Witaj
Gość

Wątek: Nowy System Subowania postaci by DRAKE  (Przeczytany 6643 razy)

• Pochwał: 6

Odp: Nowy System Subowania postaci by DRAKE
« Odpowiedź #25 dnia: Marzec 26, 2008, 03:28:50 pm »
i też wbiłeś na dragona, pamiętam twoje wypowiedzi na temat jaki to syf na tym dragonie (wymieniłeś chyba wszystkie jego wady wtedy) i że nie masz zamiaru grać na takim serwerze, tylko do czasu aż Shadow wstanie i tyle ci na dragonie będzie widać, a tu proszę, nie tylko przeniosłeś się na dragona ale jeszcze go bronisz 

tak bo po powrocie na shadow po kilku miesiacach tam zrobil sie jeszcze gorszy syf..  oficjalne donate
na wszystko (bronie/sety/jawerly) +16  wiec z dwojga złego dragon był juz lepszy (bynajmniej mial duża liczbe graczy)
a ze juz mialem tam postac ( bez sprzętu) znowu, bo jak shadow ruszył wymienilem dragon > Shadow

ale masz racje szkoda tej dyskusji.. kazdy ma swoje zdanie i o to tak naprawde chodzi, jest duzo liczba serwów wiec kazdy moze wybrac, ja tylko jednego nie rozumiem skoro tu juz nie grasz to bez urazy nie wpadaj na forum Danego serwera by
BLUZGAĆ na niego  :wink:
« Ostatnia zmiana: Marzec 26, 2008, 03:34:33 pm wysłana przez ThornsPL »

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• Pochwał: 7

• True Asian Girls Lover
« Odpowiedź #26 dnia: Marzec 26, 2008, 03:30:24 pm »
to i ja sie wypowiem:

pamietam te czasy na DN kiedy miales b graty to byles szanowany, a graty tak samo, a o S gratach nie wspomne^^

ale wszystko sie zmienilo po tym evencie, dzieki ktoremu ceny DC spadly do 200kk gdzie wczesniej chodzily po 1kkk, moze i dobrze, moze i nie

« Odpowiedź #27 dnia: Marzec 26, 2008, 03:37:05 pm »
ale wszystko sie zmienilo po tym evencie, dzieki ktoremu ceny DC spadly do 200kk gdzie wczesniej chodzily po 1kkk, moze i dobrze, moze i nie
.. ale to zabrzmialo..  po evencie straciłem szacunek?  hehe :-) wiem wtedy zaczal sie serw sypac.. ogolnie od wprowadzenia DC
Juz wtedy nie grałem na SHADOW  :wink: ominał mnie ten "KRACH"

ale pamietam nasze pvp na colo zaraz po wbiciu suby przez ciebie.. o ile dobrze cie kojarze

kiedy miales b graty to byles szanowany, a graty tak samo, a o S gratach nie wspomne^^

ehh to były piekne czasy.. jeden z pierwszych setów A grade w C3..  oj ile ja sie musialem nalatac za glovesami NM :-)
potem jeden z pierwszych setów S grade po DOWN (afera FBI) za klate dalem Mj light set :-)

łezka sie kreci.. ale to był stary dobry SHADOW ..   MATIM, ELVIN  cos o tym wiedza.

A co do tego że jesteś za stary, no daj spokój, znam ludzi którzy mają po 30 (no offence dla graczy w tym wieku i starszych
29 w tym roku  :wink:  juz nie chodzi o sprzet, bo ze zgranym klanem to nie problem..  expic nie lubie :p
« Ostatnia zmiana: Marzec 26, 2008, 04:00:37 pm wysłana przez ThornsPL »

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #28 dnia: Marzec 26, 2008, 05:09:56 pm »
Nie rozumiem waszego płaczu..

ojj thorns nie udawaj że to fajny serwer, sam w to nie wierzysz nawet
« Ostatnia zmiana: Marzec 26, 2008, 05:25:29 pm wysłana przez Vigor »

« Odpowiedź #29 dnia: Marzec 26, 2008, 05:13:15 pm »
Jak juz powiedzialem serw nie jest idealny..

jest (był)  na pewno oryginalny,  z tego co sie nie myle Drake pierwszy wprowadził łaczone sub klasy..

dla jednych to + dla innych - 
« Ostatnia zmiana: Marzec 26, 2008, 06:31:55 pm wysłana przez ThornsPL »

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #30 dnia: Marzec 26, 2008, 05:25:18 pm »
to że som łonczone klasy na dn to fajna rzecz ale tylko poszeża granice miendzy graczami ale przez to serwer jest populary i co by nie bylo mozna na nic dobrze zarobic jak ktos jest pro
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

