Soul Breaker VS Tyrant

Zaczęty przez Ilcia, Marzec 21, 2008, 11:47:07 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

KaeriN

Wpierw musisz podejsc i go wbic ny?

Vanquish

Cytat: Rusoma w Listopad 06, 2009, 09:09:19 PM
Cytat: Leningrad w Listopad 06, 2009, 02:37:35 PM
Cytati teraz zasadnicze pytanie : SB ma wiecej niz 181 (na ww i zerku) speeda czy mniej?
+20 speed toggle

-45% speed cripple.
-30% Soul Web -20% Vortex oraz moze ukradziony rabbit/wolf ?

Kwadrat

Cytat: Rusoma w Listopad 06, 2009, 09:09:19 PM
-45% speed cripple.
cripple zmniejsza teraz speeda o 20%  :P

Cytat: Vanquish w Listopad 06, 2009, 09:44:28 PM
-30% Soul Web -20% Vortex oraz moze ukradziony rabbit/wolf ?
rabbit/wolf nic Ci nie da
btw w takim przypadku SB ma podobnego (troche wiekszego?) speeda od tyranta, co nic mu nie daje, potrzebowalby conamniej 15-20 wiecej

Vanquish

No racja totemy dzialaja z tylko fistami

ktos1994

Ta ta , ale jak byśmy ukradli króliczka , to nic by nam nie dał , ale tyrantowi też by już nic nie dał , bo nie będzie go miał , bo go ukradniemy ;D

Leningrad

Cytat: ktos1994 w Listopad 07, 2009, 09:23:46 AM
Ta ta , ale jak byśmy ukradli króliczka , to nic by nam nie dał , ale tyrantowi też by już nic nie dał , bo nie będzie go miał , bo go ukradniemy ;D
bo reuse ma taki dlugi ze nie wrzuci drugiego, ok

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

Ryuzaku

orlok na poprzedniej stronie podsumowal temat.

Mozecie se miec i 250 speeda, blink i warp > tyrant
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

Kwadrat

orlok

212 speed u mnie na oly buffkach. Nigdy nie zaczynam walki z tyrkiem od ud. Dopiero po 2 steel divinity i w tym czasie tyrek zazwyczaj rusza dopiero cp.

DonK.

niestety ale nie przetlumaczysz, chlopaki porobili postacie na privach gdzie kamaele dzialaja jak chca i wedlug tej wiedzy pisza takie cuda - podczas gdy na offie ludzie sie zastanawiaja kiedy w koncu bedzie nerf dla sb
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

orlok

Nie staram się przetłumaczyć czy przekonać. Po prostu opowiadam jak jest na offie. W tej chwili moje ally kontroluje oly. Mamy 26 hero. Paru przeciwników stara się przeszkadzać. Najgorszy z nich jest właśnie 83 kamael, którego mało kto potrafi pokonać a topowi gracze ze świetnym sprzętem wygrywają tylko od czasu do czasu.

Kwadrat

Cytat: DonK. w Listopad 07, 2009, 05:40:18 PM
niestety ale nie przetlumaczysz, chlopaki porobili postacie na privach gdzie kamaele dzialaja jak chca i wedlug tej wiedzy pisza takie cuda - podczas gdy na offie ludzie sie zastanawiaja kiedy w koncu bedzie nerf dla sb
lol'ed  :P
Cytat: orlok w Listopad 07, 2009, 06:13:23 PM
Nie staram się przetłumaczyć czy przekonać. Po prostu opowiadam jak jest na offie. W tej chwili moje ally kontroluje oly. Mamy 26 hero. Paru przeciwników stara się przeszkadzać. Najgorszy z nich jest właśnie 83 kamael, którego mało kto potrafi pokonać a topowi gracze ze świetnym sprzętem wygrywają tylko od czasu do czasu.
ale czy ktos sie kloci? ja jedynie widze kilku fanboyow SB, ktorzy twierdza ze SB > all zawsze i wszedzie, podczas gdy kilka wyfarmionych profesji kladzie go bez wiekszych problemow. to ze ludzie nie umieja grac vs SB, a polowa pr0 off playersow nie wie ze kfc ma mobilne ud to nie moj problem

Ryuzaku

ja tu widze tylko fanboia tyranta  z jakiegos lol serva ktory twierdzi ze wygrywa z dobrym sb =)
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

Nervoson

na jego serwerze tak jest wiec sie odczep!

Kwadrat

Cytat: Ryuzaku w Listopad 08, 2009, 03:16:30 AM
ja tu widze tylko fanboia tyranta  z jakiegos lol serva ktory twierdzi ze wygrywa z dobrym sb =)
epickie! rpg club lol serv, ok my mastah :>
Cytat: Nervoson w Listopad 08, 2009, 09:52:18 AM
na jego serwerze tak jest wiec sie odczep!
no wlasnie!

DonK.

rpg club lol serv, confirmed.
sb>tyr, dostales dokladny opis czemu sb wygra i jesli nie dociera trudno - nie wszystko w naturze rozwija sie rownomiernie.
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Kwadrat

Cytat: DonK. w Listopad 08, 2009, 11:30:12 AM
rpg club lol serv, confirmed.
sb>tyr, dostales dokladny opis czemu sb wygra i jesli nie dociera trudno - nie wszystko w naturze rozwija sie rownomiernie.
Cytat: orlok w Listopad 07, 2009, 06:13:23 PM
Na oly sb vs tyrant to dość wyrównana walka.
tego sie trzymajmy, nie chce mi sie juz nikogo do niczego przekonywac

x3nomorph

Ja mam pytanie, Orlok ty przypadkiem nie grasz na Bartzie w AE?
new future.

Leningrad

Cytat: x3nomorph w Listopad 08, 2009, 12:10:04 PM
Ja mam pytanie, Orlok ty przypadkiem nie grasz na Bartzie w AE?
to nie ten orlok, ten jest w CC na penixie ;d

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

orlok

Gram na phoenixie, tamten Orlok to zupełnie kto inny i chyba nawet inaczej się pisze jego nick. CC już praktycznie nie ma :( Jesteśmy teraz w Novie. Ale to skomplikowana historia. 

MrB1978

Ja troszke odświeżę ,bo tamte posty są dosc stare,a mnie interesuje wynik tego sptokania ;)

Chowder

skill SB co kradnie buffy wejdzie na playera z all epic jewel???

x3nomorph

Cytat: Chowder w Styczeń 09, 2010, 07:23:37 PM
skill SB co kradnie buffy wejdzie na playera z all epic jewel???

Cancel SB ma 1000000% land rate chociazbys nie wiem co na sobie mial
new future.

Azarael

True z steal:P wejdzie w każdego...niestety >.> nienawidzę tego. Sytuacja farmię sobie w spokoju a tu nagle wpada sb i ściąga buffa a miałem akurat Ol+wc z klanu buff i poszło się ekhm kilka buffów :P

tajemniczy122

Hmm , jestem przychylny bardziej pod SB (i głównie orlok mnie tu przekonał) , jednak co gdyby taki tyrant , miał dye +4Str/-4Con i +4Dex/-4Con , będzie miał Demon Splintery z Health (żeby trochę podreperować hp z -8Con) i gdyby miał certyfikaty : trigger haste , ud i celestial  i draco z PVP oraz będzie dosyć ogarnięty , to czy ma szanse pokonać średnioutalentowanego SB z Draco z PVP , FB z Focusem oraz będzie mieć certyfikaty : triger haste , focus i celestial . Kto będzie miał większe szanse na zasadach oly ??  Tak wiem , troche bez sensu i zagmatwane to , ale poprostu jestem ciekawy .