Witaj
Gość

Wątek: Co się dzieje z postacią?  (Przeczytany 2707 razy)

• Pochwał: 0

Co się dzieje z postacią?
« dnia: Luty 17, 2008, 05:37:50 pm »
Mam BD na 72 lvl i nie wiem co sie z nim dzieje. Kiedy wchodze na konto postać leży !! Nie moge jej zaznaczyć ani odpalić. Czy ktoś miał taki problem ?

• Pochwał: 5

• DN forum staff member
Odp: Co się dzieje z postacią?
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 17, 2008, 06:29:51 pm »
Dostales bana i tyle ^^

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 17, 2008, 07:47:56 pm »
Jak jestes z dragona  to masz tu liste  moze sie znajdziesz  :P

http://www.dragon-network.net/banlist/dragon/

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #3 dnia: Luty 17, 2008, 08:49:14 pm »
btw. żeby nie zakładać nowego tematu
Expiłem z kumplem na BS, oczywiście z dualem, on miał PP, oczywiście przeszedł jakis ol ee który dostał od nas po dupie za 1 razem, (a za 2 nas pknął ;) ) i zrobił screna jak kumpel gra z PP na dualu i podał date, co się okazuje? że jakieś 3h później kumpel wchodzi na konto a jego postać hmm LEŻY, (nie wierzyłem, ale sprawdziałem i wiem jak to wyglada) poprstu dostał bana za to że na BS miał duala........

A teraz ogólnie, mysle że wiecie że na DN jest nowy GM, i stara się zrobić ten DN wmiare normalnym serwem, tylko coś mu to nie wychodzi bo zaczyna banowac boty i np w giran jest 10 osób a było 5k.... tak samo nie można odpalac duala, jezeli nie jest się na varce/ketrze... pffff to ja szczerze mam gdzies taki serwer, bo nie tyle się trudziłem żeby zrobić PP na 3rd, a teraz nie moge go używac..... brawo
Moim zdaniem ten nowy GM zamiast poprawić DN to go pogarsza.... teraz znów lecą bany za nic, powiem coś nie tak - ban, uzyje boxa - ban.....
Szczerze to mi się to nie podoba w ogóle i mam nadzieje że ten GM niedługo znudzi takie banowanie, bo nie widze sensu expienia th da, bez ciągłych bufów....;)

btw2
Thorns za co to się bana dostało? :)
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2008, 08:51:07 pm wysłana przez Morok111 »
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

« Odpowiedź #4 dnia: Luty 17, 2008, 09:34:20 pm »
a bota i duala nie mozna uzywac w ogóle czy tylko na quest arenach??

• Proz.Fot.Etc.
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 17, 2008, 09:55:20 pm »
zaraz wam wrzuce skirny z nowymi wiesciami , z kktorych wynika , ze mozna uzywac supportow :]

..::Provider::..

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #6 dnia: Luty 17, 2008, 11:16:29 pm »
Ja będę pierwszy ;p . Ale bez screenów.
Otóż MOŻNA Używać botów na pvp, rb, spoil.
Nie można tylko na quest areas (tzn. varka, ketra, woa, bs, hot springs)
No i nie można spamowaćbotem, i nie można pisaćwięcej niżw trzech liniach (LOL)

« Odpowiedź #7 dnia: Luty 18, 2008, 07:17:03 am »
no a  l2w  do pvp i RB na quest area? :-)  tez  mozna

btw  wczoraj 2 razy spekowalismy tego GM w 4 sepie :-)  chodzil i sprawdzal sale 
Nick  yourbro   hehe 

Spokojnie  nowy  to nadgorliwy.. tydzien i bedzie mozna, ja w piatek zrobilem nowa postacia calego questa na ketrze z BD na plecach  i jakos nie bylo problemow, wszedzie byc nie moze, dlatego zacheca ludzi do umieszczania screenow w baduser

@ a za spamowanie w aden  :P  ale tylko 24h
« Ostatnia zmiana: Luty 18, 2008, 07:21:24 am wysłana przez ThornsPL »

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #8 dnia: Luty 18, 2008, 08:13:42 am »
No ja nawet nie wiedziałem że to postać GMa i go pekowałem non strop jak się tylko pojawił xD ale bana chyba nie dostałem ;p
KasiraPL | Sagittarius/Hierophant 78/78 [Necromancer 76] | Noblesse | Dragon x15
K4s1r4   | Tyrant/Destroyer  78/78  |Dragon x15

« Odpowiedź #9 dnia: Luty 18, 2008, 02:08:17 pm »
HEHEHE Biedny GM, tylko walczy z wiatrakami ^^

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #10 dnia: Luty 18, 2008, 03:25:17 pm »
dobra dzięki za nika :) jak go zobacze gdzieś to napewno go pkne :D nie waznie czy dostane bana czy nie :)

btw
l2w też nie można niby używać;/ ale znajac życie to GM się znudzi niedługo i na DN znów powróci harmonia ;)
btw2
co to za GM jak nie może zmieniać maili i oddawać itemów :)
btw3
gdzie się daje screny z tym że ktoś używa boxa na questach? (ktoś mnie podkablował teraz ja chce tego kogoś podkablować ;) )
« Ostatnia zmiana: Luty 18, 2008, 04:49:16 pm wysłana przez Morok111 »
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

• Pochwał: 5

• DN forum staff member
« Odpowiedź #11 dnia: Luty 18, 2008, 05:04:43 pm »
Anyway sory za oftop, nie mozna juz maili zmieniac do kont? O__o?

• Proz.Fot.Etc.
« Odpowiedź #12 dnia: Luty 18, 2008, 05:34:18 pm »
YourBro na razie nie moze tego robic :)  a kotenka i elnubbo moga ;]

..::Provider::..

« Odpowiedź #13 dnia: Luty 19, 2008, 11:03:39 am »
Jak GM sprawdza że ktoś gra na boxie? na razie to słysze że rozdaje bany - bo ktoś zrobił screna i powiedział że to box, albo że sam GM biega i obserwuje innych graczy ?

« Odpowiedź #14 dnia: Luty 19, 2008, 11:58:55 am »
no to nie jest trudne.. wystarczy ze sprawdzi IP , 2 chary z tym samym IP = dual

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #15 dnia: Luty 19, 2008, 02:09:52 pm »
a jak to sie ma do kafejek internetowych, sieci w blokach?
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

« Odpowiedź #16 dnia: Luty 19, 2008, 03:23:22 pm »
kazdy komp w kafejce czy sieci lokalnej ma swoj  IP  :P 

IP = niepowtarzalny numer przypisany każdemu urządzeniu w sieci komputerowej - zarówno tej lokalnej, jak i w Internecie

« Odpowiedź #17 dnia: Luty 19, 2008, 07:04:21 pm »
Ale nie jest tak do konca. Mam 2 kompy w domu podłączone do rutera, gram razem z bratem i wiem ze wewnętrzne IP w sieci LAN są 2 ale 1 IP wychodzące z rutera. Już nie jest to pierwszy raz gdzie gram z bratem a tu nagle zonk BAN, za multikonto albo coś innego (BOX-a)

« Odpowiedź #18 dnia: Luty 19, 2008, 11:52:45 pm »
Dokładnie. IP w sieci lokalnej mogą się powtarzać w każdej sieci tak samo, a IP wychodzące z Routera, Liveboxa, serwera, czy innego badziewia(zewnętrzne) jest jedno dla każdego łącza z internetem.

IP = niepowtarzalny numer przypisany każdemu urządzeniu w sieci komputerowej - zarówno tej lokalnej, jak i w Internecie
Pierwsze 2 litery powinieneś zastąpić: Adres MAC => Każda wyprodukowana karta sieciowa ma swój niepowtarzalny MAC, i nie można go zmienić w przeciwieństwie do IP ;p

• Pochwał: 1

• OSmember!
« Odpowiedź #19 dnia: Luty 27, 2008, 07:28:28 am »
na shadow mamy nowego przewalonego GMa xD
biliśmy valakasa, a on wpada, pyta czy silny, po czym kiedy powiedzialiśmy, że łatwy zbuffował valka i musieliśmy iść do miasta xD następnego dnia poprawka w setup party i 25 min na valku ;D
ale bany sie sypią. Dużo graczy dostaje eternale ( np, beni - szkoda mi jego full +16 equip xD )

coś Ci GMowie nie ten teges

« Odpowiedź #20 dnia: Luty 27, 2008, 09:04:29 am »
Nie martw sie mati  na dragonie tez mamy nowego GM,  ja juz  3 x bana zaliczylem raz za spam w miescie 24h
i 2 x 160h  za exploit = expienie w 4s przez sciane (na NE/ee i BD)  :P

A co sie z benka sprzetem stało? 

EDIT:

Benitoz, ../../2008, RB exploit, GM Aizen

lol benek dostal ban forever za exploit RB?   czy tych gm poj...     smieszne troche
« Ostatnia zmiana: Luty 27, 2008, 09:45:35 am wysłana przez ThornsPL »

• Pochwał: 1

• OSmember!
« Odpowiedź #21 dnia: Luty 27, 2008, 09:36:40 pm »
sprostowanie ;) exploit na baiumie + 2 exploity wallshooting tego samego dnia, a już miał na koncie pending bana na 10 dni za inny exploit, uzbieralo sie i eternal. Itemy ofc straci, bo nie ma jak ich dać na inną postać ;P

dziś będzie rozmowa z p1ngiem, może na dragon przejdziemy :P

« Odpowiedź #22 dnia: Luty 28, 2008, 07:15:48 am »
na dragona?   a co juz tak słabo na shadow?  jak juz powoli koncze z L2..  juz nic mnie nie cieszy i nie chce mi sie grac  :?