« Odpowiedź #31 dnia: Marzec 26, 2008, 05:41:19 pm »
to że som łonczone klasy na dn to fajna rzecz ale tylko poszeża granice miendzy graczami ale przez to serwer jest populary i co by nie bylo mozna na nic dobrze zarobic jak ktos jest pro

no mozna mozna  :D

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #32 dnia: Marzec 26, 2008, 05:50:15 pm »
Racji  jest  w tym nie ma co płakać jest tyle serwów , ale mnie nie chodzi o to czy łatwo czy  nie sam sprawdziłem jak trudno sie  gra na DN  Tyrant /Destro  + moja nowa postać  dual BOOt  3  dni  78  +  3 profka  :) i czy  nie serwer  pvp :) Horn tylko jest małym problemem  A  grade tańsze  od  B  grade .A to co  wyróżnia  gracza  i ma się za  synonim bogactwa  to nie  S  grade   haha tylko Satas  Hat  jedyna atrakcja tego serw  jak do tej pory .Wiec  nie chrzańcie  z e tak cięzko sie dorobić na DN  bronie ++++++++ moze  tak lae postać  dual Boot  idziesz spać i jest postać  ja zmierzam do tego ze  zabili we  mnie  szał tej  gry :)  przez  to ze  każdy łącznie ze  mną dostał mozliwosc  robienia postaci  jak  na ratach x  3000  :).Mysle  że  jeszce to wróci do normy póki co  będe się czujnie przypatrywał :) Co nie mówić założenie było że  postacie  są tak zróżnicowane iż każda uzupełnia druga a teraz   sam stworzę triple i ide  to nie  to :( :).Ale przyznajcie  gra przez to podupada  jej klimat to już mikroklimat :)Co do zarobku hm... dla mnieto  chorzy ludzie  jak kupuja  itemy  jak wspomniałem cobyś nie miał i tak gleba  jedynie na serwie  Drake nie leżał a reszta  no przyznajcie  sie  czasami  wkurza  nie  takie itemy  i  death  :) dlatego  jak wam sie udało znaleźć naiwnych to uwazam za najlepszy finał tej gry  to  gra i wystarczy  ze płace  za prad  :)

« Odpowiedź #33 dnia: Marzec 26, 2008, 06:01:25 pm »
ja jedynom rzeczą jaką robisz na tym forum jest to że poprawiasz moje błędy to gratulacje :P lepiej sie zajmij czymś normalnym i nie udawaj nauczyciela sprawdzającego dyktanda :P ale musisz przycnac ze i tak jest poprawa jeśli chodzi o muj 1 post :D

« Odpowiedź #34 dnia: Marzec 26, 2008, 06:31:13 pm »
ja jedynom rzeczą jaką robisz na tym forum jest to że poprawiasz moje błędy to gratulacje :P lepiej sie zajmij czymś normalnym i nie udawaj nauczyciela sprawdzającego dyktanda :P ale musisz przycnac ze i tak jest poprawa jeśli chodzi o muj 1 post :D

3+ 

no jeszcze 2-3 lata i mojemu synowi bede tak sprawdzał , wiec sie nie goraczkuj  :wink:

DN  Tyrant /Destro  + moja nowa postać  dual BOOt  3  dni  78  +  3 profka

No z dualami to juz bym uważał nowy GM ( a raczej Supervisior) ^yourbro^ lubi za to banowac jak znajdzie, lub jakis "miły" gracz cie podpie...
bb boty afk na BS/VARKA/KETRA/WOA/HS

Wystarczy zobaczyć liste.
http://www.dragon-network.net/banlist/dragon/
« Ostatnia zmiana: Marzec 26, 2008, 06:39:53 pm wysłana przez ThornsPL »

« Odpowiedź #35 dnia: Marzec 26, 2008, 06:56:33 pm »
Bot=Ban i tyle tak jak ban za duala i ja to popieram bo od razu milej sie gra jak niw widac botow :)
zebys mial cos do sprawdzania i poprawiania nie posze polskich znakow od tej pory :D

« Odpowiedź #36 dnia: Marzec 26, 2008, 07:07:25 pm »
Bot=Ban

nie do konca:

Rules:
_into quest area ( Blazing-TOI-Varka-Ketra-Shrine-4Sep etc etc etc) ONE support char is allowed only if u aren't subbed. Subbed char can't use support char;
_into all other area all can use 1 support char. 2+ support chars is 320h BAN.

by ^yourbro^  ^kotenka^  ^elcharro^

AFK boty wszedzie zakazane.

