Witaj
Gość

Wątek: WITAM!!!  (Przeczytany 3154 razy)

• Pochwał: 0

WITAM!!!
« dnia: Kwiecień 03, 2008, 04:02:07 pm »
 Witam wszystkich graczy tego serwa:P. Mam na imię Dominik jestem z Chrzanowa itd, itp. (to tyle o mnie;p)
Piszę tego posta z prośbą o to, żeby mógłby mi ktoś po ludzku powiedzieć, czym ten serw się rożni od innych,
albo czym szczególnym się wyróżnia.
 Gdyż szukam serwera:>. A i jeszcze jedno czy tu sie opłaca zacząć grać, bo czytalem wile postów miedzy innymi ten pt:
"Godny zastepca Dragona?"

P.S Jakby ktoś sie pytał na jakich serwach grałem to: właśnie skoczyłem grę na GLu, gdyż ten schodzi na "PSY", i szukam czegoś na czym byłyby porządne CSy, dymy, itp

• Pochwał: 7

• True Asian Girls Lover
Odp: WITAM!!!
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 03, 2008, 05:24:19 pm »
Witam wszystkich graczy tego serwa:P.

Witam

Mam na imię
Piszę tego posta z prośbą o to, żeby mógłby mi ktoś po ludzku powiedzieć, czym ten serw się rożni od innych,
albo czym szczególnym się wyróżnia.
 Gdyż szukam serwera:>. A i jeszcze jedno czy tu sie opłaca zacząć grać, bo czytalem wile postów miedzy innymi ten pt:
"Godny zastepca Dragona?"

na DN masz laczone subki, rózne potki, itp.

Nie opłaca sie tu grac, gdyz wszyscy(wiekszosc) lata w S gratach, niee ma nowych graczy, tylko starzy wyjadacze robia nowa postac.

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 03, 2008, 06:08:09 pm »
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 03, 2008, 06:08:34 pm »
Zacznij na http://www.l2darkside.com/     Interlude i łączone suby..

bedziesz miał rowne szanse  bo wszyscy pare dni temu zaczeli od zera..

Co do DN to tak jak szewa mowil ciezko sie wybic  bo to stare serwy  i wiekszosc juz lata z dobrym sprzetem

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 03, 2008, 07:27:41 pm »
dopiero co nażekaliscie na brak świeżej krwi na serwie a odradzacie początkującym grać na serwie? cos tu chyba jest nie tak... moim zdaniem dn jest dobry dla początkujących graczy dlatego że wlasnie jest już dużo osób na nim gra i jest dużo itemów a jak sie ktoś postara to i z kasom nie ma problemów. jedni popierajom dotacje inni nie ale jak ktos nie ma czasu na gre np.. praca, dom, rodzina to itemy na allegro to atut serwera, co by nie było na dn da sie zarobic prawdziwe pieniądze jak ktos jest pro
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 03, 2008, 08:09:41 pm »
dopiero co nażekaliscie na brak świeżej krwi na serwie a odradzacie początkującym grać na serwie? cos tu chyba jest nie tak... moim zdaniem dn jest dobry dla początkujących graczy dlatego że wlasnie jest już dużo osób na nim gra i jest dużo itemów a jak sie ktoś postara to i z kasom nie ma problemów. jedni popierajom dotacje inni nie ale jak ktos nie ma czasu na gre np.. praca, dom, rodzina to itemy na allegro to atut serwera, co by nie było na dn da sie zarobic prawdziwe pieniądze jak ktos jest pro

LUL
ostatnie zdanie mnie ownuje na maxa nie lul
jeśli ktoś jest pr0 to zarobi PRAWDZIWE pieniądze, nie mogę nie nie wiem już
1.Farmerzy farmiący rb tylko że już rb setów jest tak nawalone że nikt na allegro nie kupuje tego
2.Kupowanie coinów za donate i sell na allegro (to może zrobić każdy)
dalej nie będę wypisywał, ale kto miał się dorobić to się dorobił a kto się nie dorobił to się nie dorobi za chuja

« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 03, 2008, 08:50:54 pm »
wy mnie ownujecie  na maxa bo jedyne co mądrego robicie to poprawiacie moje blędy

« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 03, 2008, 08:55:29 pm »
wy mnie ownujecie  na maxa bo jedyne co mądrego robicie to poprawiacie moje blędy

ściągnij mozille i zacznij chodzić na Polski bo nie zdasz testu  gimnazjalnego  :mrgreen: :mrgreen:

« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 03, 2008, 09:14:43 pm »
pal wrotki

« Odpowiedź #9 dnia: Kwiecień 03, 2008, 09:32:08 pm »

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #10 dnia: Kwiecień 03, 2008, 10:52:42 pm »
pal wrotki

