Inspector / Judicator - Subclass

Zaczęty przez fedur, Styczeń 30, 2008, 07:47:15 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

TruTherion

No z tymi buffami obronnymi to raczej żart był, ale fak faktem lepiej dodać dodatkowy buff do ataku, niż 2 obronne...

Ile trwają buffy inspectora?

myha

jest dokładnie odwrotnie niż piszecie nikt nie daje gm na pvp tylko gs bo każdy woli def niż atack, nikt nie bierze zerka a skill jest traktowany wręcz jako debuf(patrz możliwość rzucenia go tylko na swoje party)bo odejmuje defensywę, w party z sws i bd rezygnuje się często z dance of warior a earth/wearding zawsze idzie
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Zarean

Dobra, wiem, że ogółem ludzie biorą GS, a z zerka się już nawet podczas koksu nie korzysta zbyt często, ale i tak jest to bardziej ustawione na ofensywę(patrz jak rzuca się dance/songi jak mamy swsa i bd w pt[2-3 od swsa, reszta od bd]), poza tym przy wyborze np. u łucznika: jeden slot, shield czy focus, oczywiście, że weźmie focusa, bo więcej z tym zdziała, bo i tak jak wpadnie w target to długo nie postoi.

Shen

TruTherion

Obiło mi się o uszy, że 2min ale w żaden sposób nie mogę tego potwierdzić jak na razie.

Majes

Powiedzcie jeszcze czy klasa Inspectora jest dostępna także dla Female Kamael? Czy jeśli gram female Soul Breakerem będę mógł zostać Inspectorem?

Zarean

http://www.lineage2.com/Knowledge/race_kamael_changejob.html

To powinno rozjaśnić ci umysł i odpowiedzieć na twoje pytanie.

Ale dla świętego spokoju: Tak

Shen

swoja droga to przegiecie ze mozna wziac ta klase dopiero na 3 sube, istnieja juz jacys Inspectorzy na offie?

Frohike

Shen

z tego co czytalem na forum offa to na trzecia, jak mam berserkera to musze zrobic > soul breakera > arbalestera i dopiero potem inspectora

Frohike

Możliwe, chociaż ja słyszałem, że trzeba mieć Kamaela 75 main i 75 suba i już można brać Inspectora :)

slon

Inspectora bierze sie jako 3 klase postaci czyli druga subke :)
?? Serfer kor

Majes

Ok, dzięki.

Widzę że klasy te występują u obu płci chociaż, nie są połączone kreską - czyli z czasem pewnie doczekam się Judicatorki  :)

slon

Nie sa polaczone kreska dlatego, ze nie wywoadza sie z zadnej pierwszej profki.
?? Serfer kor

Shen

buffki inspectora sa przegiete, Protection Instinct lvl 1 daje jakies 1200defa i 900m.def, ale trwaja one tylko 10 sekund a reuse to 5 minut  :shock:  zrobilem berserka dla tej klasy ale chyba czas na reroll

slon

Cytatale chyba czas na reroll
Podobno ciezko Ci sie ekspilo zerka, wiec gl z tk:)
?? Serfer kor

myha

odświeżę trochę temat bo te informacje co tu są już są raczej stare i w sumie pewnie złe każdy coś innego pisał a tak naprawdę wtedy jeszcze nikt nie wiedział jak to działa bo na retku chyba jeszcze nikt nie miał tej postaci
wiec mam pytanie ile dają(najlepiej dokładnie w % czy tam w wartości) jaki resue i jaki czas działania maja buffy inspectora, interesuje mnie tylko informacja z retail
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

slon

Cytat: myha w Luty 10, 2009, 12:31:27 PM
odświeżę trochę temat bo te informacje co tu są już są raczej stare i w sumie pewnie złe każdy coś innego pisał a tak naprawdę wtedy jeszcze nikt nie wiedział jak to działa bo na retku chyba jeszcze nikt nie miał tej postaci
wiec mam pytanie ile dają(najlepiej dokładnie w % czy tam w wartości) jaki resue i jaki czas działania maja buffy inspectora, interesuje mnie tylko informacja z retail
Jak skoksam jeszcze jedna sube, to powiem. Be patient!:D NC Soft ze swoimi zasranymi pomyslami ssie pale.
?? Serfer kor

DonK.

jest juz ktos w stanie napisac cos wiecej o nim? poki co same brednie tu :)
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Alarion

2 rodzaje mocnego party reachergu, 1 ultima dla party, 1 uber buff na m. atack, cast speed i m. crit rate co sprawia, że nukerzy mogą na te kilkanaście sekund po prostu masakrować. Śmiem twierdzić, że w melee PT już takiego potencjału dużego nie ma, ale też na bank się przyda, jak jest ogarnięty, a brakuje kogoś w ten 4 slot dla DD/SE/Locka.

Piszę to na podstawie gry w party z judaszem podczas bicia kilku raid bossów, bo kumpel miał go akurat na 78 wykoksanego.

Do solowania słabiutki raczej, więc stricte pod party.

i to chyba wsio...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

DonK.

a jak ma sie czas trwania party buffow do ich reuse?
Hapszasin

Alarion

uhm, to trwało jakoś około 15 sekund, a re use miało około +5 min jakoś, albo dłużej trochę... a może 10 minutek. nie pamiętam dokładnie, ale może ktoś inny się wypowie...

Cat Drama Maker

DonK.

party buffy:

Vampiric Impulse (52/64/72) - For 15 seconds, stirs up the bloodsucking urge and gives all party members the ability to recover as HP 80% of the standard short-range physical damage inflicted on the enemy.

Soul Harmony (70) - Empathizes with the souls of party members for 15 seconds to recover 200 MP per second, decrease P. Def. by 90%, and become unable to act. Consumes 20 Souls.

Magic Impulse (55/62/68) - Stirs up the magic urge to increase M. Atk. by 95%, Casting Spd. by 15%, and the rate of Prominent Damage occurring with damage magic by 300% for 15 seconds.

Appetite for Destruction (40/49/58) - For 15 seconds, awakens a party member's destructive instincts and increases P. Atk., critical attack rate and critical damage by 50%.

Protection Instinct (46/60) - Stirs up the defense instinct to increase P. Def. by 1800 and M. Def. by 1350 for 15 seconds.

lf confirm wartosci/reuse

Hapszasin

Alarion

Cat Drama Maker

bartek302

Tak piszecie o tych buffach, a może ktoś coś wie o debuffach  ? Na tej stronce można czytnąć http://lineage.pmfun.com/list/skill/c135/kamael-male-inspector.html ale nawet po angielsku czasem trudno załapać o co chodzi :?