[TheEmpire] topic kolejnego klanu na Lunie. Please no spam ;p

Zaczęty przez aelion, Kwiecień 08, 2008, 05:10:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

aelion

No wiec .. Jak ktos szuka klanu na Lunie to ja rowniez podejmuje sie tego trudnego zadania :] Po rocznym pobycie na Hindemith i banie mojego Mystic Muse a potem krotkiej grze spellhowlerem postanowilem wrocic do gry, tym razem na tym nowym serwerze

Wiec idea klanu jest taka, klan bedzie PVE :P Bez nastawienia na konflikty serwerowe, czyli ogolny chillout.
Nastawienie oczywiscie na gre w party jednak to jaki styl gry ktos preferuje to juz sprawa osobista wiec zadnych naciskow nie bedzie :P Chcesz grac solo graj solo.

Ogolnie ma to byc klan osob grajacych for fun. Wiem wiem gry sa tylko i wylacznie for fun...no ale i tak z pewnoscia kazdy zrozumial co mialem na mysli mowiac "for fun" :P

Regulamin:

Zakaz botowania :P Chcesz botowac, rob to bez taga, tak jest bezpieczniej i nie robisz przypalu sobie i klanowi :-)

Forum klanu : www.theempire.mmo-world.org

Pozdrowka
[OldBoyz] Aelia - Aeore Healer

Marc1n

CytatZakaz botowania  Chcesz botowac, rob to bez taga, tak jest bezpieczniej
W twoich ustach brzmi to conajmniej niepoważnie :P
HATE ME MOAR!

Lincral

ja chetnie dolacze jako iz niemam z kim zaczynac na lunie zagram EE/Tank/Dagger/Archer

Eran

Cytat: aelion w Kwiecień 08, 2008, 05:10:22 PM
Wiec idea klanu jest taka, klan bedzie PVE :P Bez nastawienia na konflikty serwerowe, czyli ogolny chillout :-)

PVE for lyfe :D
@Swarm
Aerith: GS 78lvl / GH 77lvl (October Hero) Inactive
Nanaki: GK 78lvl / Destro 77lvl Inactive
Luna: Cardinal 77+ / AW 5x Inactive
Celes: Sagi 77/Titan 78 Inactive

coshoo

Aelion sieroto gdybyś nie spaprał sprawy miałbyś już tego 79 MM i karałbyś all  :D
Powodzenia na Lunie hehe.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

aelion

Cytat: Eran w Kwiecień 08, 2008, 06:23:17 PM
Wiec idea klanu jest taka, klan bedzie PVE :P Bez nastawienia na konflikty serwerowe, czyli ogolny chillout :-)

nom PVP mam dosc juz z hinde ;p poza tym w PVP klanie jest za duzo stresow, napiec, klotni itp... :D
Z pewnoscia znajda sie gracze, ktorym tez na PVP szczegolnie nie zalezy :) A zreszta jak ktos sie wyexpi to moze sobie wtedy isc do klanu pvp, droga wolna :)
Poza tym jeden super pvp klan polski juz sie zapowiedzial wiec zostawiam im wolna reke i bede uwaznie sledzil ich sukcesy ;)

Kasjopeja*

tylko zadaj sobie pytanie czy jest sens płacić za coś co wydaje sie udręką ( PVE ) jeszcze na takim niskim rate serwerze, jedyna chyba przyjemność w L2 to PVP / wygrane, przegrane - bez znaczenia /
Nie wspominajac ludzi z którymi gram, bez nich dawno bym zrezygnował z Lineage:)) 
We are the Swarm...

aelion

No coz nigdzie nie jest napisane ze ta gra to tylko pvp tak? Co stoi na przeszkodzie, zeby grac wspolnie, chodzic na jakies bossy, gadac na klan chacie/vencie, siedzien na rynku i handlowac, zarabiac kase, expic w party majac przy tym rowniez fun ? :P A co bedzie w przyszlosci to sie zobaczy :)
No wlasnie tak jak napisales, to przede wszystkim gra z ludzmi, i nie jest az tak wazne co sie robi :)

Kasjopeja*

moze dla Ciebie, zobaczysz ze te wyprawy na bossy, handlowanie czyms etc. szybko sie nudza :)

L2 to zuuuuuuoooooo :)
We are the Swarm...

aelion

Cytat: Kasjopeja* w Kwiecień 08, 2008, 08:02:38 PM
moze dla Ciebie, zobaczysz ze te wyprawy na bossy, handlowanie czyms etc. szybko sie nudza :)

L2 to zuuuuuuoooooo :)

ekhmm wiem o tym :D Gram juz ze 3 lata....rok na privie i ponad dwa lata na retailu chyba ;| Wiem, ze to zuo hahahah Ale takie lepsze zlo :P Bo sa i gorsze "Zła"

comeback

Powodzenia, w tą grę można grać/botować na wiele sposobów ważne żeby mieć z tej gry fun, nothing more, więc tego funu ci życzę, poza tym w przeciwieństwie do oferty eliptera ta wygląda poważnie.
Swarm Member

