Tam nawet nie oplaca sie robic jakiegos tanka bo i tak nic nie zrobi jak hate aura nie dziala...
oj nie przesadzaj, rb jawerly jest duzo bo serw dlugo istnieje to chyba normalne.. gdzies w obieg to musi wpadac
Co do donate, nie wiem czy wiesz ale na dragonie juz od dluzszego czasu nie kupisz broni +16, ost powstaly 4 draco +16
ale zrobione z BEWS mozliwe ze na jakims bugu ale na pewno nie z donate, wystarczyło kupic duzo BEWS na poczatku ost eventu gdzie byly jeszcze po 1bews=1 dc Powiedzmy ze zuzyl 400 bews=400dc ale z tego co wiem te +f+16 poszly za 800 dc to i tak sie oplacalo..
kotenka i elcharro nie moga juz summonowac itemow w grze.. to takie zabezpieczenie od draka, ale za to obaj Gm pomagaja jak mpoga farmic LOD'OM
piszesz ze lucznicy wala magow po 6k jasne sam nie raz tak zabilem maga ale wez pod uwage to:
JA:
He/pp broń db+f+10 jawerly boss+ tatteosian wale w maga (ubranego w a grade set) normalne hity po 600-700?
z luku s grade +10
a taki mag np. sps/ee z SOM+a (a grade) w moj set jawerly po 1,300? a nie raz dostalem crit po 7-10k i padam tez po jednym strzale, wiec jakis balans jest
no i niestety sie przyjelo ze na mass pvp i siege tylko postacie walczace na dystans maja jakies szanse
a juz po ost obnizeniu atk speed i crit u TH watpie by ktos chcial grac daggerem
Co do Ol/xx to wiesz coraz mniej osob tym gra bo elcharro juz powiedzial ze zlikwiduje po 2 mastery u niego
a mozliwe ze w c6 tez mu drake cos obetnie bo faktycznie postac 1 vs 1 jest ciezka do pokonania, ale za to na siege tylko do
uzupelniania cp sie nadaje