« Odpowiedź #37 dnia: Marzec 26, 2008, 09:13:18 pm »
a wy takie madre rzeczy gadacie o korupcji, o mutantach itp. a drake i tak tego nie slyszy i tak. jak wy tacy inteligenti jestescie to napiszcie to na oficjalnym furum DN a nie na forum zrobionym gdzies tam na jakiejs stronie sie zalicie nawzajem...

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #38 dnia: Marzec 26, 2008, 09:20:11 pm »
forum jest do gadania i wyrazania swoich opini :o ori posiedz lepiej nad slownikiem Thorns za poprawianie jego postow powinni Ci kasa sypnac :P na razie masz +1 ode mnie :P

« Odpowiedź #39 dnia: Marzec 27, 2008, 06:53:11 am »
mi chodzi o to że połowa graczy na dn wyraża swoje zdanie na jakiś prywatnych furach a nie na oficjalnym forum dn Drakowi nikt nic nie powie  :x

« Odpowiedź #40 dnia: Marzec 27, 2008, 07:53:49 am »
Tylko że takich tematów na oficjalnym forum DN było xxx i jakoś nic nie dały, nikt się nimi nie przejął, a czy sam drake przeczytał któryś z nich, wątpię  :P tym bardziej że od kwietnia 2007 do teraz pojawił się na forum aż raz (September 06, 2007), aby napisać:

Hi, i'm still alive.
I'm so sorry but i totally lack INET connection but the situation should be solved soon. C6 coding (includes C5) is going forward, a bit slowly, but going on. The cause of the big slowdown is of course cause by the fact that without INET connection is quite difficult to test stuffs (or even develop them when needed a server active for debugging/disasm).

btw, for all the rumors about wipe: NO WIPE. X-MEN will live.
If you wanna help C5/C6, just join the dev with the Raven developers, with my current lack of availablity, they are doing the most.

Sorry again for the lacking of news since long time.

« Odpowiedź #41 dnia: Marzec 27, 2008, 08:30:17 am »
Ale nie jest tak zle od 21 marca napisał juz kolo 40 postów  :wink:

« Odpowiedź #42 dnia: Marzec 27, 2008, 03:59:21 pm »
polowa postów na forum powinna być jego a tak to pewno siedzi w domku i liczy kase   :D

« Odpowiedź #43 dnia: Marzec 27, 2008, 06:02:40 pm »
polowa postów na forum powinna być jego a tak to pewno siedzi w domku i liczy kase   :D
ta bo admin sam sobie powinien reportowac bugi, wyszukiwac problemy zeby moc je poprawiac ... lol

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #44 dnia: Marzec 27, 2008, 06:14:55 pm »
i ogolnie spamic i narzekac na serv xD

admini sa od dawania ogloszen i pracy nad serverem, a nie od spedzania na forum polowy czasu przeznaczonego na serv
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

« Odpowiedź #45 dnia: Marzec 27, 2008, 06:35:58 pm »
mi chodzi o samego draka a nie o innych adminów, jak drake ma serwer to powinien sie liczyć ze zdaniem graczy i uczestniczyć w dyskusjach na forum

« Odpowiedź #46 dnia: Marzec 27, 2008, 06:40:52 pm »
ehh  Drake jest koderem i włascicielem, od roboty i zarzadzania poszczególnymi serwami ma GM'ów i administratorów forum

« Odpowiedź #47 dnia: Marzec 27, 2008, 07:30:39 pm »
ale czy uczestniczyc w dyskusjach na forum = polowa postow na forum?!

« Odpowiedź #48 dnia: Marzec 27, 2008, 08:22:16 pm »
thorns ma racje ale omg... mi nie chodzo o to żeby drake pisał wszystko sam na forum tylko żeby je czytał uczestniczył na nim itp. nie bierzcie wszystkiego dosłownie :P

• Pochwał: 1

• OSmember!
« Odpowiedź #49 dnia: Marzec 27, 2008, 10:26:40 pm »
ciekawe ciekawe rzeczy sie z dn dzieja ;p
ja chyba na Dn koncze, dorobiłem się bardzo wiele na shadow
draco armor +16 ( nie zdonatowany, nie drop z pk ;) )
luk rozwalilem i musiałem dać trochę na trade, żeby nowy mieć xD
boss jewellery ( nie donatowane, nie drop z pk ;P )
dużo dużo pvp ;)
byłem na wszystkich bossach w grze ( wszystkie "zabiłem" )
byłem w najlepszym klanie/ally na shadow :)
świetnie opanowałem swoją postać

ale brakuje mi starych dobrych czasów :) pierwszych setów A i pierwszych S, bez donacji, bez tradable coinsów >.> bez boss jewellery u donny :S a teraz wraz z całym klanem przenoszę się na DarkSide
choć to info z nowościami na Dn jest ciekawe :)

pozdro matim