Siege

Zaczęty przez Vyciorex, Marzec 18, 2008, 12:19:06 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vyciorex

Witam. Chciałbym wiedzieć, o jakich dokładnie godzinach są siege na Bartzie?

PS : WC nadal jest bardzo poszukiwanym bufferem? W sumie chciałbym berka zrobić, ale nie wiem, czy tak chętnie do klanu ich biorą :D.

Duna

rozpoczynaja sie 2-3 w nocy przewaznie. WC jak kazdy buffer zawsze jest potrzebny.

Vyciorex

2-3 w nocy, ale w sobote naszego czasu, czy w niedziele? Bo słyszałem, że w soboty 2-3, niedziela 23.00

montezuma

imo jak juz to frantz lub teon, bartz to nie tylko inne godziny sige to takze "primary time" kiedy ty spisz a wtedy najwiecej sie dzieje.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Vyciorex

Ja akurat bardzo dużo siedze w nocy ;).

Marc1n

No i najwięcej dzieje się w nocy naszego czasu na Teonie/Franzie, a w wypadku US serverów to nasz ranek. GL robienia pvp o 6-8 rano ;]
HATE ME MOAR!

pix3l

Kurde to biegam na pvp spiac/bedac w pracy? To mnie zaskoczyles, nie wiedzialem.
:O

Marc1n

Ta, z tą uwagą, że my napisaliśmy "kiedy się najwięcej dzieje". Przecież serwer żyje cały dzień i nikt nie mówi, że o innej porze dnia nie spotka się enemy ;]
HATE ME MOAR!

pix3l

To wiedz ze np na Hinde, mimo czasu amerykanskiego, wiekszosc graczy to ludzie z europy. Serwe najbardziej zyje w godzinach 17:00-2:00. Nie wiem jak na innych US serwerach....
:O

Lincral

prosilbym o szybkie info na temat siege czasu US serwer niejest wazny interesuje mnie tylko siege jest jakies siege dzis w nocy ?? o ktorej i na ktoym serwerze??

montezuma

Cytat: Lincral w Marzec 23, 2008, 09:57:48 PM
prosilbym o szybkie info na temat siege czasu US serwer niejest wazny interesuje mnie tylko siege jest jakies siege dzis w nocy ?? o ktorej i na ktoym serwerze??

nop, siege bedze za tydzien na wszystkich serverach oprucz frantz.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Lincral

aaaja przegapilem franza bo mnie gameguard blokowal :(

Marc1n

Na wszystkich ? Na Hinde też były dzisiaj :)
HATE ME MOAR!

Elenestir

Bardzo dużo ludzi robi teraz tak: Expią na bartzie bo to są pustynie :P mało botów i jak europa tam gra to ludzie śpią więc jeszcze lepiej ^^ a potem płacą ncsoft-owi i przenoszą się na Teon Franz :P i taka prawda ;p