Luna- 6x HE

Pomazaniec

Cytat: coshoo w Kwiecień 08, 2008, 06:30:46 PM
Aelion sieroto gdybyś nie spaprał sprawy miałbyś już tego 79 MM i karałbyś all  :D

Tym bardziej ze fajnie ogarnial postac 8)

aelion

Cytat: Pomazaniec w Kwiecień 08, 2008, 08:19:44 PM

Nic juz nie mow ;( Ja chce zapomniec! :P Teraz sprobuje szczescia jako war cryer :)

Lincral

Cytat: aelion w Kwiecień 08, 2008, 07:42:58 PM
Cytat: Eran w Kwiecień 08, 2008, 06:23:17 PM

nom PVP mam dosc juz z hinde ;p poza tym w PVP klanie jest za duzo stresow, napiec, klotni itp... :D
Z pewnoscia znajda sie gracze, ktorym tez na PVP szczegolnie nie zalezy :) A zreszta jak ktos sie wyexpi to moze sobie wtedy isc do klanu pvp, droga wolna :)
Poza tym jeden super pvp klan polski juz sie zapowiedzial wiec zostawiam im wolna reke i bede uwaznie sledzil ich sukcesy ;)
PVE klan jest swietny na poczatek pozniej wszystko sie zmieni ciezko ci bedzie utrzymac klan w PvE ]:>

aelion

Początek czyli tak mniej więcej do 3 profesji :D nie będzie tak źle uwierz mi:) zawsze ktos sie znajdzie

Eran

Cytat: aelion w Kwiecień 09, 2008, 09:39:51 AM
Początek czyli tak mniej więcej do 3 profesji :D nie będzie tak źle uwierz mi:) zawsze ktos sie znajdzie

Ja z moim charakterem w takim klanie nie wytrzymałbym nawet dnia  :P
@Swarm
Aerith: GS 78lvl / GH 77lvl (October Hero) Inactive
Nanaki: GK 78lvl / Destro 77lvl Inactive
Luna: Cardinal 77+ / AW 5x Inactive
Celes: Sagi 77/Titan 78 Inactive

Lincral

Cytat: Eran w Kwiecień 09, 2008, 10:21:11 AM
Cytat: aelion w Kwiecień 09, 2008, 09:39:51 AM

Ja z moim charakterem w takim klanie nie wytrzymałbym nawet dnia  :P
ja ze swoim charakterem wytrzymam dlugo :D jestem zawse pierwszy do pvp zaczepiam ludzi wtracam sie w pvp innych to nei znaczy ze niema dla mnie miejsca w PvE klanie :) mozna byc w takim klanie i codziennie zaliczac fragi kwestja osobowosci :D

Akassha

Piszę poprawnie po polsku.

Opportunity - RPG x5 Sword Muse 85
Opportunity - RPG x15 Soul Hound 85
Opportunity - Lancer x1 Elven Elder 6x

aelion

Cytat: Akassha w Kwiecień 09, 2008, 11:15:38 AM
pve for lyfe
qft  jesli nie masz nic treściwszego do napisania, raczej prosiłbym tu o wypowiadanie się osób, które rozważają dołączenie do klanu, nie chcę żeby zrobił się kolejny topic ze spamem w stylu topicu o klanie no name :)

Akassha

Czy aby na pewno topic tego postu nie nazywa sie "[TheEmpire] Spamerski topic kolejnego klanu na Lunie :D". Problemow ze wzrokiem nie mam, wybacz ale to forum ma taka mentalnosc, ze predzej czy pozniej i tak zrobi sie spam. I ja uwazam, ze to forum nie jest dobre do szukania ludzi.

Powinien byc zrobiony dzial rekrutacji, aby chetni do zalozenia klanu mogli zostawic informacje dotyczace stworzenia klanu i nikt nie powinien miec mozliwosci dodania swoich zlotych mysli do tego tematu. Rozmowy rekrutacyjna badz w jaki sposob to nazwac powinny odbywac sie na PM.

Troche namieszalam, ale powinniscie zrozumiec, brak mi ochoty na poprawki kosmetyczne  :?
  Piszę poprawnie po polsku.

Opportunity - RPG x5 Sword Muse 85
Opportunity - RPG x15 Soul Hound 85
Opportunity - Lancer x1 Elven Elder 6x

sebeq

Dziale o rekrutacji nie ma szans rozwiniecie się, powód jest prosty... polskie klany na retailu możemy policzyć na palcach
/przepraszam za offtop, tylko wyjasnienie

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

Pomazaniec

Cytat: aelion w Kwiecień 08, 2008, 08:20:44 PM
Cytat: Pomazaniec w Kwiecień 08, 2008, 08:19:44 PM

Nic juz nie mow ;( Ja chce zapomniec! :P Teraz sprobuje szczescia jako war cryer :)

Kogo ty oszukujesz? Wc.... miesiac i bedziesz koksal sps-a:P

rados

Powodzenia na Lunie hehe.

Aelion, za co dostałeś bana jeśli mogę spytać? ;>

comeback

Swarm Member

Luna- 6x HE