I was pojechał  :P

szczerze to nie rozumiem stwierdzenia ,,pal wrotki" ale niech będzie pojechał niech ma  :P

ale mozille ściągnij dla swojego dobra

• Pochwał: 20

• Siła!
« Odpowiedź #11 dnia: Kwiecień 03, 2008, 10:56:53 pm »

pal wrotki
i gdzie tu mod ???xD

Ofaruje już na start +4 RL +4 Real Party -8 L2
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

« Odpowiedź #12 dnia: Kwiecień 03, 2008, 11:00:45 pm »

pal wrotki
i gdzie tu mod ???xD

Ofaruje już na start +4 RL +4 Real Party -8 L2

Reina się obija jak zwykle  :bangin: ;P

« Odpowiedź #13 dnia: Kwiecień 04, 2008, 07:29:02 am »
zajmijcie się grą a nie gadaniem głupot na forum

« Odpowiedź #14 dnia: Kwiecień 04, 2008, 11:25:01 am »
Reina się obija jak zwykle   ;P

Reina meczy DS :-)

« Odpowiedź #15 dnia: Kwiecień 04, 2008, 02:49:57 pm »
Reina się obija jak zwykle   ;P

Reina meczy DS :-)
Huh... Dobrze ,że nie coś innego. :D :D
"...Pal wrotki..." ja nie mogę ,gdzie ty to znalazłeś ,wspaniałe :D .
no dobra ,dobra orri.
Ja zacząłem grać na DN to był mój pierwszy serwer.Na DN są potki na mane np. Enchanted mana potion (bardzo dobre) nie trzeba robić ciągłych przystanków. Są łączone suby (też bardzo dobre) ,ale są mutanty (bardzo złe).
Oczywiście to tylko moje zdanie
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

« Odpowiedź #16 dnia: Kwiecień 04, 2008, 02:58:28 pm »
 Ekhem... Mówicie, że są tu starzy gracze i mają sety Głównie "S", co to za problem walnąć spoila i jechać z koksem,
max 2 dni po głowie. I jeszcze 1 nie jestem żadnym tam noobkiem czy cuś, poprostu szukam nowego serwera, a czy są tu sami starzy czy mowi gracze to mnie to tyle obchodzi, że...  :P.  Zresztą jak to powtarzam non-stop kumplom nie gram dla PIENIĘDZY,
 ale dla przyjemności jaką czerpie z L2.  A nawet jeśli mają wprowadzić IL to żaden problem, gdyż jak już wspomniałem grałem na GLu
 więc dla mnie to .żadna nowość:D. A i jeszcze jedno nie mówcie, że necro jest mega Chu... bo w tym jest tyle prawdy, co w tym, że glad nie jest  potęgą( na IL). Osobiście polecam necro i prosze się nie przejmować, że osłabili silenca, czy, że anchor wchodzi żadko, bo to nikomu sie nie przydaje na mass pvp, czy siegu. Kurde ale się nagadałem, aż chyba zacznę tu grać:P
 POZD0

• Pochwał: 7

• True Asian Girls Lover
« Odpowiedź #17 dnia: Kwiecień 04, 2008, 03:38:26 pm »
Ekhem... Mówicie, że są tu starzy gracze i mają sety Głównie "S", co to za problem walnąć spoila i jechać z koksem,
max 2 dni po głowie.
Taaa www.allegro.pl zadzi^^

Osobiście polecam necro i prosze się nie przejmować, że osłabili silenca, czy, że anchor wchodzi żadko, bo to nikomu sie nie przydaje na mass pvp, czy siegu.

WoW pierwsza osoba ktora lubi necro^^ Polecam Necro^^

Necro FTW

« Odpowiedź #18 dnia: Kwiecień 04, 2008, 04:52:33 pm »
No necro moze nie jest najsilniejszym magiem ,ale to postac bardzo klimatyczna, która granie nie ogranicza sie do F1 & F2
ale do 3 paskow  :wink: , jeden z moich ulubionych magów

Ekhem... Mówicie, że są tu starzy gracze i mają sety Głównie "S", co to za problem walnąć spoila i jechać z koksem

jasne to zaden problem..  musisz miec tylko spoil/crafta , Dest/tyr, no i najlepiej bish/pp   i jazda :-) a zaczynajac od zera
to tylko
max 2 dni po głowie.
  i zdobywania sprzetu i czekania na szczescie z hornem    :wink:

ale są mutanty (bardzo złe).
dalej nie rozumiem?  zrob własnego i po klopocie...  to jest (byla :P) opcja dla wszystkich

Taaa www.allegro.pl zadzi^^
jasne  L2+allegro = nowy komp+lcd + GF 9800 gx2  :D

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #19 dnia: Kwiecień 04, 2008, 04:55:40 pm »
az sie czytac nie chce....
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku